Rüyamda seni gördüm canım. Çok net hatırlıyorum rüyayı anlatıcam şimdi.
"Benim çok yakın bir arkadaşım var eşinin işi dolayısıyla yurtdışında yaşıyor. Uzun süredir görüşemiyoruz en son 1 yıl önce gördüm malesef çok çok özledim. (Eskiden onunla tenis oynardık. Ben 2 3 senedir elime raket almadım ama önceden baya aktif oynuyorduk.) Bugünkü hallerimizle (ikimizde evliyiz) tenis oynuyoruz birgün, ben son bir isabetli atış daha yapıyorum ama yine de maçı alamıyorum ve yeniliyorum. Üzülüyorum çok. Sonra o eve dönüyor ben de biraz yürüyüş yapmak istediğimi söylüyorum. Ebruyu arıyorum. Evdeysen sana gelmek istiyorum diyorum. O da annem var evdeyiz o da seninle tanışmayı çok istiyor diyor. Ben de gidiyorum. Ebru ben annesi oturuyoruz sohbet muhabbet. Ebruların bi akraba kız geliyor.(Kuzeninin eşi falan olabilir- o derece yakın) Hamile olduğunu söylüyor Tebrik ediyoruz bizde. Kız çok oturmuyor, hemen kalkıyor. Sonra Ebru ben kahve yapıyım diyor ama surat düşmüş biraz. bizde o arada onların yaptığı el işlerine bakıyoruz (facete gördüğüm herşeyi rüyamda çok net gördüm bebek altaçmaları, hediyelikler)neyse benim içime sinmiyor ve yanına gidiyorum. Surat düşük yine. Çok mutluydun ne oldu canım diyorum. Yok bir şey diyor. Ben de "Üzülme kuzum bizim de olacak ben inanıyorum gerçekten bak, Allah bizi boynu bükük bırakmaz diyorum" Ağlamaya başlıyor. Sarılıyorum Ben de ağlıyorum. Uzun bir süre birbirimize sarılarak ağlıyoruz, ağlıyoruz. Sonra sakinleşince diyorki "Kız çıkarken, hiç istemiyorduk biz korunuyorduk nasıl oldu anlamadım.." vss vsss bu tarz şeyler. Sonra tekrar ağlıyoruz. Öyle ağlayarak uyandım. Sonra düşündüm gerçekten demekki kafama takıyorum üzülüyorum bizim için
İçinizi şişirdim ama rüyada ağlamak iyiymiş, ferahladığına işaretmiş, Hamiş olasın emi Ebruuuuu
Valla etkisinden kurtulamadım rüyanın