Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

evet canım genceciğimmm
bi ara resmimi de gösteririm özelden

maksat muhabbet olsun
ewt istiyoduk süpriz olmadı bekliyoduk yani

kızlar ben çıkıyorum mutfağın içine etömişler delirmek üzerieyim 3 günde el sürülemeyecemiş ne b.. yüyeceksek bizi kandırıp yarım saatte bitecek iş dediler bundan bahsetmediler pislikler sonra göüşrü<z öpüyorum

ALLAH yardımcın olsun canım :44:

slllmmm arkadaşlarrr ben geldmm neydyonuz bugun kocişim saolasun cekmeceleri dolapları düzelttii

dışarları süpürdüüü...bnde evi süpürdüm sildim temizliğimizi yaptkkk...siz neydyonuzzz bakemmm

evet canım genceciğimmm
bi ara resmimi de gösteririm özelden

hepsiciği çok güzel kuzummm güle güle güzel günlerde giydir inşallahh
aa süper temem kuzum özelden koyarsın fotonu

slllmmm arkadaşlarrr ben geldmm neydyonuz bugun kocişim saolasun cekmeceleri dolapları düzelttii

dışarları süpürdüüü...bnde evi süpürdüm sildim temizliğimizi yaptkkk...siz neydyonuzzz bakemmm

hoşgeldin canım...
boş boş oturuyorm ben yemek yok kociş gelcek ben yerimden kalkamadım

hg canım oturuyoz öle muhabbet sohbet tabi koçişlerin gelme saati de geldi ama kalkan yok

maksat muhabbet olsun
ewt istiyoduk süpriz olmadı bekliyoduk yani

ne güzel ozaman cnm inşallah sağsağlim kavuşursun bebişine
bundan sonra hep gel emi buraya
hadi bakalım cinsiyeti öğrenmenede az kalmıs cnm :18:

tmm kuzum görüşürüz sonra ama sen sıkma canını hallolur merak etme
sinirlenip bebişini üzme cnm arkadaşım

kevserim hoşgeldin cnmm ama ben şimdi çıkcam çağatay mızırdanıyo durmuyoo ona bakmam lazım
görüşürüz sonra kuuzm öptüm seni kocamaan

oflumm sen at balım ben bakarım şimcik çağatay coştu çıkcam kuzum
öptüm seni ve emiri

fulye cnm görüşürüz sonra yıne bolcana tanıştıgıma memnun oldum cnm
öptüm seni ve bebişini

sevgiyle kalın kuzularımmm fırsat bulunca gelcem yıne nasılsa kociş yok meydan bana kaldı hihi

h.buldukk cnm bnmm tmm bak sen küçükk beyimizize bnde öptüm allaha emnet oll cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…