- 25 Aralık 2024
- 294
- 532
- 18
- 29
İnşallah ben bile heyecanlandımAnlıyorum, umarım kanda da pozitifi görürüzgüzel haberler veririm inşallah
Test pozitif çıkmış bende gebeliğimiz 20betayla öğrenmiştim. 2 gün sonra tekrar verin katlanması lazım dış gebelik vs riskine karşı tebrik ederimbugün kan testi verdim betam 15.95 çıktı anlayan var mı?
Ay çok teşekkür ederim allah razı olsun güzel dilekleriniz için yarın kontrolüm var heyecan doruktaTest pozitif çıkmış bende gebeliğimiz 20betayla öğrenmiştim. 2 gün sonra tekrar verin katlanması lazım dış gebelik vs riskine karşı tebrik ederim
Ben yapmıştım herhangi bir problem yaşamadım ki düşük tehlikem vardıKızlar bir sorum olacak ya. Geçen akşam gebeliğimi öğrendim. Testi de atmıştım zaten buraya. Ama aklıma takılan bir şey var. Ben İngiltere’de yaşıyorum ve burada sağlık biraz farklı işliyor. Hastaneden randevu aldım. 18 Mart’a verdiler. Burada ilk kontrol 12.haftada oluyormuş, saçmalık. 8 Mart’ta da Türkiye’ye gidiyorum, biletimi hamile kalmadan önce almıştık.Yani burada muayene olmadan uçağa binmiş olacağım. Ve bu beni endişelendiriyor. İlk aylar uçak yolculuğu yapanlar oldu mu aranızda? Veya yapılıyor mu? Bilginiz var mı? Kanama vs herhangi bir durum olmasa bile uçak yolculuğu riskli mi sizce?
Değeriniz çok düşük ise kimyasal durumunuza karşı kendiliğinden düşer diye müdahale etmiş olabilir size bakıp iğne vs vermesi için kesenin kalp atışının felan oluşması lazımdı durumunuzu merak ettim umarım sizinledir bebeğinizKanda pozitif çıktı bugün. Lekelenme ve ağrı var dediğim halde doktor bakmayip pazartesi gel dedi
Merhabaaa, en son 10 şubatta konuşmuşuz, ben 10 haftalık oldum, her şey yolunda çok şükürSizinle konuşmak çok iyi geldi. Teşekkür ederim. Ne kusuru. 13. Haftalıkta gideceğim belli olursa buraya yazarım mutlaka. Sizde bana sonucunuzu yazın. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Merhaba. Maşallah. Ben de 18.haftaya gireceğim. Oğlum olacak inşallahMerhabaaa, en son 10 şubatta konuşmuşuz, ben 10 haftalık oldum, her şey yolunda çok şükürumarım iyisindir, cinsiyet belli olmustur, neyin olacakkk
Ayy hangi isimleri dusunuyorsun, kızım olursa koymak istediğim bir isim var ama oğlum olursa ismi ne olur hiç bilmiyorumMerhaba. Maşallah. Ben de 18.haftaya gireceğim. Oğlum olacak inşallahisim araştırmaya başladım bile
GünaydınAyy hangi isimleri dusunuyorsun, kızım olursa koymak istediğim bir isim var ama oğlum olursa ismi ne olur hiç bilmiyorum
Tahmini doğumun ne zamana denk geliyorAyy hangi isimleri dusunuyorsun, kızım olursa koymak istediğim bir isim var ama oğlum olursa ismi ne olur hiç bilmiyorum
Ay ben kız hissediyorum ama herkes erkek diyorGünaydınkız mı hissediyorsun? Benim aklımda Benan var. Ama daha araştırıyorum
17 Ekim tahmini doğum tarihiTahmini doğumun ne zamana denk geliyorbu sene erkek senesi diyorlar Allah bilir tabi kısmet
Gönlüne göre olsun inşallahAy ben kız hissediyorum ama herkes erkek diyorkız olursa kumru istiyorum ismini
Benim de ilk çocuğum olacak kısmetseGönlüne göre olsun inşallahben de kız hissediyordum nasip tabi. Benim ilk çocuğum olacak senin? İsim çok güzelmiş. Doğana kadar değiştirirsin belki daha yolumuz uzun
Erkek isim önerin olursa beklerimBenim de ilk çocuğum olacak kısmetseevet belki başka bir isim bulurum belli mi olur
Mrb canım beni hatırladın mi acabaErkek isim önerin olursa beklerim
Ayyy bu yazı beni öyle mutlu etti ki maşallahMrb canım beni hatırladın mi acabageçen aydan.. sen nelere vesile oldun cok teşekkür ederim seni aradım kullanıcı adını zor buldum hayıt macunu dedin ondan getirtmistim ama geç elime ulasti bende bari ovulasyon testini kullanayım dedim ve hayıt macununa baslayamadan gebe kaldım ovulasyon testi ile hamileyim yani çok teşekkür ederim sana sen onu al demesen ben ovulasyon testi almazdım çünkü ilk zamanlar kullanıp fayda görmedim diye almiyodum bunca tek seferde tuttu. Allah'ım sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende çok mutluyum hemde çok ve sennhep aklımda kalacaksınAyyy bu yazı beni öyle mutlu etti ki maşallahallahım sizde inşallah kucağınıza almayı nasip etsin çok şükür 2025 anne adayı olarak aramıza hoş geldin canım kaç haftalık oldun. İlaç falan kullanmaya başladın mı. Kendine çok iyi bak bu ilk haftalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?