Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
takmıyorum ki canım :))Amiiin cnm sağolasın Rabbimde sizlere tatlı tatlı sağlıklı bebiş nasip etsin inş
zor cidden bulantı yaşadıgım için anlıyorum seni cnm ama geçer diye umuyorum uzun suren bulantı nadir oluyo
bu arada tanışalımmı cnm nerde oturuyosun kaç yıllık evlisin
ye teyzesı ye senın oğluş dogunca bende onu yirim ama
olsun kuzum kiloyu takma sen kafana oğluşuna kavuşcaksın onu düşün gerisini salla gitsin
ewt ilk bebeğimiz canım
enee bende ankaradayım neresindesin acep
oo daha taze gelinsin seen maşallah
ben etimesguttayım cnm 3 yıl bitti 4. yıla girdik biz
yaş 29 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
ben geldim ama kalamıycam kızlar ustalar var evde aşıyada gidemedim dünüüm hoşgeldin nasılsın bakem nasıl geçti hafta sonu
elfiiiim kuzummm hoşgeldin cnmcımm
Amiiin kuzumm yicem tabi hele bi izin verme :))
ben geldim ama kalamıycam kızlar ustalar var evde aşıyada gidemedim dünüüm hoşgeldin nasılsın bakem nasıl geçti hafta sonu
hoşbuldum oflum canım benim kusuruma bakma yaaa başımızda bir sıkıntı var mutfağı kırıyolar şuan aşağı su kaçırıyomuş bizdenmi değilmi bilemden iş çıktı bana 2 gelicez dediler daha yeni geldiler bekle bekle ha geldi ha gelecekler diye yemekde koyamadım aşıya gidecektim onlarında 7. ay aşıları yokmuş nasıl işşe zaten ne arayıp haber verdikleri var nede birşey adam gibi kaldım öyle işteee eşimde gelince öğlen yemeği yemmeiş birden çıktım ona hazırlık ettim birşeyler derken şimdi fırsatım oldu canımıniçihoşgeldin canım..
ben sabahtan beri burdayım elf gelck diye bekliyorum
keçiörendeyim ben
yaa sorma yeni gelin biran önce eskimek istiyorum
maşaALLAH nice yıllara inşaALLAH
ben 23 cük yasındayım daha
hoşbuldum oflum canım benim kusuruma bakma yaaa başımızda bir sıkıntı var mutfağı kırıyolar şuan aşağı su kaçırıyomuş bizdenmi değilmi bilemden iş çıktı bana 2 gelicez dediler daha yeni geldiler bekle bekle ha geldi ha gelecekler diye yemekde koyamadım aşıya gidecektim onlarında 7. ay aşıları yokmuş nasıl işşe zaten ne arayıp haber verdikleri var nede birşey adam gibi kaldım öyle işteee eşimde gelince öğlen yemeği yemmeiş birden çıktım ona hazırlık ettim birşeyler derken şimdi fırsatım oldu canımıniçi
tmm kuzucum sen bak işlerine gelebilirsen gelirsin balım
hoşbuldum tatlu dünürüm azevel foto koydum eemme sildim
bi ara geldiğinde koyarım yıne
güzel ve yorucuydu kuzum bugun zar zor toparladım evi
epey bi dağıldı yani
bak hele baaak nispet yapar gibi 23 cük felen bu olmadı ama
ben daha genciiiiimmmm evli ve çocuklu olsamda
sağol cnm sizde nice nice güzel yıllara inşallahh
bebiş doğunca eskimiş olursun cnm
planlımıydı bebiş cnm yoksam süprüzmü yaptı afacan
çok yorma kendini balımmmm
ben daha kalkıcam ağda yapıcam biraz
heh şimdi anlaştık en kısa zamanda güzel hbrini alırız inşallah kuzumm
ne heyecanlı bi bekleyiş dimi
vallaha oflum eşim alırda kabasını bende incesini yaparım artık ses gürültü varki şuan birde sorun bizde değilse o zaman sen gör elifi adamalrı 10. kattan aşağı atarım vallaha sorunun nerden olduğunu tam bilemeden rastgele kırıyolar ama bilmiyolarki bende onalrın kafasını kırıcam az kaldı 1 aydır uğraştırıyolar
şimdilik burdayım gülüm ama aniden çıkabilirim bakalım yapıyolar işte hadi yaaa resimmi yükledin şimdi ekle diyicemde çıkarsam kalır en iyisi yarına olsun balım sabhatan geceye kadar yalnızım eşim akşam maça görevli gs maçınaa gece kaçta gleir 12 1 artık toplanırız belkim gelen olurssa ahh ahh bilemzmiyim hafta sonuda benim ev öyle dağıldı ama el süremedim işte şusıkıntı yüüznden malesef
yo0ooo en genç benimmmmmmm
21 yaşındayım
girmedim bile daha şubatta doldurcm