Ya polemik mi çıkarmaya çalışıyorsun ? evet ayına burcuna varana kadar istediği ayda tarihte doğuranlar da var , şimdi sana onları mı anlatayım .Senelerce ugrasan insanlar ay secemedikleri için hamile kalamiyorlar sanırım.
Hususi ay seçmek nedir allah aşkına. Bebeğin ne zaman geleceği belli olmaz ki
Her ay denersin ve bebek herhangi bir ayda gelir. Bu ay ramazan ayı pas geçelim demiyoruz yani :) neyse konuyu dağıtmayalım. Cümleten hayırlı ramazanlar.niye olmaz hususi ay seçiliyor , konu sahibi de ramazanı seçmiş bunu öğrenmek istedim sordum da zaten
Inşallah sizde öyle doğuranlardan olursunuz.Ya polemik mi çıkarmaya çalışıyorsun ? evet ayına burcuna varana kadar istediği ayda tarihte doğuranlar da var , şimdi sana onları mı anlatayım .
Senelerce ugrasan insanlar ay secemedikleri için hamile kalamiyorlar sanırım.
Hususi ay seçmek nedir allah aşkına. Bebeğin ne zaman geleceği belli olmaz ki
Yaw canım sen orucunu tut, ben kızıma hamile oldumu öğrendiğimde Ramazan'ın ikinci günüydü zaten bulantıdan anladım hamile oldumu test yapdım pozitifi görünce bırakdım orucu çünkü hamile hanımlara Oruç o sene düşmüyor sonra tutuyor dinimizde böyledir siz en iyisi kesinleşince bırakın benim gibi inş bu mübarek ayda gelir bebişiniz
Ya tabiki denemeye bu ay başlamış olabilir konu sahibine de dedim hemen olacak diye birşey yok benim de bu ay hamile olma ihtimalim var ama eşimle ilişkiye girerken ramazan da hamile kalayim diye düşünmedim :)Ama konu sahibi bu ay bebek sahibi olmaya karar verdim demis. Yani aylardir denemiyor. Acikcasiizguben 'e ben de katilmadim değil
aynen eşim de bana tutma diyor 48 kiloyum ramazanda hep kilo veririm.sıfır beden olduğum için endişeleniyor
hamileysem diye bilmiyorum ama tutmak istiyorum
ya değilsem boşu boşuna hem ümitleneceğim hem oruçlar kazaya kalacak
bende ne yapacağımı bilemiyorum ama inşallah hamileyimdir lütfen dua edin bana kızlar :)
Ama konu sahibi bu ay bebek sahibi olmaya karar verdim demis. Yani aylardir denemiyor. Acikcasiizguben 'e ben de katilmadim değil
Bunu doktora danismalisiniz, ama yine de soyleyeyim ilk 5 hafta yediginiz içtiğiniz hiçbir sey bebegi etkilemez.
İnşallah bebeğinizi kucağınıza almayı Allah nasip eder....
Kızlar bu ay bebek sahibi olmak istiyorum...
Adetime ise 13 gün var...Hamilemiyim bilmiyorum...çok erken olduğu için test de yapmadım...
bu kadar erken kan testi de idrar testide doğru sonuçlar vermiyormuş
Eğer nasip olursa ilk hamileliğim olacak
sorum şu sizce oruç tutmamın hamileysem bir zararı olur mu?
Bünyem zayıf ilk ayda düşük yaşama ihtimali olur mu
adeti beklersem de ramazanın yarısı geçmiş olacak
Ben bugün doktorla görüştüm gebelik için çalışmalara devam ediyoruz oruç tutmam sıkıntı olur mu diye. Herhangi bir problem olmaz sonuçta gebe kalip Kalmayacağın belli değil tutabilirsin dedi.
Ben bugün doktorla görüştüm gebelik için çalışmalara devam ediyoruz oruç tutmam sıkıntı olur mu diye. Herhangi bir problem olmaz sonuçta gebe kalip Kalmayacağın belli değil tutabilirsin dedi.