canım benim inanki ben de çok etkilendim rüyamdan. Ama hayra alamet, hep iyi şeyler yazıyor inşallahh canım inşallah yüzümüz gülecek bende kocamanannnn öpüyorummmm
canım benim neden iyi hissetmiyorsun anlat hele? belki klomenle olur fıstık aşılamaya gerek kalmaz inşallah Yeni eviniz hayırlı olsun buarada canım Allah hayırla bebişli bebişli oturayı nasip etsin inşallah
merhaba canımm benim..inşallah olmuştur tatlım hayırlsı olsun artık..nebilim yaaa çok sıkıldım bu durumdan öyle kötü hissettim ekndimi işde..
canım benim Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhhhhhhh
kıslar ben hastalanınca klomen kullansam bide incir havuç çatlaması için doktora gitmesem bişi olumu?valla doktora gitmek hiç içimden gelmiyo.2 ay böyle oyalıcam kendimi bakalım.TALİHA hoşgeldin canım inşallah 2013 de bizde anne oluruz.meryem suresinede devam ediyorum inşallah rabbim kabul eder.
hoşbuldum canımmm..inşallah duan kabul olurr..bencede kafana göre klomen kullanma kötü etkileride oluyor kist gibi mesela canımm.
canım hoş geldin sefalar getirdin inanki seni burda görmeyi özledim Allah ım yeni evinizde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin belkide tedaviye gerek kalmadan gelir bebişiniz ki inşallah öyle olur umutsuz olma her ay yeni bir umut bizler için bunu unutma
hoşbuldum fıstıgımmm sağoll çok teşekkür ederimmm...allahım olmayanlarada nasip eder inş. inşallah tatlımm güzel haberler veririm size 1 hafta sonra
amin tatlımmmmm
canım benim inanki ben de çok etkilendim rüyamdan. Ama hayra alamet, hep iyi şeyler yazıyor inşallahh canım inşallah yüzümüz gülecek bende kocamanannnn öpüyorummmm
Hayır olsun kuzummm inşallah gülücek bitanem az kaldı*
canım benim Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhhhhhhh
canım benim neden iyi hissetmiyorsun anlat hele? belki klomenle olur fıstık aşılamaya gerek kalmaz inşallah Yeni eviniz hayırlı olsun buarada canım Allah hayırla bebişli bebişli oturayı nasip etsin inşallah