Ikisinde de cıktı:) hemen inşallah var adet 2 gün geciktiVar sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikisinde de cıktı:) hemen inşallah var adet 2 gün geciktiVar sanki
Hemen mi çıktı o çizgilerYa şu an bunun aynısı 2 gün geçti inşallah hamileyimdir
Musst bis montag warten dan arzt besuchen :)Olmuyor ki almanyada yapmıyorlar öyle
EvetHemen mi çıktı o çizgiler
O zamam vardır canım biraz ince kuruma çizgisi givi duruyor ama hemen belirdiyse vardır sanırım hangi marka test
Sure lab 5 dk içinde belli oldu Canım birisi ama ikincisini yaptigimda uyuyaklmsm hemen cıktı mı bilmiyorum ilk baktgmda var gibiydi sonra uyudum Kalktm tam belliydi ne bileyim canım çok yaptım ilk defa çıkıyor kuruma çizgisi olsa her yaptigimda çıkardı heraldeO zamam vardır canım biraz ince kuruma çizgisi givi duruyor ama hemen belirdiyse vardır sanırım hangi marka test
Erken gebelik testi al comfort marka. Onlar daha hassas oluyorSure lab 5 dk içinde belli oldu Canım birisi ama ikincisini yaptigimda uyuyaklmsm hemen cıktı mı bilmiyorum ilk baktgmda var gibiydi sonra uyudum Kalktm tam belliydi ne bileyim canım çok yaptım ilk defa çıkıyor kuruma çizgisi olsa her yaptigimda çıkardı heralde
2 gün geçti adetim 1 hafta geçsin kan verecem sıkıldım testlerdenErken gebelik testi al comfort marka. Onlar daha hassas oluyor
1 hafta dayanbilirsen iyi. Ben testte pozitifi gördüğüm an gidecektim ama annem olur gecikme teste inanma diye diye hevesimi kırdı 4. Gün gittim erken gebelikntestinden sonra2 gün geçti adetim 1 hafta geçsin kan verecem sıkıldım testlerden
Ya hissediyorum hamile olduğumu aslında bel ağrım oluyor benim hiç adetten once bel ağrım olmazdi ki ya inşallah vardır bende çok heyecanlayım1 hafta dayanbilirsen iyi. Ben testte pozitifi gördüğüm an gidecektim ama annem olur gecikme teste inanma diye diye hevesimi kırdı 4. Gün gittim erken gebelikntestinden sonra
Valla git özel hastanenin acilinde kan ver 1 saate çıkıyor kafan da rahat olur.Ya hissediyorum hamile olduğumu aslında bel ağrım oluyor benim hiç adetten once bel ağrım olmazdi ki ya inşallah vardır bende çok heyecanlayım
Ya testte sizde görüyorsunuz demi benim gördüğümü çizgi var yani canım asker eşim tek yaşıyorum keşke eşim yanımda olsa da gitsem hemenValla git özel hastanenin acilinde kan ver 1 saate çıkıyor kafan da rahat olur.
Bence erken çünkü ben de 7 gün önce yapmstm ilk ince cizgi cıktı sonra negatif de cıktı adetim.gecikince yaptm silik var bence adetin gecikmesini bekle ben de daha bekliyorum umarım bebiş vardırBenim de bata 5 gün var ve bir haftadır rahim bölgeme ara ara gelen bir ağrı var,sizce test yapsam gözükür mü yoksa daha erken mi
Umarım vardır ikimizde de :)Bence erken çünkü ben de 7 gün önce yapmstm ilk ince cizgi cıktı sonra negatif de cıktı adetim.gecikince yaptm silik var bence adetin gecikmesini bekle ben de daha bekliyorum umarım bebiş vardır
Ay inşallah hayırlısıyla canımUmarım vardır ikimizde de :)
Kuzum gördüm evet net bi çizgi var sadece benim testimde o ince çizgi 2 saat sonra kuruma çizgisi olarak çıkıyordu yani negatif oluyordu. Biraz daha c cizgsii gibi koyu olmasada kalın olmalı diye biliyorum ama sen 5 dakikada çıktı diyorsan o zaman vardır bence. Ama uarin gidip bi erken gebelik testiyle netliğe kavuşturabilirsinYa testte sizde görüyorsunuz demi benim gördüğümü çizgi var yani canım asker eşim tek yaşıyorum keşke eşim yanımda olsa da gitsem hemen
Inşallah canım teşekkür ederim evet 5 dakika da cıktıKuzum gördüm evet net bi çizgi var sadece benim testimde o ince çizgi 2 saat sonra kuruma çizgisi olarak çıkıyordu yani negatif oluyordu. Biraz daha c cizgsii gibi koyu olmasada kalın olmalı diye biliyorum ama sen 5 dakikada çıktı diyorsan o zaman vardır bence. Ama uarin gidip bi erken gebelik testiyle netliğe kavuşturabilirsin
Aha kuzum ilk yaptığım zaman burdaKuzum gördüm evet net bi çizgi var sadece benim testimde o ince çizgi 2 saat sonra kuruma çizgisi olarak çıkıyordu yani negatif oluyordu. Biraz daha c cizgsii gibi koyu olmasada kalın olmalı diye biliyorum ama sen 5 dakikada çıktı diyorsan o zaman vardır bence. Ama uarin gidip bi erken gebelik testiyle netliğe kavuşturabilirsin
Tebrik ederim canım bence kesin hamilesinAha kuzum ilk yaptığım zaman burda