Kayınvalidem ve kendi ailem uzakta, başka şehirlerde. Yolculuk yasak. Hastaneye götürdükten sonra evine götürecek inşallah.Kayinvaliden yok mu canim senin. Bi aksam cok kanamam var de doktora gitmis gibi yap. Illa kaynanam bizde kalicaksin dedi yok dedm anlamadi orda kalicam.bi sure de.koy kapinin onune. Caninin hic kiymeti yok ha. Seni cok sevse bu halde senden is beklemez
Nasıl ya eşinize mi soyletmis bir deSüpürge yasak zaten, 2 haftadır ev süpürülmüyor. Yemek ve bulaşık. Ama bu halde onlar bile korkutuyor. Bugün hiçbir şey yapmadım. Yemek de yapmadım. Eşimi aramış dışardan döner söyletmiş. Bana onu getirdi. Ben de dışardan söyleyeceksek senin burada kalmanın ne anlamı var teyze dedim çileden çıktım. En iyisi hastaneden sonra sen evine geç. Ben başka arkadaşlarımı çağıracağım dedim. Senden hiç bunu beklemezdim peki dedi. Geçti duruyor içeride hala. Normal değil. Bizim artık o gitsin diye yaptıklarımızın en hafifi bana yapılsa bir dk durmak istemem.
Cok cok garip bir insansiniz. Hic hos bir karakteriniz yok. Ne les bir agiz, hosunuza gitmeyen bisey oldugunda aninda beddua ediyorsunuz herkese.warrior princess Şu hamile halimle mübarek günde diyorum ki Rabbim aynısını size yaşatsın. Garipse yazmayın. Allah allah kadına bak ya.
Süpürge yasak zaten, 2 haftadır ev süpürülmüyor. Yemek ve bulaşık. Ama bu halde onlar bile korkutuyor. Bugün hiçbir şey yapmadım. Yemek de yapmadım. Eşimi aramış dışardan döner söyletmiş. Bana onu getirdi. Ben de dışardan söyleyeceksek senin burada kalmanın ne anlamı var teyze dedim çileden çıktım. En iyisi hastaneden sonra sen evine geç. Ben başka arkadaşlarımı çağıracağım dedim. Senden hiç bunu beklemezdim peki dedi. Geçti duruyor içeride hala. Normal değil. Bizim artık o gitsin diye yaptıklarımızın en hafifi bana yapılsa bir dk durmak istemem.
Ha bir de eşinizin, işinden izin alıp kadını doktora götürmesi var. Kendi oğluna kıyamadığındandır o.Size ağır gibi gelmiş ama çok haklı. Falanca kişi için Üzerimde emeği var diyip bebeğinizi böyle strese sokamazsınız. Ki doktor eminim stresten uzak dur demiştir (bana dedi mesela) Allah korusun durumunuz kötüye gitse en başta kendinizi ya da o teyzeyi suçlayacaksınız. Hiç kimse için değmez. Siz üstü kapalı söyledik diyorsunuz ama, ya çok üstü kapalı söylüyorsunuz da anlamıyor, ya da yaptığı tatilin hoşluğu sebebiyle anlamazlıktan geliyor.
Ben yalnız kalmak istiyorum, evine dönsen iyi olur. Bitti gitti. Yok sana zahmet verdik, yok düzenini bozduk vs söylemeyin böyle şeyler. Zırt pırt size gelecek böyle yaparsanız gebeliğinizi bahane ederek farkında değil misiniz. Eh bir de lohusalık var. Var babam var.
Estağfirullah ben sizin niyetinizi çok iyi anladım teşekkür ederimNasıl ya eşinize mi soyletmis bir dehey Allah'ım yarabbim bari bir çorba kaynat kadın ay sinirlerim bozuldu. İyi yapmışsınız. İnsan tadında bırakmalı koca kadın yani. Hani evde kalıyorsun madem işin ucundan tut tövbe tövbe. Sizi azalamak gibi bir niyetim yoktu yanlış anlamayın. Genel olarak yazdım. Temizlik yemek ulvi amaç olarak görülüyor ve asla aksatılmadan yapılması gerek diye düşünüldüğü için. Bir de işler ve yemek bende diye yazmışsınız konuda ondan öyle yazdım ben de.
