Inşallah kuzum Allah duysun ağzındanTebrik ederim canım bence kesin hamilesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah kuzum Allah duysun ağzındanTebrik ederim canım bence kesin hamilesin
Şimdi dikkat et kendine bol sıvı tüket yüksek yerlere de uzanma sıcak suyla duş alma ılık olsun. Ceviz badem tüketmeye çalış bide eczaneden folikasit al başlamadıysan. Folidoce var mor kutu o çok iyi canımInşallah kuzum Allah duysun ağzından
Ilk hastaneye gideyim bilmiyorum heyecanlym bel ağrım çok korkuyorum ama hissediyorum:) teşekkür ederim canım herşey için sen bana umut oldum Allahta gönlüne göre versin inşallahŞimdi dikkat et kendine bol sıvı tüket yüksek yerlere de uzanma sıcak suyla duş alma ılık olsun. Ceviz badem tüketmeye çalış bide eczaneden folikasit al başlamadıysan. Folidoce var mor kutu o çok iyi canım
Canım ben uyanıp test yaptımm.Var sanki
Die warten trotzdem blutabnehmen yapmıyor benim doktorum niyeseMusst bis montag warten dan arzt besuchen :)
Vaaaar bende yapcaaamCanım ben uyanıp test yaptımm.Eki Görüntüle 2706359
Ayniyiz bende de aynı cıktı adetim 3 gün gecikti bence var canım bizde yaCanım ben uyanıp test yaptımm.Eki Görüntüle 2706359
İnşallah öyledir. Ben kan vermek için adeti bekliycemAyniyiz bende de aynı cıktı adetim 3 gün gecikti bence var canım bizde ya
Benimki 3 gün geçti 1 hafta olsun bende kan verecem bu çizgi hemen çıktıysa vardır zatenİnşallah öyledir. Ben kan vermek içün deti bekliycem
Yaaaa resmeen vaarr ben bugün test yapmaya korktum 1 gün daha bekleyip yarın sabah yapacağımCanım ben uyanıp test yaptımm.Eki Görüntüle 2706359
Çok şükür Bugün de çizgiyi gördük. Daha çok erken olduğu için biraz korkum var.Benimki 3 gün geçti 1 hafta olsun bende kan verecem bu çizgi hemen çıktıysa vardır zaten
Bende yaparken çok korktum ama çok şükür çıktı çizgii.Yaaaa resmeen vaarr ben bugün test yapmaya korktum 1 gün daha bekleyip yarın sabah yapacağım
Var sende kesin var hayırlı olsunBende yaparken çok korktum ama çok şükür çıktı çizgii.
Aynen benimde aynı şekilde kısmet tAbi inşallah vardırÇok şükür Bugün de çizgiyi gördük. Daha çok erken olduğu için biraz korkum var.
inşallah yaa. Sen test yaptın mıı.Var sende kesin var hayırlı olsun
Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın.❤Aynen benimde aynı şekilde kısmet tAbi inşallah vardır
Amin canım guzel haberleele bekliyoruz inşallah haber ver :)Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın.❤
Amin inşallah canım sende ki bu sefer çok belli çıkmış aslında kan verebilirsinnRabbim herkesin gönlüne göre versin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın.❤
Çok önce verip kanda hüsrana uğramak istemiyorumAmin inşallah canım sende ki bu sefer çok belli çıkmış aslında kan verebilirsinn