Maşallah tekrar çok çok mutlu oldumBende çok mutluyum hemde çok ve sennhep aklımda kalacaksınhoş buldum canım inşallah sağlıklı ilerler bebişim bilmiyorum iç haftalık olsa gerek 24 Şubat'ta regl olmuştum. Yarın kadın doğuma gitmeyi düşünmüyorum idrarımdada enfeksiyon gözüküyor o canımı sıktı yüksek degermis bide. İlaç mi vericejler diye korkuyorum
Tamam canım çok teşekkür ederimMaşallah tekrar çok çok mutlu oldumvermezler ilaç diye düşünüyorum tabi her doktor farklı. Geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Ye iç dinlen meleğine iyi bak
Valla senin olursa ben de beklerim, benim şu an aklımda bir tane bile erkek ismi yokErkek isim önerin olursa beklerim
Benim aklımda sadece Benan var.Valla senin olursa ben de beklerim, benim şu an aklımda bir tane bile erkek ismi yok
Günahona girmek istemem de canım bence tutma derim. Bebeğin gelişim döneminde. Bebeğe zarar olmaz inşallah. Arkadaşımın idrar sonucunda da enfeksiyon ilaç vermediler. O da 5 hafta. İlaç vermiyorlar kolay kolayTamam canım çok teşekkür ederimpeki ilaç vermezse bebeğe bir zararı olur mu enfeksiyonun.. bide ben oruç tutuyorum kötü mü yapıyorum pazar gününden beri supheliydim kanı bugün verip öğrendim
Eşimde böyle söyledi sabah tutturmadi ama pek bişey yine yemedim canım istemedi bol su içtim. Buarada sağlık ocağı doktoru hap verdi bana ama korkuyorum kullanmaya. Zararsız dedi inanmalimiyimGünahona girmek istemem de canım bence tutma derim. Bebeğin gelişim döneminde. Bebeğe zarar olmaz inşallah. Arkadaşımın idrar sonucunda da enfeksiyon ilaç vermediler. O da 5 hafta. İlaç vermiyorlar kolay kolay
Hapın adı ne canım. Enfeksiyon için miEşimde böyle söyledi sabah tutturmadi ama pek bişey yine yemedim canım istemedi bol su içtim. Buarada sağlık ocağı doktoru hap verdi bana ama korkuyorum kullanmaya. Zararsız dedi inanmalimiyim
Evet enfeksiyon için antibiyotik sanırım. Adı Piyeloseptyl.. zararsız dedi içeriğinde de hamileler kullanabilir bir zararı kanitlanmamis yazıyordu ama emin olamadımHapın adı ne canım. Enfeksiyon için mi
Adetim bitti ilk hafta hamile kaldım şuan oğlum 10 aylık olacak rahim temizlendiği için tutma olasılığı yüksek ve testinizde benim gibi silik çıkmış örneğini ekleyeceğimArkadaşlar adetim biteli 2 hafta oldu. Adet bitimi ilişki oldu. 1 hafta sonra kasıklarımda agrı. 3 gündur de silik kahverengi lekelenmelerim oldu. Hamilelik testi sanki silik gibi çıktı. Hamile olabilir miyim. Adetime daha çok var. 23 ocakta adet oldum 19 20 şubat gibi gelmesi lazım adetim. Tarihler alakasız olsada yumurtlama ya . İlk defa böyle lekelenme yaşadım. İşim de ağır bir iş. Lütfen yardımcı olun
Gebe kadınlara verilirken dikkat edilmesi gerek yazıyor ama bilemedim. Bana da burun damlası verdi kaç gün düşünüp kullanmaya karar verdim. Eğer doktor sakınca yok dediyse güven doktorunaEvet enfeksiyon için antibiyotik sanırım. Adı Piyeloseptyl.. zararsız dedi içeriğinde de hamileler kullanabilir bir zararı kanitlanmamis yazıyordu ama emin olamadım
Sanırım ileriki aylarda kullanımı kötü canım bilemiyorum. İnsan bir korkuyor Sağlık ocağı doktorumuz iyi bir doktor aslında . Sorduğumda zararsız dedi sonuçta betamida o yorumladı takip gerektiren bir rakam dedi tutup da zarar verici bişey vermez herhalde diyorum. Kadın doguma gitsem acaba olur mu onuda bilmiyorum aklım karma karışık olduGebe kadınlara verilirken dikkat edilmesi gerek yazıyor ama bilemedim. Bana da burun damlası verdi kaç gün düşünüp kullanmaya karar verdim. Eğer doktor sakınca yok dediyse güven doktoruna
Betan kaç çıktı? Kullanmasan ne olur acabaSanırım ileriki aylarda kullanımı kötü canım bilemiyorum. İnsan bir korkuyor Sağlık ocağı doktorumuz iyi bir doktor aslında . Sorduğumda zararsız dedi sonuçta betamida o yorumladı takip gerektiren bir rakam dedi tutup da zarar verici bişey vermez herhalde diyorum. Kadın doguma gitsem acaba olur mu onuda bilmiyorum aklım karma karışık oldu
60 çıktı adetime 3 gün kala. Enfeksiyondaki değerler yüksek galiba karşısında yüksek değer yaziyoduBetan kaç çıktı? Kullanmasan ne olur acaba
Bence hamilseinzArkadaşlar adetim biteli 2 hafta oldu. Adet bitimi ilişki oldu. 1 hafta sonra kasıklarımda agrı. 3 gündur de silik kahverengi lekelenmelerim oldu. Hamilelik testi sanki silik gibi çıktı. Hamile olabilir miyim. Adetime daha çok var. 23 ocakta adet oldum 19 20 şubat gibi gelmesi lazım adetim. Tarihler alakasız olsada yumurtlama ya . İlk defa böyle lekelenme yaşadım. İşim de ağır bir iş. Lütfen yardımcı olun
Çok yeni canım dikkat et kendine60 çıktı adetime 3 gün kala. Enfeksiyondaki değerler yüksek galiba karşısında yüksek değer yaziyodu
Korkuyorum canım artmazsa diyeÇok yeni canım dikkat et kendine
Benim de öyleydi adet belirtisi gibi kasık ağrısı uzun süre geçmedi. Korkma Allah’ın izniyleKorkuyorum canım artmazsa diyesağ kasığım ağrıyor Sürekli. Adet olacakmış gibi arada karnım ağrıyor geciyor
Kadın doğuma gittim bugün sonuç 30 a düşmüşBenim de öyleydi adet belirtisi gibi kasık ağrısı uzun süre geçmedi. Korkma Allah’ın izniyle
Aaa kanaman var mıKadın doğuma gittim bugün sonuç 30 a düşmüşçok canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?