Bu sonuç bariz pozitif, hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlerMerhaba ben bugün test yaptım snuç fotoğraftaki gibi sizce nedir sonuç
Çok net pozitif canım hayırlı olsun inşallahMerhaba ben bugün test yaptım snuç fotoğraftaki gibi sizce nedir sonuç
Pozitif hamile sinizMerhaba ben bugün test yaptım snuç fotoğraftaki gibi sizce nedir sonuç
Çok teşekkür ederimBu sonuç bariz pozitif, hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler
TeşekkürlerPozitif hamile siniz
TeşekkürlerÇok net pozitif canım hayırlı olsun inşallah
Teşekkür ederimÇok net pozitif canım hayırlı olsun inşallah
2 gün var canım adetimeCanım adetin kaç gün geçti çizgi belli ben görüyorum var gibi
Sonradan mı çıktı ikinci çizgiBence hamilesin canım bende böyle öğrenmiştim ilk gebeligimi
Hemen çıktı o zaman canımİki saat sonra değildi ama böyleydi belli belirsiz
Yarın sabah adet gelmezse Bi daha yap canımKızlar bu testi sabah kalktığınızda mı yapıyorsunuz ben gün içinde yaptım ama birşey çıkmadı attım testiadet günüm yarın hafif belirtilerim var ama bilemedim bidaha yapmaya cesaret edemiyorum
Merhaba aynı şey bende de oldu hamilemiymisinKızlar dün test yapmıştım beyaz Bi çizgi çıkmışti bugün yine beyaz çizgi çıktı iki saat sonra baktım bu hale gelmiş sizce hamile miyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?