Günaydın arkadaşlar...
Sırası gelenlere dualarını okuyorum. Allah kabul etsin. Allah hepimizin duasını kabul etsin inş.
Benim kırmızılar bitti. oruca başladım hayırlısı ile. inş. rahatsızlanmadan devam ederim...8 gün gitti tutamadım. inş. bundan sonra tutabilirim.
şu uyku sorununu ne yapacağız ya. bi kendime gelemiyorum.... progestanda mafetti beni. baş dönmelerim arttı...
allah kabul etsin canım inşallah hastalanmazsın bi daha
canım çok iyi gidiyor şükür, tadı beni hiç rahatsız etmediği gibi seviyorum da Allahım şifa verir inşallah.. eşim diyorki bu eminim çok faydalı bişeydir sadece gebelik için değil diyor ben de afiyetle içiyorum.. sabah akşam taze hazırlıyorum bugün 8. günüm bi hafta sonra bırakıcam hayırlısıyla
canım soğanı yapayım testi önümüzdeki ayamı bırakayım diyorsun ya da tam tersi, bence ikisinide yap, testi benim gibi harvurup harman savurmadığın sürece 2 ay yetebilir diye düşünüyorum ben.. seninde reglin düzenli çünkü çift çizgiyi 14-16 arası görürsün gibime geliyor
aynen öyle ikisinide aynı anda yapmasam mı dedim ama neyse yapalım bakalım.şimdi bi soğanı 4 e bölüp kaynatıyoruz sonra içiyoruz aynısını sabah da içebilirmiyiz
inş.canım kistim gitmiştir
inşallah canım gitmiştir.