• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Amiiin cnm sağolasın Rabbimde sizlere tatlı tatlı sağlıklı bebiş nasip etsin inş :16::16:

zor cidden bulantı yaşadıgım için anlıyorum seni cnm ama geçer diye umuyorum uzun suren bulantı nadir oluyo
bu arada tanışalımmı cnm nerde oturuyosun kaç yıllık evlisin

ye teyzesı ye senın oğluş dogunca bende onu yirim ama :9::9:
olsun kuzum kiloyu takma sen kafana oğluşuna kavuşcaksın onu düşün gerisini salla gitsin :16:
takmıyorum ki canım :))
yeterki oğlum sağlıkla gelsin kucağımaa
yersin tabiii :16::16:
ewt ilk bebeğimiz canım:16::16::16:

ALLAH bağışlasın canım :16::16:

ben geldim ama kalamıycam kızlar ustalar var evde aşıyada gidemedim dünüüm hoşgeldin nasılsın bakem nasıl geçti hafta sonu :38:

enee bende ankaradayım neresindesin acep
oo daha taze gelinsin seen maşallah :16:
ben etimesguttayım cnm 3 yıl bitti 4. yıla girdik biz
yaş 29 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :9::9:

keçiörendeyim ben
yaa sorma yeni gelin biran önce eskimek istiyorum:52::52:
maşaALLAH nice yıllara inşaALLAH
ben 23 cük yasındayım daha:1::1::1:

ben geldim ama kalamıycam kızlar ustalar var evde aşıyada gidemedim dünüüm hoşgeldin nasılsın bakem nasıl geçti hafta sonu :38:

tmm kuzucum sen bak işlerine gelebilirsen gelirsin balım :38:
hoşbuldum tatlu dünürüm azevel foto koydum eemme sildim
bi ara geldiğinde koyarım yıne :34:
güzel ve yorucuydu kuzum bugun zar zor toparladım evi
epey bi dağıldı yani :27::27:

hoşgeldin canım..
ben sabahtan beri burdayım elf gelck diye bekliyorum :27::27:
hoşbuldum oflum canım benim kusuruma bakma yaaa başımızda bir sıkıntı var mutfağı kırıyolar şuan aşağı su kaçırıyomuş bizdenmi değilmi bilemden iş çıktı bana 2 gelicez dediler daha yeni geldiler bekle bekle ha geldi ha gelecekler diye yemekde koyamadım aşıya gidecektim onlarında 7. ay aşıları yokmuş nasıl işşe zaten ne arayıp haber verdikleri var nede birşey adam gibi kaldım öyle işteee eşimde gelince öğlen yemeği yemmeiş birden çıktım ona hazırlık ettim birşeyler derken şimdi fırsatım oldu canımıniçi:38:

keçiörendeyim ben
yaa sorma yeni gelin biran önce eskimek istiyorum:52::52:
maşaALLAH nice yıllara inşaALLAH
ben 23 cük yasındayım daha:1::1::1:

bak hele baaak nispet yapar gibi 23 cük felen bu olmadı ama :9::9::9:
ben daha genciiiiimmmm evli ve çocuklu olsamda :9::9::9:
sağol cnm sizde nice nice güzel yıllara inşallahh :16:
bebiş doğunca eskimiş olursun cnm :emir_bebek:
planlımıydı bebiş cnm yoksam süprüzmü yaptı afacan :emir_bebek::nazar:

hoşbuldum oflum canım benim kusuruma bakma yaaa başımızda bir sıkıntı var mutfağı kırıyolar şuan aşağı su kaçırıyomuş bizdenmi değilmi bilemden iş çıktı bana 2 gelicez dediler daha yeni geldiler bekle bekle ha geldi ha gelecekler diye yemekde koyamadım aşıya gidecektim onlarında 7. ay aşıları yokmuş nasıl işşe zaten ne arayıp haber verdikleri var nede birşey adam gibi kaldım öyle işteee eşimde gelince öğlen yemeği yemmeiş birden çıktım ona hazırlık ettim birşeyler derken şimdi fırsatım oldu canımıniçi:38:

