Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korkma korkma çok güzel heyecan olsun sadece sağol tatlım amin herkesin evladını allah bağışlasın hepside erkek cnm ben tam hürrem sultan oldum kısssbüyük oğlum 12 küçük oğlumda 7 yaşında cnm onlar büyükler bana çok yardım ediyolar kuzularım benim
Elif kuzummmmmmmmmmm muckkkkkkkks
huhuuuuu
ne yapıyonuz bakalım kızçelerrr
melisaaaaaaaaaaaa
Eşimi yollayım işe gelecem kıslar
maaşallahhh sana canımmm yaaa o zaman seni bizim topiğin hürremi olaraktan ilan ediyorummmmm
hoşgeldin eminem nirelerdesin balım özledim kız seniii nasılsın
tmm kuzum ne zamana gelirsin ben 1 kadar buradayım ustalar gelicek sonrasındada aşıya gidicem balısı
HÜRREM SULTANDAN sevgiler saygılarrrrrrrrrrrrr:87::87::87:
oyy kıyamam sana eve gidince isteidğin ne varsa yeee eminem yada dışardan aç kalma kuzumiyiym canım nasıl olayım bir bakayım dedim bizim kızlar ne yapıyo
bende sizi özledim
bu arada kurt gibi açım ben yaaa gelen yemeklerde damak zevkime hitap etmiyoki güzel bir yemek yiyeyim
Geliyom cıkar 5 dakkaya
gönderdim kuzu. sabah yedi de cişe kalktıydım kalkarken yataktan bi ses duydum korka korka gittim banyoya esimmi dustü diye bayılmıs kalmıs yerde kafayı yıyodum aglaya anlaya bi oldum.
kısacık zamanda neler aklıma geldi beyin kanamasdından tuıt kalp her sey. ters yatıyodu yerde dondurmeye calısıyorum ne mumkun donduremedim bi turlu aglama sesimi duymusta ayıldı bende rahatladım cok kotu oldum elifim ya.
huhuuuuu
ne yapıyonuz bakalım kızçelerrr
melisaaaaaaaaaaaa
gönderdim kuzu. sabah yedi de cişe kalktıydım kalkarken yataktan bi ses duydum korka korka gittim banyoya esimmi dustü diye bayılmıs kalmıs yerde kafayı yıyodum aglaya anlaya bi oldum.
kısacık zamanda neler aklıma geldi beyin kanamasdından tuıt kalp her sey. ters yatıyodu yerde dondurmeye calısıyorum ne mumkun donduremedim bi turlu aglama sesimi duymusta ayıldı bende rahatladım cok kotu oldum elifim ya.
aman melisam çok geçmiş olsun ama neden oldu takıldı aklımaa Allah korusun düşerken falan iyi çarpmmaış bir yerini kolaymı gülüm ne kadar kavga etsekde ne kadar laf etsekde onlar bizim canımızdanda ötee Allahım başımızdan eksik etmesin keşke gitmeseydi izin vermezmiydi patronu:26:aradık patronunuda oglen gelcek işre diye soledik ondan yeni gitti işe.
cok korktum kıs kaldıramıyorumda bebek var mal gibi basında agladım ne aklıma kolonya geldi ne yusune su calmak ole mal mal agladım ya kendimi bole konularda biraz olsun sogukkanlı sanırdım ya yok bacım birebir canına en yakınınına bişi olunca ole kitleniliyomus
ne diyosun melisam neden olmuş doktora gtürün hemen yaaa Allah korusun neden olmuşturki çokmu çalışıyo rahatsızmıydı grip falanmı belki güçsüz düştüyse fallan melisam gidin bir doktora lütfen:26:
aman melisam çok geçmiş olsun ama neden oldu takıldı aklımaa Allah korusun düşerken falan iyi çarpmmaış bir yerini kolaymı gülüm ne kadar kavga etsekde ne kadar laf etsekde onlar bizim canımızdanda ötee Allahım başımızdan eksik etmesin keşke gitmeseydi izin vermezmiydi patronu:26: