Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarrrr
günaydın nasılsın cnm?
sağolsın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
bende iyiyim tatlım ya ne olsun işte sabırsızlıkla bekliyorum minik kuşumu az kaldı şafak sayıyorum cnm 30 dan düştük hayırlısıyla gelsin kuzum inşallah
evet canım senin geri sayımın başladı Allahım hayırlı kolay doğum nasip etsin canım nasıl heyecandır son 30 gün 30 haftaya bedeldir dimi doktora gidicektin ne oldu tahlil yapılıcaktı enfeksiyon çıktımı canım
amin cnm sağol hepimize inşallah hayırlı kolay doğum nasir etsin rabbim.çok heyecanlı herşeye bedel kucağımıza alınca kuzularımızı inşallah sağ salim alalım hepimiz.gittim tatlım dktra tahlilim temiz çıktı şükür problem yokmuş.sağol unutmamışsın çok sevindim cnm.senin nasıl gidiyo?
amin canım benim cümlemize inş unuturmuyum canım sana o günde yazmıştım banada haber et diyee ama sonrasıdna giremedim bir kaç gün yazdıysanda görmemişimdir sorma şuan tekmelerini hssediyorum nasıl güzel bir duygu yaa doğduğunda diyorum kendime nasıl bireşy benim yavrum Allahım hrkese nasip etsin inş benimde bazen ağrılı bazen çok iyi ama çok şükürr rabbimee idare ediyoruz iştee geceleri yatamamak biraz sıkıntı artık hemen vuruyo sıpam
sağol tatlım ya unuttum bende yazmayı sen hatırlattın.sen son zamanları gör gece uykularını dahada zorlaşıyo uykun hiç uyuyamıyosun sürekli wc ye gidiyosun adım çişliye çıktı evde napalım bebişler için değer ama dimi.
sorma canım aynen benimde adım çıktı gece kaç kere kalkyırum birde kalkıyoruım ama gecede 1 lt suyuda içiyorum heleki dışarı çıkınca zoroluyo eşimde daha yeni yaptın yaa diyo seninle dışarı çıkılmaz diyo Allah yardımcımız olsun değmesine değmezmi kurbanolurum ben onları verene
rabbim hiç kimseyi evlatsız bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah .senin ilk bebişinmi cnm?
amin canım amin evet kuzum benim ilk bebeşim
sen daha çok heyecanlısındır tahmin edebiliyorum çok güzel bi duygu dimi allah herkese yaşatsın. benim 3.cü olacak cnm allah nasip ederse ama yeni bebek yeni heyecan walla
evet canım öylee 1.5 yıl bekledikten sonra geldi heyecan korku herşey bir arda yaşıyorum demek 3. Allah başğışlasın maaşallah canım kızmı erkekmi 3. erkekde diğerleri:26:
Gunaydınnnnnn kıslar )
günaydın cnm hoşgeldin nassın?
günaydın melisam hoşgeldin nasılsın kız özledim haa 3 gündeeGunaydınnnnnn kıslar )
İyiyim tesekkur ederım sen nasılsın