Hamilelik testi

Maşallah tekrar çok çok mutlu oldum vermezler ilaç diye düşünüyorum tabi her doktor farklı. Geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Ye iç dinlen meleğine iyi bak

Maşallah tekrar çok çok mutlu oldum vermezler ilaç diye düşünüyorum tabi her doktor farklı. Geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Ye iç dinlen meleğine iyi bak
Tamam canım çok teşekkür ederim peki ilaç vermezse bebeğe bir zararı olur mu enfeksiyonun.. bide ben oruç tutuyorum kötü mü yapıyorum pazar gününden beri supheliydim kanı bugün verip öğrendim

Tamam canım çok teşekkür ederim peki ilaç vermezse bebeğe bir zararı olur mu enfeksiyonun.. bide ben oruç tutuyorum kötü mü yapıyorum pazar gününden beri supheliydim kanı bugün verip öğrendim
Günahona girmek istemem de canım bence tutma derim. Bebeğin gelişim döneminde. Bebeğe zarar olmaz inşallah. Arkadaşımın idrar sonucunda da enfeksiyon ilaç vermediler. O da 5 hafta. İlaç vermiyorlar kolay kolay

Günahona girmek istemem de canım bence tutma derim. Bebeğin gelişim döneminde. Bebeğe zarar olmaz inşallah. Arkadaşımın idrar sonucunda da enfeksiyon ilaç vermediler. O da 5 hafta. İlaç vermiyorlar kolay kolay
Eşimde böyle söyledi sabah tutturmadi ama pek bişey yine yemedim canım istemedi bol su içtim. Buarada sağlık ocağı doktoru hap verdi bana ama korkuyorum kullanmaya. Zararsız dedi inanmalimiyim

Eşimde böyle söyledi sabah tutturmadi ama pek bişey yine yemedim canım istemedi bol su içtim. Buarada sağlık ocağı doktoru hap verdi bana ama korkuyorum kullanmaya. Zararsız dedi inanmalimiyim
Hapın adı ne canım. Enfeksiyon için mi

Merhaba kızlar. Ben de şu an bu durumdayım. Sizce bir sıkıntı var mıdır? Bir anda bu kadar artış normal mi? Doktorum 150-300 arası bekliyoruz bugün için demişti. Regl gecikmemin 7. günündeyim. Ben oruç da tutuyorum. Doktor bu dönemde etkilemeyeceğini söyledi. Normal rutinlerine devam et dedi.

Eklentiler

• IMG_0137.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 14
Adetim bitti ilk hafta hamile kaldım şuan oğlum 10 aylık olacak rahim temizlendiği için tutma olasılığı yüksek ve testinizde benim gibi silik çıkmış örneğini ekleyeceğim

Eklentiler

• IMG_20231014_101601_Original.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_2023-10-14-14-00-25-652_com.whatsapp_Original.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 15
Evet enfeksiyon için antibiyotik sanırım. Adı Piyeloseptyl.. zararsız dedi içeriğinde de hamileler kullanabilir bir zararı kanitlanmamis yazıyordu ama emin olamadım
Gebe kadınlara verilirken dikkat edilmesi gerek yazıyor ama bilemedim. Bana da burun damlası verdi kaç gün düşünüp kullanmaya karar verdim. Eğer doktor sakınca yok dediyse güven doktoruna

Gebe kadınlara verilirken dikkat edilmesi gerek yazıyor ama bilemedim. Bana da burun damlası verdi kaç gün düşünüp kullanmaya karar verdim. Eğer doktor sakınca yok dediyse güven doktoruna
Sanırım ileriki aylarda kullanımı kötü canım bilemiyorum. İnsan bir korkuyor Sağlık ocağı doktorumuz iyi bir doktor aslında . Sorduğumda zararsız dedi sonuçta betamida o yorumladı takip gerektiren bir rakam dedi tutup da zarar verici bişey vermez herhalde diyorum. Kadın doguma gitsem acaba olur mu onuda bilmiyorum aklım karma karışık oldu

Betan kaç çıktı? Kullanmasan ne olur acaba

Bence hamilseinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…