• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

inşallah cnm aman öyle uzun sürmez inş :16::16: baya sıkıntılı oluyo çünkü günde 2 defa çıkarırdım ben
insan hayattan kopuyo ama sonra 12. haftamda bıçak gibi kesilmişti hiç bştmiycek sanıyodum anidem kesilmişti
inş seninde biter cabucak :

inşaALLAH aynen sabah mutlaka çıkırıyorum yani aynen ya insan hayattan kopuyor canı hiçbişey yapmak istemiyor....

inşaALLAH aynen sabah mutlaka çıkırıyorum yani aynen ya insan hayattan kopuyor canı hiçbişey yapmak istemiyor....

oyyyy yerim ben o bakışını seniiinn ALLAH bağışlasın canım maşaALLAH çok tatlı:emir_bebek::emir_bebek:

Amiiin cnm sağolasın Rabbimde sizlere tatlı tatlı sağlıklı bebiş nasip etsin inş :16::16:

zor cidden bulantı yaşadıgım için anlıyorum seni cnm ama geçer diye umuyorum uzun suren bulantı nadir oluyo
bu arada tanışalımmı cnm nerde oturuyosun kaç yıllık evlisin

yerim onun yanaklarını yerimmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::16::16:

ye teyzesı ye senın oğluş dogunca bende onu yirim ama :9::9:
olsun kuzum kiloyu takma sen kafana oğluşuna kavuşcaksın onu düşün gerisini salla gitsin :16:

Amiiin cnm sağolasın Rabbimde sizlere tatlı tatlı sağlıklı bebiş nasip etsin inş :16::16:

zor cidden bulantı yaşadıgım için anlıyorum seni cnm ama geçer diye umuyorum uzun suren bulantı nadir oluyo
bu arada tanışalımmı cnm nerde oturuyosun kaç yıllık evlisin

amiin canım inşaALLAH bende gecer diye umuyorum :43::43:
tanlışalım valla ankara da oturuyorum 6 aylık evliyim
senn

amiin canım inşaALLAH bende gecer diye umuyorum :43::43:
tanlışalım valla ankara da oturuyorum 6 aylık evliyim
senn

enee bende ankaradayım neresindesin acep
oo daha taze gelinsin seen maşallah :16:
ben etimesguttayım cnm 3 yıl bitti 4. yıla girdik biz
yaş 29 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :9::9:

Back