hamilelik ve oruç

efsunsuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
4.213
4.243
Kızlar bebek sahibi olmak istiyorum...
Adetime ise 13 gün var...Hamilemiyim bilmiyorum...çok erken olduğu için test de yapmadım...
bu kadar erken kan testi de idrar testide doğru sonuçlar vermiyormuş
Eğer nasip olursa ilk hamileliğim olacak
sorum şu sizce oruç tutmamın hamileysem bir zararı olur mu?
Bünyem zayıf ilk ayda düşük yaşama ihtimali olur mu
adeti beklersem de ramazanın yarısı geçmiş olacak

Son düzenleme:
Bebek istediğin ilk ay hemen hamile kalma ihtimalin çok düşük.Bebek zaten ilk 3 kanindan beslendiği için ona sıkıntı yaratmaz.Sen bence gönlünden geçiriyosan orucunu tut.Hamile kaldığını öğrendiğin gibi bırakırsın tabi orucu.Acaba hamilemiyimdir fikri ile 15 gün oruç tutmıycaksın sonra adet olunca da üzülüceksin.Bide dediğim gibi ilk ay imkansız deil tabi ama düsük bi ihtimal.Allah tez vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canım.

Bunu gideceğiniz hastane veya sağlık ocağında sormanız daha doğru olur.

Normal sağlıklı bir hamilelikte oruç tutulabilir.

Ben tutmak istiyorum...Teşekkür ederim.. açıklamaların makul geldi
güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim...

Bende bu ay bebek sahibi olmak istiyorum yani bu ay umutluyum ama daha adetime 3 gün var gebelik testide yapamıyorum erken diye eşim bana ille de tutma diyor ne olur ne olmaz

Bende bu ay bebek sahibi olmak istiyorum yani bu ay umutluyum ama daha adetime 3 gün var gebelik testide yapamıyorum erken diye eşim bana ille de tutma ne olur ne olmaz diyor bende çok kararsızım ne yapsam bilemedim

Eşimle bir türlü ortak karara varamadık..Kadının halinden kadınlar anlar diye danışmak istedim.
çokkk teşekkür ederimmm..İnşallah...

aynen eşim de bana tutma diyor 48 kiloyum ramazanda hep kilo veririm.sıfır beden olduğum için endişeleniyor
hamileysem diye bilmiyorum ama tutmak istiyorum
ya değilsem boşu boşuna hem ümitleneceğim hem oruçlar kazaya kalacak

Eşimle bir türlü ortak karara varamadık..Kadının halinden kadınlar anlar diye danışmak istedim.
çokkk teşekkür ederimmm..İnşallah...
Rica ederim inşallah hamilesinizdir ve Bebeğinizi kucaginiza alırsınız ama dert edip kendinize sıkıntı yaratmayin en büyük sorun o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…