Sabahki attığım test hiçbir şey cıkmadı attım. Şuan baktım o daha belirgin silik şekilde üstteki sabahki. Lekelenme ve ağrım var. Yoksa tarih çok erken biliyorum.Yani şöyle söyleyeyim ben hamile olduğumu adetime 1 hafta 10 gün kala öğrenmiştim . Evet çizgi var görünüyor o yüzden hayır yok diyemem biraz bekleyin . Belirtileriniz devam ederse adet tarihinize yakın testi tekrarlarsınız
Bu attığınız test hangi marka bazıları yalancı pozitif gösterebiliyor. Daha güvenli bir markayla yapın veya kan verin. Kanda daha net belli olur eğer idrarda çıkıyorsa.Sabahki attığım test hiçbir şey cıkmadı attım. Şuan baktım o daha belirgin silik şekilde üstteki sabahki. Lekelenme ve ağrım var. Yoksa tarih çok erken biliyorum.
Kan verdim pozitif. Fakat doktor hanım muayene ya da ulltrosanla bakmadı. Hafif lekelenmeler var dediğimde pazartesi gel bakalım dedi düşük mü duruyor mu diyeBu attığınız test hangi marka bazıları yalancı pozitif gösterebiliyor. Daha güvenli bir markayla yapın veya kan verin. Kanda daha net belli olur eğer idrarda çıkıyorsa.
Kanda pozitif çıktı bugün. Lekelenme ve ağrı var dediğim halde doktor bakmayip pazartesi gel dediBu attığınız test hangi marka bazıları yalancı pozitif gösterebiliyor. Daha güvenli bir markayla yapın veya kan verin. Kanda daha net belli olur eğer idrarda çıkıyorsa.
Testi tekrarlamanızı istemedi mi? Genelde öğrendikten 2 gün sonra test tekrarlayın beta yükselmiş mi bakalım der bütün doktorlar. Eğer 2 güm sonra güzel bi yükseliş varsa beta 1000-1500 üstü olunca da vajinal ultrasonla keseye bakıyorlar. Eğer 2 gün sonra test tekrarlayın demiyorsa lütfen doktorunuzu değiştirinKan verdim pozitif. Fakat doktor hanım muayene ya da ulltrosanla bakmadı. Hafif lekelenmeler var dediğimde pazartesi gel bakalım dedi düşük mü duruyor mu diye
Cnm pozitif mi çıktı kan benim 22 ocak adetim 17 şubatta da beklenen tarih 3 şubatta falan ovulasyon oldu yani hamileysem çıkmış mıdır senin ne zamandiArkadaşlar adetim biteli 2 hafta oldu. Adet bitimi ilişki oldu. 1 hafta sonra kasıklarımda agrı. 3 gündur de silik kahverengi lekelenmelerim oldu. Hamilelik testi sanki silik gibi çıktı. Hamile olabilir miyim. Adetime daha çok var. 23 ocakta adet oldum 19 20 şubat gibi gelmesi lazım adetim. Tarihler alakasız olsada yumurtlama ya . İlk defa böyle lekelenme yaşadım. İşim de ağır bir iş. Lütfen yardımcı olun
Kuzucum hayırlı olsun belki yerleşme kanamasıdır hemen panik yapma imkanın varsa yarın bir doktora git için rahat etsinSabahki attığım test hiçbir şey cıkmadı attım. Şuan baktım o daha belirgin silik şekilde üstteki sabahki. Lekelenme ve ağrım var. Yoksa tarih çok erken biliyorum.
Test pozitif . Teste göre hamilesiniz bir kaç gün daha bekleyin kan testi verin . Yada sabah ilk idrarla testi tekrarlanabilirsiniz. Test doğruysa tebrik ederimKızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ve test yaptım sonuç bu. Hamile miyim sizce? Silik çizgi var gibi ama ya değilsem diye düşünmüyor da değilim
Bu silik değil bariz belirginKızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ve test yaptım sonuç bu. Hamile miyim sizce? Silik çizgi var gibi ama ya değilsem diye düşünmüyor da değilim
Ay öyle mi diyorsunuz çok sevindim ya en yakın zamanda kan testi de vericem bakalımBu silik değil bariz belirginmaşallah hayırlı olsun diyelim
Ay çok sevindim içimi ferahlattınız yaaTest pozitif . Teste göre hamilesiniz bir kaç gün daha bekleyin kan testi verin . Yada sabah ilk idrarla testi tekrarlanabilirsiniz. Test doğruysa tebrik ederim
Yarın aile hekimde kan verin. Bize de haber verin. Tebrik ederim. Kucağınıza almayı da nasip etsin rabbimAy öyle mi diyorsunuz çok sevindim ya en yakın zamanda kan testi de vericem bakalım
Çizgi baya belirgin yarın gitseniz kan testinde çıkar gebelik. Hayırlı olsunAy çok sevindim içimi ferahlattınız yaa
Yarın aile hekimde kan verin. Bize de haber verin. Tebrik ederim. Kucağınıza almayı da nasip etsin rabbim
Ya yurt dışında yaşıyorum, randevu alıp en kısa sürede kan vericem inşallah, çok teşekkür ederimYarın aile hekimde kan verin. Bize de haber verin. Tebrik ederim. Kucağınıza almayı da nasip etsin rabbim
En kısa sürede gidicem kan vermeye , çok teşekkür ederimÇizgi baya belirgin yarın gitseniz kan testinde çıkar gebelik. Hayırlı olsun
Rica ederim bizide bilgilendirin lütfen. Güzel haberlerinizi bekliyoruzEn kısa sürede gidicem kan vermeye , çok teşekkür ederim
Allah sabır versin. Bu süreç çok zor. Hastaneye gidememek. Yedek test var ise. Tekrarlayın. Çok tatlı heyecanlar yaşıyorsunuzYa yurt dışında yaşıyorum, randevu alıp en kısa sürede kan vericem inşallah, çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?