Riskli birine ne biçim yazıyorsunuz. Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş. Hakkımı helal etmiyorum!! Bakmayın mesajlarıma da cevap vermeyin. Siz hep böyle tanımadığınız kişileri yargılar mısınız?Cok cok garip bir insansiniz. Hic hos bir karakteriniz yok. Ne les bir agiz, hosunuza gitmeyen bisey oldugunda aninda beddua ediyorsunuz herkese.
Asil teyze oradan gitsin de kurtulsun gercekten sizden ama esinize, hele de cocugunuza simdiden uzuldum. Yazik ne cirkin agizli bir annesi olacak.
sen hamile halinle millete git demeyip burdan dedikodusunu yapmayı biliyorsun bi de hamilesin diye bir artın varmış gibi belirtip beddua etmişsin. İki yüzlüsünüz.warrior princess Şu hamile halimle mübarek günde diyorum ki Rabbim aynısını size yaşatsın. Garipse yazmayın. Allah allah kadına bak ya.
Boyle şeyler yazmayın. Neden beddua veriyorsunuz. Yani yorumuda okudum sövmemiş saymamış neden böyle şeyler diyorsunuz. Beddua döner vallawarrior princess Şu hamile halimle mübarek günde diyorum ki Rabbim aynısını size yaşatsın. Garipse yazmayın. Allah allah kadına bak ya.
Ne kadar çirkin beddua etmek. Biri hoşunuza gitmeyen bir şey yazdığında hemen beddua ediyorsunuz. Moda oldu gerçekten. Sizin bedduanızla kimseye bir şey olmaz da döner dolaşır sizi bulur diye korkmuyor musunuz? Karnınızda bebek dilinizde beddua günah gerçekten.
sen hamile halinle millete git demeyip burdan dedikodusunu yapmayı biliyorsun bi de hamilesin diye bir artın varmış gibi belirtip beddua etmişsin. İki yüzlüsünüz.
Eee hâlâ mı gitmedi vay arkadaş kadın vallahi sizde temelli kalacak gibi...Süpürge yasak zaten, 2 haftadır ev süpürülmüyor. Yemek ve bulaşık. Ama bu halde onlar bile korkutuyor. Bugün hiçbir şey yapmadım. Yemek de yapmadım. Eşimi aramış dışardan döner söyletmiş. Bana onu getirdi. Ben de dışardan söyleyeceksek senin burada kalmanın ne anlamı var teyze dedim çileden çıktım. En iyisi hastaneden sonra sen evine geç. Ben başka arkadaşlarımı çağıracağım dedim. Senden hiç bunu beklemezdim peki dedi. Geçti duruyor içeride hala. Normal değil. Bizim artık o gitsin diye yaptıklarımızın en hafifi bana yapılsa bir dk durmak istemem.
Sizin bi akrabanızın çağırdığını oraya gidecegınızı orda kalıcagınızı söyleyin.Resmen postu sermiş kadın bu neMerhaba Hanımlar,
Burada yeniyim. Umarım düzgün bir şekilde meramımı anlatabilirim.
Henüz daha çok yeni hamileyim. İlk hamilelik ve 7 haftalık. Kanamam olduğu için Progestan kullanıyorum. Doktorum istirahat verdi.
Bu süreçte eşimin 1 günlüğüne şehir dışına çıkması gerekti, aynı şehirde yaşadığım bir akrabam(çok değerli bir aile büyüğümüz) yalnız kalmamam için bize geldi.
Sağolsun düşündü kendi teklif etti. Ama 10 gün oldu ve gitmek bilmiyor. Boyuna oğlundan kıyafet istiyor. Üstelik bu halimle yemek bulaşık temizlik hepsi bende. Eşim sağolsun yardım ediyor ama misafir gözüme batıyor çok sevdiğim biri olsa da. Yardım etmediği yetmezmiş gibi bir de yemeğe burun kıvırıyor, bize emirler veriyor. Kendi evinde geliniyle yaşıyor gelininden beklediğini benden istiyor. Eşime de rahat vermiyor. İşinden izin alıp onu hastaneye götürmesini istiyor. Gerçekten cinlerim tepemde. Stresten bebeğime bir şey olacak Allah korusun.
