Bende de çıkıyor canm o negatif oluyor çizginin yeri belirmiştirHamilelik testinde beyaz çizgi ne anlama geliyor yoksa yine beni yanıltıyor mu
Resim at yine de bakayımHamilelik testinde beyaz çizgi ne anlama geliyor yoksa yine beni yanıltıyor mu
Resim varsa daha iyi olur canımHamilelik testinde beyaz çizgi ne anlama geliyor yoksa yine beni yanıltıyor mu
Bida net atarmısınHamılesınsilik çizgi var
Bilmiyorum canım ya hiç umutlu değilim Bi 20 dakika sonra kayboldu çünküHamılesınsilik çizgi var
Yaaa hayırlısı o zaman,bence 3/4gun sonra bırdaha yapBilmiyorum canım ya hiç umutlu değilim Bi 20 dakika sonra kayboldu çünkü
Peki canım öyle yapayımYaaa hayırlısı o zaman,bence 3/4gun sonra bırdaha yap
Merhaba ben bugün test yaptım snuç fotoğraftaki gibi sizce nedir sonuçResim varsa daha iyi olur canım
Sonra tamamen kaybolması ne kadar kötü Bi his en iyisi kan vermek böylesi psikolojii bozuyor
Pozitif görünüyor Allah tamamına erdirsinMerhaba ben bugün test yaptım snuç fotoğraftaki gibi sizce nedir sonuç
Silik olduğu için ihtimal vermiyorum ama ilk hamilelik ve ilk yaptığım test olduğu için şüpheye düştümPozitif görünüyor Allah tamamına erdirsin
Benmki kopkoyu 2 çizgiydi ben de ihtimal vermemişti benmde ilk o gün acile gittim arkadaso aradım aksamın 10nda kanda 1190 cıktı ben hala emim değildim bu biraz psikolojik Bi durumSilik olduğu için ihtimal vermiyorum ama ilk hamilelik ve ilk yaptığım test olduğu için şüpheye düştüm
Teşekkür ederimBenmki kopkoyu 2 çizgiydi ben de ihtimal vermemişti benmde ilk o gün acile gittim arkadaso aradım aksamın 10nda kanda 1190 cıktı ben hala emim değildim bu biraz psikolojik Bi durumdaha yeni başladık yani
Var gibi gözüküyor canım hayırlı olsunMerhaba ben bugün test yaptım snuç fotoğraftaki gibi sizce nedir sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?