- 4 Nisan 2012
- 2.355
- 1
yok Allaha şükür benim işim masa başı ama yinede işler baya fazlaydı sabahtan. kendimi yormuyorum ama cumatesiden beri sürekli istifra ediyorum. sürekli bi mide bulantım var çubuk falanda yiyorum ama hıç fayda etmiyo. ilk zamanlar hiç belirti göstermiyorum diyodum ama şimdide mide bulantısından yakınıyorum.
biliyorum kuzum gerçekten zor bi süreç Allah kolaylık versin, şifa versin, sağlıklı bebişlerrr versin inşallahhhhhhhsana bi zaman dediğim şeyi unutma tamam mı, bir gün deneme fırsatın olursa dene canım bu kadar emin olmasam tekrarlamam inan..
oyyy zor valla Allah kolaylık versin.. çubuk-leblebi derler hep ama işte o da bi yere kadar.. rapor falan al sende eğer mümkünatı varsa, uyumak iyi gelir belki bulantılarına
evet çubuk yiyorum ama belki deli diceksiniz midemin bulanması hoşumada gidiyo onun benimle olduğunu hissediyorum. diğerinde hiç böyle olmamıştı. istifra ederken hem canım acıyo hem gülüyorum.
yok canım ya aslında mide bulantısı bebeğin daha çok tutunduğu gösterirmiş haklısın aslında
inş öyledir. 9 ay mide bulantısına razı olurum o sağlıklı olsunda
ay maş. farklı bir durum. inş. sağlıklı doğsunda bebişin mide bulantısını felan unutursun. çokta üzmesin annesini...
dediğin aklımda. oda baya bi zor. bebekliğimden beri varda, evlendikten sonra arttı... hastalık yüzünden evimizi değiştiriyoruz. bu gidişle işimide değiştireceğim. aman işi pat diye değiştirmekte zor... başka kurum kabul ederse alışma sürecim olacak... rahatsızlanınca burada izin sorunum olmuyor. gittim yer anlayışlı olurmu vs...
birde taşındığım yerden işe otobüsle gideceğim. böle parfüm şişesine düşen olursa gene rahatsızlanırım... araba kullanmayıda tam bilemiyorum. cesaretim yok...
evet çubuk yiyorum ama belki deli diceksiniz midemin bulanması hoşumada gidiyo onun benimle olduğunu hissediyorum. diğerinde hiç böyle olmamıştı. istifra ederken hem canım acıyo hem gülüyorum.
dediğin aklımda. oda baya bi zor. bebekliğimden beri varda, evlendikten sonra arttı... hastalık yüzünden evimizi değiştiriyoruz. bu gidişle işimide değiştireceğim. aman işi pat diye değiştirmekte zor... başka kurum kabul ederse alışma sürecim olacak... rahatsızlanınca burada izin sorunum olmuyor. gittim yer anlayışlı olurmu vs...
birde taşındığım yerden işe otobüsle gideceğim. böle parfüm şişesine düşen olursa gene rahatsızlanırım... araba kullanmayıda tam bilemiyorum. cesaretim yok...
nasılsınız kıslaaaaaarrrr
hmm canım araba işini çözmelisin kesin, imkanın varsa cesaretin olmalı yaparsın muhakkak, bak senin için önemlide üstelik, otobüslerde hep karşılaşabilirsin böle durumlarla bi de elin kolun bağlı olmaz, rahatça hareket edebilirsin.. Yapanların senden hiç bi farkı şok sen şu işe bi el at hele
:
hiçç deli dermiyiz tatlım ya, benim midem aşırı bulanır normalinde ölürüm kusamam asla sürünürüm yani çok zordur bulantılarım.. ama hamile kalsam da midem bulansa kesin hooooç hoşuma gidecek bundan eminim
merhaba hanımlarrrr bnde geldimmmm
oo topiğimizin çıtır hamişleri gelmiş.nasılsınız canlarım
bitanemm bnm , iyiyiimm beeenn dr.dan geldim şimdi,arkadaşım gelmeden biras sohbet edeyim dedim sizlerle
siz nasılsınız
arabamız var şükür... eşimde iyi bilmiyor. bana öğretse... babamla çalışıyordum oda rahatsız .. olmazsa kursa giderim tekrardan...