aman başka birşey olmasında melisam tansiyonda olabilir dediğin gibi çok büyük geçmiş olsun Allaha emanet bee kuzum düşerken falan tehlikeli aslında Allah korusun inş daha olmaz canım benim korkma sende o halinle nasıl üzüldün canım benim yaaaacanım gitti işe onun kucukkende oluyomus bazen tansiyonu düştü sanırım zaten kalktıgında ter içindeydi evdede tansiyon aleti yok olcemedim ya.
devam ederse gideriz kuzu bana hiç bahsetmemişti onceki bayılmalarından bilsem bu kadar panıklemezdımde ne oldugunu bilmiyodum ya kafgayı yidim resmen ayıllana kadar.
neyse gelti gitti bişi olmaz sanırım.
gitmeyincede işler yine bana kalcak dedi. bende dedim yolda kotu olursan don hemen tamam dedi ya bakalım.
canım sana ne ustası gelcek misafirin ne kadar kaldı cok yoruldunmu anlat hele görüşemedik kac gündür:44::44:
gülüm aşağı kata mufaktan su akıtıyomuş yarım saatlik işimiz var dediler usatalar 2 haftadır bekliyoruz bugün artık gelecekler iştee kırılacak dökülecek bitmiyo çilem misafirleirmde cumartesi 1 de gittiler birlikte çıktık bizde birşeyler aldık mutfak alışverişi yaptık geldik ama yorulmuşumki eltim bulşaşığa falan el sürdürmedi ama kaç çeşit yemek yaptım çayı meyvesi gece oturması derken gece yatamadım yerime sırtım çatladı rsmen birde gittik gezdik yaaa oğluş için birşeyler aradık iyice tuz biber oldu melisam hele evi gör cuma günü yaptığımla duruyo usatalarda gelcek diye elsürmedim ama kapı baca girişicem canımı sıkıyoki ev hallıların bir kaçı yıkanmaya gidicek geriye camlar kalıyo onuda 2 hafta sorna falan kadın alıcam işteee:26:
canım madem kadın tutacan toplu yaptır be gülüm yorma kendiini bak en son cama giriştiginde neler oldu dogru dur al bi kadın en az iki ay gider yaptıgı temilik koltuklara kadar sildirirsin kapı cam herseyi.
bebeişe aldınmı bişiler canım
koy bakalım canım bekliyorum mothercare diye bi marka var onun her ayın 15 inde indirimi oluyo kuzu.aslında öyle düşünüyorumda gülüm kadono beğenmediğimden kendim yapasım geliyo hani camları el mahkum gücüm yetmiyo ama diğer yerleri ben sileyim içime sinsin diyorumda bakalım gülüm ne olucak huyum batsın bu aralar iyice psikopata bağladım nasıl bit titizlik geldi gece bile temizlikle uğraşıyorum evin düzeniyle falan harbiden kafayımyedim yapamadığımdanmıdır nedir anlamadım aldım gülüm 10 tane çıtçıtlı atlet aldım brtane badi bulabildim sadece battaniyesini aldım bir takım pijama aldım birde sipariş verdik kalın eşofman altı üstü badi birde 2-3 tane daha bataneyine alıcam ince olanlardan banyosu falan dur bak sana resim eklyiim sence hangisi daha güzel hangisi kullanışlı karar veremyiorum melisam
koy bakalım canım bekliyorumdiye bi marka var onun her ayın 15 inde indirimi oluyo kuzu.
5li paketlkemişler cıtcıtlı badıleri 30 a geliyodu yuzde 50 indirimde tanesi 6 olur yanı yeri cok güzel ama bide onlara bak istersen kuzu.
selammmmmmmmlarr
Eki Görüntüle 556481 Eki Görüntüle 556480 Eki Görüntüle 556482 Eki Görüntüle 556483 Eki Görüntüle 556484 Eki Görüntüle 556485 melisam sence hangisi daha kullanışlıdır rahatttır biz şu mavi de ağırlıklı düşünüyoruz yada kırmızı olanda ama ne dersin:26:
bencede mavi vcok sirinkıs kullanıslıda bence. kırmızıda hos ama mavının kesimi sekli daha güzel daha rahat gibi duruyo.
o banyo kuvetinide bence kesin aldır sen kuzu sırtın agrıyo ya egilip kalkamazsın kı onuuda bırak arkadasımdada vardı ole ayaklı kuvet cok rahat oluyo diyodu
bencede mavi vcok sirinkıs kullanıslıda bence. kırmızıda hos ama mavının kesimi sekli daha güzel daha rahat gibi duruyo.
o banyo kuvetinide bence kesin aldır sen kuzu sırtın agrıyo ya egilip kalkamazsın kı onuuda bırak arkadasımdada vardı ole ayaklı kuvet cok rahat oluyo diyodu
elif o kırmızı dedigin en sondan bi onceki demi kuzu o araba koltugu sankı kuzum ya. ondan sonraki kırmısıda korumalı degil gibi.:44::44:
kıslar ben bi evi temisleyip gelsem heryer heryerde oglen dısarı cıkmazsanm gelirim emi elifim kuzum
yorma kendini usta gidince yavastan yap madem kendin yapmak istiyon hergüne bi iş koy yavastan yap emi gülüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?