Ne yapabilirim? Çağırabileceğimiz misafir yok maalesef yani çağırsam yine sıkıntı çekeceğim. Sadece evimde huzurla dinlenmek yavrum için beklemek istiyorum. Tıkandım kaldım. Annemi kaybettim, soracak kimsem de yok.
Bir fikir verebilir misiniz?
acik acik soracaksin.Merhaba Hanımlar,
Burada yeniyim. Umarım düzgün bir şekilde meramımı anlatabilirim.
Henüz daha çok yeni hamileyim. İlk hamilelik ve 7 haftalık. Kanamam olduğu için Progestan kullanıyorum. Doktorum istirahat verdi.
Bu süreçte eşimin 1 günlüğüne şehir dışına çıkması gerekti, aynı şehirde yaşadığım bir akrabam(çok değerli bir aile büyüğümüz) yalnız kalmamam için bize geldi.
Sağolsun düşündü kendi teklif etti. Ama 10 gün oldu ve gitmek bilmiyor. Boyuna oğlundan kıyafet istiyor. Üstelik bu halimle yemek bulaşık temizlik hepsi bende. Eşim sağolsun yardım ediyor ama misafir gözüme batıyor çok sevdiğim biri olsa da. Yardım etmediği yetmezmiş gibi bir de yemeğe burun kıvırıyor, bize emirler veriyor. Kendi evinde geliniyle yaşıyor gelininden beklediğini benden istiyor. Eşime de rahat vermiyor. İşinden izin alıp onu hastaneye götürmesini istiyor. Gerçekten cinlerim tepemde. Stresten bebeğime bir şey olacak Allah korusun.
Ne yapabilirim? Çağırabileceğimiz misafir yok maalesef yani çağırsam yine sıkıntı çekeceğim. Sadece evimde huzurla dinlenmek yavrum için beklemek istiyorum. Tıkandım kaldım. Annemi kaybettim, soracak kimsem de yok.
Bir fikir verebilir misiniz?
Gerçekten bu konuya bakarak kadını anneliginden vurmanız ne kadar saçma insanlar yapısi gereği farkli olabiliyor sen çok açık sözlüyken belki karşındaki çok içe kapanık biridirAnlıyorum iyiliğimi düşünüyorsunuz ama anneliğimi sorgulayamazsınız!
Canim seni cok iyi anliyorum,bazi insanlar gercekten cok arsiz oluyor.Kayinvalidenle yine de konuşmanı öneririm en azindan o da yatili misafirden hoslanmadigini bu vesileyle anlamis olur bir taşla iki kuş vurabilirsin:)Kayınvalidemle bu kadın çok iyi anlaşıyor. İkisi de aynı haltın laciverti. Kayınvalidem geldi mi 20 gün kalır zaten. Üstelik geldiğinde kalırken bana sormadan bu akrabayı da çağırıyor.
Kardeşin evliyse eğer eşiyle gelecegini belirtseydi keşke,esim de rahat edemez siz de rahat edemezsiniz Teşekkür ederiz X Teyze artik biz senin biraktiğin yerden kardesime yardima devam ederiz deseydi belki ise yarayabilirdi.Kardeşim teyzemizi aradı, Allah razı olsun teyze ben işten izin alıp ablamın yanına geleceğim sen zahmet etme dön evine dedi. Gel gel evleri geniş beraber bakarız ablana diyor. Kardeşim de abla babamın tüfeğini alıp geleceğim bu ne böyle dedi. Herkesin söylediği şeyler o kadar mantıklı ki. Hepsi çok doğru. Ben başta iyi davranarak hata yaptım ama inanın bu kadar olacağını tahmin edemedim. Oğlunu aradım eşim, biz iyiyiz kırılır diye bir şey diyemiyoruz, evine dönsün isterseniz getirelim diye. Aşk olsun o sizin için orada deyip kapatmış. Sanırım kavga ile gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?