Enfeksiyon ilacından dolayı mı ki acaba niye düştü kiKadın doğuma gittim bugün sonuç 30 a düşmüşçok canım sıkıldı
Kullanmadım ilacı canım kanamam yok adet günüm yarın. Genelde yarın atılır adetle diyenler var. Bazılarıda referans değeri her hastanenin farklıdır aynı herde takip gerekir diyolar. Bilmiyrum sevincim yarım kaldı ne dicem ne yapicam bilmiyorumEnfeksiyon ilacından dolayı mı ki acaba niye düştü ki
Kanama olmadığı sürece umut var canım. Adet günün yarınmış. İnşallah yükselir sayıKullanmadım ilacı canım kanamam yok adet günüm yarın. Genelde yarın atılır adetle diyenler var. Bazılarıda referans değeri her hastanenin farklıdır aynı herde takip gerekir diyolar. Bilmiyrum sevincim yarım kaldı ne dicem ne yapicam bilmiyorum
Yine düşmüş canım umut yok bence.. 19 geldi bugünKanama olmadığı sürece umut var canım. Adet günün yarınmış. İnşallah yükselir sayı
Sizin gebelik haberinize çok sevinmiştim şimdi de üzüldüm ama güzel olan şu ki gebe kalabiliyormuşsunuz. En azından bunu düşünüp stres olmayın en yakın zamanda Rabbim hayırlısından, sağlıklısından nasip etsin. Maalesef ben de bir gün gecikmeyle adet oldum. Rabbim ikimiz için ve isteyen herkes için hayırlısını versinYine düşmüş canım umut yok bence.. 19 geldi bugün
Amiiin Çok teşekkür ederim cokkSizin gebelik haberinize çok sevinmiştim şimdi de üzüldüm ama güzel olan şu ki gebe kalabiliyormuşsunuz. En azından bunu düşünüp stres olmayın en yakın zamanda Rabbim hayırlısından, sağlıklısından nasip etsin. Maalesef ben de bir gün gecikmeyle adet oldum. Rabbim ikimiz için ve isteyen herkes için hayırlısını versin
Amiiin Çok teşekkür ederim cokkhep o yönden bakmaya çalışıyorum içim parçalandı biseyler yarım kaldı ama Allah büyük inanıyorum bebeğime yaklaşıyorum gün geçtikçe burda sizlerden de böyle destek gördükçe mutlu oluyorum çok sağolun gerçekten tanımadığıniz halde bana çok destek oldunuz iyiki buraya kayıt olmuşum dedirttiniz inşallah sende bende ve burda gebelik isteyen tüm arkadaşlarıma sağlıklı gebelikler nasip olur burda benimle sevinip benimle üzülen sende dahil herkesten de Allah razı olsun adet oldum diyede üzülme rabbim izin vermediyse daha güzel zamana planı var demekki inşallah diğer aya ikimizde bu mutlu haberi veririz
Tabiki öyle canım vakti geldiğimde her şey çok güzel olacakAmin amin canım Allah senden de razı olsun. Eminim ki en hayırlı zamanda nasip olacaktır. Her şeyin bir vakti saati var, o da vaktini bekliyorBöyle düşünüp kendimizi motive edelim her daim
Allahım hayırlısıyla kolaylıkla tez zamanında tekrar bu güzel haberi yaşatsınYine düşmüş canım umut yok bence.. 19 geldi bugün
Çok teşekkür ederim inşallahAllahım hayırlısıyla kolaylıkla tez zamanında tekrar bu güzel haberi yaşatsınhayırlısı böyleymiş üzülmeyin desem de boş biliyorum Allah güç sabır versin
Amin inşallah. Umudunu kaybetme ama. Ara vermeden devam et. Oluyor demek ki tüplerin açık sıkıntı yok. Bu ay da olabilir.Çok teşekkür ederim inşallahİyi tarafından bakıyorum en azından gebe kalabiliyormusum demekki tüplerim açık rabbim bunu gösterdi belkide kendimi daha da iyi hsisetmemi sağladı hayırlısı diliyorum inşallah önümüzdeki aylarda alırım sağlıklı bir şekilde bu haberi..
Tamam canım öyle yaparım zaten çok sağol amin inşallah çok dua et bana sevincim yarım kaldıAmin inşallah. Umudunu kaybetme ama. Ara vermeden devam et. Oluyor demek ki tüplerin açık sıkıntı yok. Bu ay da olabilir.
Ben 4.yılın sonunda güzel haber aldım. Allahım sana ve isteyen herkese aratmadan beklemeden hayırlısıyla güzel haber versinTamam canım öyle yaparım zaten çok sağol amin inşallah çok dua et bana sevincim yarım kaldıAllah kimseyi evlatsiz bırakmasın burdakilere göre daha yeniyim belki ama çok istiyorum hevesimiz umudumuz bitmeden nasip etsin rabbim
Amin inşallah canım Allah razı olsunBen 4.yılın sonunda güzel haber aldım. Allahım sana ve isteyen herkese aratmadan beklemeden hayırlısıyla güzel haber versinumudun da hep diri kalsın ben inanıyorum ve dualarım da varsın inşallah. Ovulasyon testi kullanmaya devam et. Hayıt macunu bile gerek yok demek ki sana. Günlerini değerlendir yeter. Değerlendirdiğin günler avakoda muz ceviz bal pekmez ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?