Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım bende öçok merak ediyorum acaba normal mi olucak diyee amaa tabi deidğin gibi mecburi durumlarda söz konusu belkide kilolu olursa 4 geçerse zaten direkt olucak şuanda bile kilosu fazla ama ultrason ölçülerine takılmıyım diyoum ayy ne kadar zormuş bu son aylar öylemi böylemi düşünmekten yidim kafayı yeminleevalla canım ben 2 hafta önce gittim doğum pozisyonu almış dedi.
dedim normal olabilir mi dedim
çatı muayenesinde bi sorun çıkmazsa..
yada mesela sancı olduğu halde açılma olmazsa o zaman sezeryan olur dedi.
hani mecburi durumlarda
sağol cnm bilemiyorum artık şimdilik 18 aralık ama son durumu nolur bilemem
anladım canım bende öçok merak ediyorum acaba normal mi olucak diyee amaa tabi deidğin gibi mecburi durumlarda söz konusu belkide kilolu olursa 4 geçerse zaten direkt olucak şuanda bile kilosu fazla ama ultrason ölçülerine takılmıyım diyoum ayy ne kadar zormuş bu son aylar öylemi böylemi düşünmekten yidim kafayı yeminlee
canım 18 aralık olurs 40 haftan doluyo sezeryanda 38. haftada alıyolar diyededim hayırlısı olsun hakkında
anladım canım bende öçok merak ediyorum acaba normal mi olucak diyee amaa tabi deidğin gibi mecburi durumlarda söz konusu belkide kilolu olursa 4 geçerse zaten direkt olucak şuanda bile kilosu fazla ama ultrason ölçülerine takılmıyım diyoum ayy ne kadar zormuş bu son aylar öylemi böylemi düşünmekten yidim kafayı yeminlee
canım 18 aralık olurs 40 haftan doluyo sezeryanda 38. haftada alıyolar diyededim hayırlısı olsun hakkında
Aminnn canım...
aralık annelerinde takılıyo musun peki fazla görmüyorum seni oralarda