Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

maaşallahhh sana canımmm yaaa o zaman seni bizim topiğin hürremi olaraktan ilan ediyorummmmm

hoşgeldin eminem nirelerdesin balım özledim kız seniii nasılsın

iyiym canım nasıl olayım bir bakayım dedim bizim kızlar ne yapıyo
bende sizi özledim
bu arada kurt gibi açım ben yaaa gelen yemeklerde damak zevkime hitap etmiyoki güzel bir yemek yiyeyim

gönderdim kuzu. sabah yedi de cişe kalktıydım kalkarken yataktan bi ses duydum korka korka gittim banyoya esimmi dustü diye bayılmıs kalmıs yerde kafayı yıyodum aglaya anlaya bi oldum.
kısacık zamanda neler aklıma geldi beyin kanamasdından tuıt kalp her sey. ters yatıyodu yerde dondurmeye calısıyorum ne mumkun donduremedim bi turlu aglama sesimi duymusta ayıldı bende rahatladım cok kotu oldum elifim ya.

HÜRREM SULTANDAN sevgiler saygılarrrrrrrrrrrrr:87::87::87:

iyiym canım nasıl olayım bir bakayım dedim bizim kızlar ne yapıyo
bende sizi özledim
bu arada kurt gibi açım ben yaaa gelen yemeklerde damak zevkime hitap etmiyoki güzel bir yemek yiyeyim
oyy kıyamam sana eve gidince isteidğin ne varsa yeee eminem yada dışardan aç kalma kuzum
Geliyom cıkar 5 dakkaya

tmm gülüm gel hadi

aradık patronunuda oglen gelcek işre diye soledik ondan yeni gitti işe.
cok korktum kıs kaldıramıyorumda bebek var mal gibi basında agladım ne aklıma kolonya geldi ne yusune su calmak ole mal mal agladım ya kendimi bole konularda biraz olsun sogukkanlı sanırdım ya yok bacım birebir canına en yakınınına bişi olunca ole kitleniliyomus

ne diyosun melisam neden olmuş doktora gtürün hemen yaaa Allah korusun neden olmuşturki çokmu çalışıyo rahatsızmıydı grip falanmı belki güçsüz düştüyse fallan melisam gidin bir doktora lütfen:26:

geçmiş olsun cnm dktra gitmedimi tabi insanın aklına herşey geliyo allah korusun allah onları başımızdan eksik etmesin onlar bizim hayat arkadaşlarımız:98:

aman melisam çok geçmiş olsun ama neden oldu takıldı aklımaa Allah korusun düşerken falan iyi çarpmmaış bir yerini kolaymı gülüm ne kadar kavga etsekde ne kadar laf etsekde onlar bizim canımızdanda ötee Allahım başımızdan eksik etmesin keşke gitmeseydi izin vermezmiydi patronu:26:

canım gitti işe onun kucukkende oluyomus bazen tansiyonu düştü sanırım zaten kalktıgında ter içindeydi evdede tansiyon aleti yok olcemedim ya.
devam ederse gideriz kuzu bana hiç bahsetmemişti onceki bayılmalarından bilsem bu kadar panıklemezdımde ne oldugunu bilmiyodum ya kafgayı yidim resmen ayıllana kadar.
neyse gelti gitti bişi olmaz sanırım.

gitmeyincede işler yine bana kalcak dedi. bende dedim yolda kotu olursan don hemen tamam dedi ya bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…