İnşallah tez zamanda mutlu haberler alırsınız.
Adetine daha 13 gun varmis yani daha hamile bile degilsin yumurtlama donemindesin canim bugunlerde hamile kalabilirsin bence tutmalisin.Kızlar bu ay bebek sahibi olmak istiyorum...
Adetime ise 13 gün var...Hamilemiyim bilmiyorum...çok erken olduğu için test de yapmadım...
bu kadar erken kan testi de idrar testide doğru sonuçlar vermiyormuş
Eğer nasip olursa ilk hamileliğim olacak
sorum şu sizce oruç tutmamın hamileysem bir zararı olur mu?
Bünyem zayıf ilk ayda düşük yaşama ihtimali olur mu
adeti beklersem de ramazanın yarısı geçmiş olacak
Gebe olsanız dahi ki istiyorsanız inşallah rabbim nasip eder ilk aylarda bir zararı olmaz iftardan sonra yada sahurdan sonra folik asiti icersiniz bebek zaten alacağını sizden alır vitaminsiz kalmaz korkmayın. Ben 12 haftanın içinde olduğum halde tutacağım inşallah bir zararı yok yani orucu açınca yediklerinize özen gösterirsiniz
Adetine üç gün varsa kanda çıkar zaten. Şüphe ile tutmamak olur mu? Beslenememeyi kastediyorsan ilk dört ay mide altüst hiçbir şey yenmiyor. 7 kilo veren arkadaşlar var ilk aylarda. Bir şey olsa onların bebeğine olurdu.Bende bu ay bebek sahibi olmak istiyorum yani bu ay umutluyum ama daha adetime 3 gün var gebelik testide yapamıyorum erken diye eşim bana ille de tutma diyor ne olur ne olmaz
Bende bu ay bebek sahibi olmak istiyorum yani bu ay umutluyum ama daha adetime 3 gün var gebelik testide yapamıyorum erken diye eşim bana ille de tutma ne olur ne olmaz diyor bende çok kararsızım ne yapsam bilemedim
Adetine üç gün varsa kanda çıkar zaten. Şüphe ile tutmamak olur mu? Beslenememeyi kastediyorsan ilk dört ay mide altüst hiçbir şey yenmiyor. 7 kilo veren arkadaşlar var ilk aylarda. Bir şey olsa onların bebeğine olurdu.
Adetine üç gün varsa kanda çıkar zaten. Şüphe ile tutmamak olur mu? Beslenememeyi kastediyorsan ilk dört ay mide altüst hiçbir şey yenmiyor. 7 kilo veren arkadaşlar var ilk aylarda. Bir şey olsa onların bebeğine olurdu.
Bir cok yerde hamileligin ilk 3 ayinda oruc tutulmamasi gerektigini okumustum ki benim doktorum kesin bir sekilde oruc tutmamam gerektigini soyledi gunde 3 ogun yemek yemem gerektigini soyledi ogun atlama dedi
Bu arada hemen ilk ayda olmaz diyenler ilk denemesinde hemen ilk ayinda hamile kalan da cok
Kan testi en erken ne zaman sonuc verir acaba en kisa zamanda gebe olup olmadiginizi ogrenseniz iyi olur
Kızlar bu ay bebek sahibi olmak istiyorum...
Adetime ise 13 gün var...Hamilemiyim bilmiyorum...çok erken olduğu için test de yapmadım...
bu kadar erken kan testi de idrar testide doğru sonuçlar vermiyormuş
Eğer nasip olursa ilk hamileliğim olacak
sorum şu sizce oruç tutmamın hamileysem bir zararı olur mu?
Bünyem zayıf ilk ayda düşük yaşama ihtimali olur mu
adeti beklersem de ramazanın yarısı geçmiş olacak
Gebe olsanız dahi ki istiyorsanız inşallah rabbim nasip eder ilk aylarda bir zararı olmaz iftardan sonra yada sahurdan sonra folik asiti icersiniz bebek zaten alacağını sizden alır vitaminsiz kalmaz korkmayın. Ben 12 haftanın içinde olduğum halde tutacağım inşallah bir zararı yok yani orucu açınca yediklerinize özen gösterirsiniz
Doktorla konuştunuz mu hamilelikte su çok önemli ve hem siz hem bebek 18 saat susuz kalacak
Ikiniz için de bu sıcaklarda hayati risk olabilir
Ayrıca hamileye oruç düşmediği tüm mezheplerde ve nerede ise tüm farklı görüşlerde yorumlarda ortak
Iyi niyetiniz için çok teşekkür ederim.ben ebeyim 8 senem bitiyor meslekte işim tamamen gebe ve bebekle ilgili.diger oglumun son ayı ramazana denk geldi onda tabiki tutmadım depolarım onun ihtiyacını karşılamaya yetmez.ama daha 12nin içindeyim bu haftada ense kalınlığına bakılır. Bir zeka geriliği varsa bu haftada tespit edilir gebeligi öğrendiğiniz haftadan itibaren 11 haftaya kadarki olan dönem çok önemlidir asıl. Ki zaten sizin depolarınız çok çok boş olmadığı takdirde bebek hiçbir şekilde vitaminsiz kalmaz sizin deponuzdan kullanır. Bu konuda insaflı bile değildir ihtiyacı olanın tamamını alır anne yerine koymazsa anne için sıkıntıdır bu şunu kendime alayım biraz da anneme kalsın demez bebekCanim ben dietisyenlik okuyorum.
Tam bu hafta hamileleri ele aldik.
6inci haftadan sonra cocugun kalbi organlari sindirim sistemi gelisiyor.
En en en onemli donemdir 6inci haftadan sonra. yeterince vitamin ve mineral alman gerek.
Ben senin hamileligini riskli buldum.
Iftarda guzelce yerim desen bile.
Iftarda yediklerin sekerini yukselticek. Her turlusu zarar cocuga.
Ben doktora danis derim.
Katılıyorumbebek sahibi olmak için ramazanı mı bekledin ?
Bir cok yerde hamileligin ilk 3 ayinda oruc tutulmamasi gerektigini okumustum ki benim doktorum kesin bir sekilde oruc tutmamam gerektigini soyledi gunde 3 ogun yemek yemem gerektigini soyledi ogun atlama dedi
Bu arada hemen ilk ayda olmaz diyenler ilk denemesinde hemen ilk ayinda hamile kalan da cok
Kan testi en erken ne zaman sonuc verir acaba en kisa zamanda gebe olup olmadiginizi ogrenseniz iyi olur