Cok moralim bozuk önceden insülin direncim vardi hamileyim simdi bugun kan verdim netten sonuca baktim yükseklerde degerim yarin doktoruma göstericem ama nette pek ic açıcı seyler yazmiyor varmi bu durumda olan?
Diyet yapacak kapasite yok bende maalesef insallah sorunsuz atlaririmOnemli olan kan sekerlerinin nasil seyrettigi.. yuksekse diyetle veya insulinle kontrol altina alinir
Diyet yapacak kapasite yok bende maalesef insallah sorunsuz atlaririm
İnsallah Allahin izniyle bunu atlatirizAnnelik insana her seyi yaptirir canim:) bebegin soz konusu olunca oyle bir yaparsin ki:)
İnsallah yüce Rabbim en kisa zamanda sana bebisini nasip eder canim sagol insallah atlatiriz hayirlisiylaCanm ben hamile kalmaya calisiorum 6 aydır benzese insülin direnci var doktor ilaç verdi ama hamilelik düşünüyorsan kullanma dedi bende kullanmiorum olabildiğince şeker kullanmiorm korkma sadece bana erken doğum yaparsın bide bebekte genetik olur dedi
Amin inşallah canm bebisinde hayırlı olsun sende kilo varmiİnsallah yüce Rabbim en kisa zamanda sana bebisini nasip eder canim sagol insallah atlatiriz hayirlisiyla
Tesekkur ederim canim bende hem de ne kilo varAmin inşallah canm bebisinde hayırlı olsun sende kilo varmi
Bende 86 yim 1.71 boy boyoz yemekten vazgecebilsem birakicam :) peki doktorun insülin direnci bebeği geciktirirmi demismiydiTesekkur ederim canim bende hem de ne kilo var90 kg hamile kaldim 94 kgyum simdi boyda 1.68
Sen iyisin benden bende cook seviyorum boyozu valla aynen:)doktorum hic öyle bisey demedi benim adetlerim duzenli bir düsügüm vardi bes ay snra hamile kaldim tekrar hamilelige bir engelini gormedim acikcasiBende 86 yim 1.71 boy boyoz yemekten vazgecebilsem birakicam :) peki doktorun insülin direnci bebeği geciktirirmi demismiydi
Ne guzel canm maşallah demek sende izmirlisin :)Sen iyisin benden bende cook seviyorum boyozu valla aynen:)doktorum hic öyle bisey demedi benim adetlerim duzenli bir düsügüm vardi bes ay snra hamile kaldim tekrar hamilelige bir engelini gormedim acikcasi
benim çalıştığım yerdeki patronun eşi de hamileydi ve şeker hastasıydı. sürekli şekerini ölçerdi ve bir kaç kere insülin iğne yaptığını görmüştüm. Gebeliği gayet iyi gidiyordu ama doğumdan sonra hiç görmedim işten çıktım çünküCok moralim bozuk önceden insülin direncim vardi hamileyim simdi bugun kan verdim netten sonuca baktim yükseklerde degerim yarin doktoruma göstericem ama nette pek ic açıcı seyler yazmiyor varmi bu durumda olan?
Evet izmirliyim canim :)Ne guzel canm maşallah demek sende izmirlisin :)
İnsallah benimde iyi gider canim bazen internette yazilanlar korkutuyor insani en iyisi cok okumamakbenim çalıştığım yerdeki patronun eşi de hamileydi ve şeker hastasıydı. sürekli şekerini ölçerdi ve bir kaç kere insülin iğne yaptığını görmüştüm. Gebeliği gayet iyi gidiyordu ama doğumdan sonra hiç görmedim işten çıktım çünkü
inşallah iyi gider ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Sen internette yazanlara bakma hapşırıyorum yaz ya da başım ağrıyor yaz bir sürü kötü şeyler çıkarİnsallah benimde iyi gider canim bazen internette yazilanlar korkutuyor insani en iyisi cok okumamak
Vallaha cok haklisin güldürdün beni:)inşallah iyi gider ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Sen internette yazanlara bakma hapşırıyorum yaz ya da başım ağrıyor yaz bir sürü kötü şeyler çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?