Hamilelik yolunda beraber adım adım yürüyelim

oyyy zor valla Allah kolaylık versin.. çubuk-leblebi derler hep ama işte o da bi yere kadar.. rapor falan al sende eğer mümkünatı varsa, uyumak iyi gelir belki bulantılarına

dediğin aklımda. oda baya bi zor. bebekliğimden beri varda, evlendikten sonra arttı... hastalık yüzünden evimizi değiştiriyoruz. bu gidişle işimide değiştireceğim. aman işi pat diye değiştirmekte zor... başka kurum kabul ederse alışma sürecim olacak... rahatsızlanınca burada izin sorunum olmuyor. gittim yer anlayışlı olurmu vs...

birde taşındığım yerden işe otobüsle gideceğim. böle parfüm şişesine düşen olursa gene rahatsızlanırım... araba kullanmayıda tam bilemiyorum. cesaretim yok...

oyyy zor valla Allah kolaylık versin.. çubuk-leblebi derler hep ama işte o da bi yere kadar.. rapor falan al sende eğer mümkünatı varsa, uyumak iyi gelir belki bulantılarına

evet çubuk yiyorum ama belki deli diceksiniz midemin bulanması hoşumada gidiyo onun benimle olduğunu hissediyorum. diğerinde hiç böyle olmamıştı. istifra ederken hem canım acıyo hem gülüyorum.

evet çubuk yiyorum ama belki deli diceksiniz midemin bulanması hoşumada gidiyo onun benimle olduğunu hissediyorum. diğerinde hiç böyle olmamıştı. istifra ederken hem canım acıyo hem gülüyorum.

yok canım ya aslında mide bulantısı bebeğin daha çok tutunduğu gösterirmiş haklısın aslında

ay maş. farklı bir durum. inş. sağlıklı doğsunda bebişin mide bulantısını felan unutursun. çokta üzmesin annesini...

daha anne olabilceğime inanamıyorum 15inde doktora gidicem orda görürsem ozaman anlıcam Allahım tez zamanda hepimize yaşatsın anneliği

hmm canım araba işini çözmelisin kesin, imkanın varsa cesaretin olmalı yaparsın muhakkak, bak senin için önemlide üstelik, otobüslerde hep karşılaşabilirsin böle durumlarla bi de elin kolun bağlı olmaz, rahatça hareket edebilirsin.. Yapanların senden hiç bi farkı şok sen şu işe bi el at hele
:

hiçç deli dermiyiz tatlım ya, benim midem aşırı bulanır normalinde ölürüm kusamam asla sürünürüm yani çok zordur bulantılarım.. ama hamile kalsam da midem bulansa kesin hooooç hoşuma gidecek bundan eminim

kesinlikle hazır olanağında varken alış araba kullanmaya. hem bebiş olduktan sonrada rahat olursun hem benim çok hoşuma gidiyo hamişlerin araba sürmesi. kocaman karınları direksiyona değiyo çok şeker oluyolar :))

arabamız var şükür... eşimde iyi bilmiyor. bana öğretse... babamla çalışıyordum oda rahatsız.. olmazsa kursa giderim tekrardan...

arabamız var şükür... eşimde iyi bilmiyor. bana öğretse... babamla çalışıyordum oda rahatsız.. olmazsa kursa giderim tekrardan...

keşkem burda olsaydın ben sana öğretirdim yolların kurdu yapardım benim en zevk aldığım şeylerden biri araba kullanmak.. küçükken babama yalvarıyodum öğret öğret diye 3-4 gün şehir işi kursu al temamdırrr sonrasında çıka çıka cevvalleşirsin canım

hepinize iyi haftalar kızlar..çabucak geçsin çünkü benim çok uykum varrr (
hafta sonu dua sırasındaki arkadaslara duamı ettim..Kabul etsin ALlahım..
ne var ne yok kızlar bebiş haberleri varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…