hamilelik ve insülin direnci

Canm hangi doktora gidilsin ben bostanli şifa zehra hanıma gittim çok ilgi görmedim bana femamed verdi ise yaramadı şimdi kordon mete tercana gidiorum
Canim bende bostanlida zehra hanima gidiyorum ama cok memnunum hem isyrerimede yakin ama mete beyide cok methediyorlar arkadasim gitmisti memnundu hatta bende bikere gideyim dedim cok doluydu baska doktor bakmisti ne ilaci kullaniyorsun canm

Canim bende bostanlida zehra hanima gidiyorum ama cok memnunum hem isyrerimede yakin ama mete beyide cok methediyorlar arkadasim gitmisti memnundu hatta bende bikere gideyim dedim cok doluydu baska doktor bakmisti ne ilaci kullaniyorsun canm
Femamed folik asit verdi hiç duymadım bu ilacı

Femamed folik asit verdi hiç duymadım bu ilacı
Evet bende hic duymadim ben saglik ocagindan yazdirmistim ilk süphelendigim zaman folbiol kullandim .Ama zehra hanimin verdigi diger ilaclarda cok ise yarar ilaclardi canim tabi senin icine sinmesi gerekir

canım bende tip 1 diyabetliyim 6 haftalık hamileyim ögrendigimden beri yeme düzenimi yüzdeyüz degiştirdim.ona göre insülin yazıldı her iki satte sekerimi ölçüyorum meraktan.aclık 300 lerdeyken tokluk 400 450 lerdeyken su an maşallah 150 yi gecmiyor hersey yemege bglı.dikkat et

birde neler yiyorsunuz gebelikte seker cıkmasın diye
Canm öncelikle bebegin hayirli olsun senin durumun daha ciddi sanirim ama masallah iradenle dengede tutuyorsun insallah problemsiz atlatirsin benm insulin direncim cikinca dahiliyeye gittim doktor ùc aylik seker testi yaptirdi cok sükür temiz cikti sadece diyetle kontrol edilebilir dedi daha sonra diyetisyenr yolladi diyetisyenim bana kurubaklagilleri ,patates,havuc,bezelye ve diger seker iceren urunleri yasakladi ve hergun 30 dk yuruyus verdi ben pek uyamiyorum ama yinede eskisi gibi abartmiyorum

Slm canim.şekerin çok yükselmiş yaaaa,ben ikinci bebeğimi kalp anomali sinden kaybettim,Rabbim bilir ama elde neden bu görünüyor.bende seker hastasiyim.aclik 130 ama cok şükür tokugumu kontrol altına aliyorum.ama yeniden hamilelik sunuyorum ve aklim gidiyor aynisi olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…