çok yorma kendini balımmmm :38::38::38:
ben daha kalkıcam ağda yapıcam biraz :1::1:

tmm kuzucum sen bak işlerine gelebilirsen gelirsin balım :38:
hoşbuldum tatlu dünürüm azevel foto koydum eemme sildim
bi ara geldiğinde koyarım yıne :34:
güzel ve yorucuydu kuzum bugun zar zor toparladım evi
epey bi dağıldı yani :27::27:

şimdilik burdayım gülüm ama aniden çıkabilirim bakalım yapıyolar işte hadi yaaa resimmi yükledin şimdi ekle diyicemde çıkarsam kalır en iyisi yarına olsun balım sabhatan geceye kadar yalnızım eşim akşam maça görevli gs maçınaa gece kaçta gleir 12 1 artık toplanırız belkim gelen olurssa ahh ahh bilemzmiyim hafta sonuda benim ev öyle dağıldı ama el süremedim işte şusıkıntı yüüznden malesef :50::50:

bak hele baaak nispet yapar gibi 23 cük felen bu olmadı ama :9::9::9:
ben daha genciiiiimmmm evli ve çocuklu olsamda :9::9::9:
sağol cnm sizde nice nice güzel yıllara inşallahh :16:
bebiş doğunca eskimiş olursun cnm :emir_bebek:
planlımıydı bebiş cnm yoksam süprüzmü yaptı afacan :emir_bebek::nazar:

yo0ooo en genç benimmmmmmm :16::16:
21 yaşındayım :27::27:
girmedim bile daha şubatta doldurcm:27::27:

çok yorma kendini balımmmm :38::38::38:
ben daha kalkıcam ağda yapıcam biraz :1::1:

vallaha oflum eşim alırda kabasını bende incesini yaparım artık ses gürültü varki şuan birde sorun bizde değilse o zaman sen gör elifi adamalrı 10. kattan aşağı atarım vallaha sorunun nerden olduğunu tam bilemeden rastgele kırıyolar ama bilmiyolarki bende onalrın kafasını kırıcam az kaldı 1 aydır uğraştırıyolar:47::47::47::47::47::47:

vallaha oflum eşim alırda kabasını bende incesini yaparım artık ses gürültü varki şuan birde sorun bizde değilse o zaman sen gör elifi adamalrı 10. kattan aşağı atarım vallaha sorunun nerden olduğunu tam bilemeden rastgele kırıyolar ama bilmiyolarki bende onalrın kafasını kırıcam az kaldı 1 aydır uğraştırıyolar:47::47::47::47::47::47:

ayy öylede zor olur yaa..
sonuçta sorun nerde bilmiyosun her yeri kırıp döküyolar...
sorun yoksa sen kırarsın onların kemiklerini:41::41:

şimdilik burdayım gülüm ama aniden çıkabilirim bakalım yapıyolar işte hadi yaaa resimmi yükledin şimdi ekle diyicemde çıkarsam kalır en iyisi yarına olsun balım sabhatan geceye kadar yalnızım eşim akşam maça görevli gs maçınaa gece kaçta gleir 12 1 artık toplanırız belkim gelen olurssa ahh ahh bilemzmiyim hafta sonuda benim ev öyle dağıldı ama el süremedim işte şusıkıntı yüüznden malesef :50::50:

tmm kuzum yarına koyarım foto benım kocişde dün akşam aniden ist a gitti anasıgili ugurladıktan sonra
yurtdışından müşteri gelmiş onu karşılamaya gitti bende kaldım yalnız biraz zor oldu inşallah bugun sıkıntı çıkarmaz çağatay yarın döncek:16:
oo seninde misafir vardı dimek ya ben neysede sen hamişsin neyem geliyolarki sana :47:

yo0ooo en genç benimmmmmmm :16::16:
21 yaşındayım :27::27:
girmedim bile daha şubatta doldurcm:27::27:

vay anam vaaaayy 21 ne güzel ya gencecik anne olcaksın kuzum :16::nazar::nazar:
sizi duydukca yaşlandıgımı hissetmeye başladım hee :27:

Back