Hamilelik şüphem var ağrılarım oluyor dedim kan idrar aldılar hemen iki saat sonra sonuç çıktıAcile gittiğinde ne dedin test yaptırdın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelik şüphem var ağrılarım oluyor dedim kan idrar aldılar hemen iki saat sonra sonuç çıktıAcile gittiğinde ne dedin test yaptırdın
Silik gördüm canım yarın tekrarla varsa koyulaşma olur ama muhtemelen var gibi eğer il 10 dakikada çıktıysaMerhaba kızlar
Bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım
Test silik bile değil sanki hayalet bir çizgi görüyorum yanlışmı görüyorum yardımcı olurmusunuz
Canım ben gittim kan, verdim doktor üç tüp kan aldı idrar aldı ama kagıtlata baktım beta hCG yazmıyodu birde e nabızda girişim görünmüyo donıc çıkınca yansır mı kiHamilelik şüphem var ağrılarım oluyor dedim kan idrar aldılar hemen iki saat sonra sonuç çıktı
Canım yap ne duruyosujKızlar merhaba, ailene süpriz yapmak için tek sora bileceğim yer burasıydı öncelikle ben normal 12 Şubat'ta regl olmam gerekiyordu olmadım gebelik belirtilerin vardı doktora gittim ultrasonda görülmedi kan verdin negatif çıktı adet söktürücü verdi kullandım hala adet olmadım elimde gebelik testi var sizce yapsammı, iki gündür kasıklarım da ağrı var ama test boşa gitsinde istemiyorum sizce olma ihtimali nedir?
Ne zaman verdin kanı gebelik şüphesi olduğunu söyledin mi kağıtta yazmaz kiCanım ben gittim kan, verdim doktor üç tüp kan aldı idrar aldı ama kagıtlata baktım beta hCG yazmıyodu birde e nabızda girişim görünmüyo donıc çıkınca yansır mı ki
Caniim hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsünVerdim canım cıktı sonuçum 65.3 cıktı
Merhaba dünki ilk idrarla erken gebelik testi 5-10 dk içinde hayalet gölge çıkmıştı dün atmıştım buraya tekrar ekliyim. Bu sabahta ilk idrarla kaset test yaptım 15 dk sonunda baktıgımda silik çizgi gibi gördüm onuda ekliyorum yorumlarmısınız. ( gebelik ihitmali olmasa azcık silik dahi olsa çıkmaz dimi? )Silik gördüm canım yarın tekrarla varsa koyulaşma olur ama muhtemelen var gibi eğer il 10 dakikada çıktıysa
Canım bence var üç beş güne daha da netlesir bu çizgiMerhaba arkadaşlar 8-9 gündür adet sancılarım var fakat ben ilaçsız adet görmüyorum iki yıllık evliyim doktorlar bir problem yok demişti. 5 gün önce adet sancılarım olunca kan testi vermişti. 0.100 negatif cıkmıştı. Dün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım 10 dk içinde hayalet bir görüntü çıktı görüntüsünü eklicem. Bu sabahta hem erken gebelik testi hemde kaset test yaptım erken gebelik testinde birşey çıkmadı fakat kasette de 15 dk sonra çok hafif görünen bir çizgi görüyorum ikisinide eklicem yardımcı olurmusunuz lütfen kan vermelimiyim ?
Teşekkür ederim canım 7-8 gündür ağrım ayno adet sancısı gibiydi iki gündür hafiflemişti bende dedim herhalde psikolojik. Fakat bugün tekrar aynı ağrılarım arttı özellikle gögüs uçlarom yanıyor resmen. Ve hiç iştahım yokCanım bence var üç beş güne daha da netlesir bu çizgi
Canım bende de öyle oldu ha adet oldum ha olacağım derken hamileymisimTeşekkür ederim canım 7-8 gündür ağrım ayno adet sancısı gibiydi iki gündür hafiflemişti bende dedim herhalde psikolojik. Fakat bugün tekrar aynı ağrılarım arttı özellikle gögüs uçlarom yanıyor resmen. Ve hiç iştahım yok
Kan testi 5 gün önce negatifti tekrarlasam mı bu akşamCanım bende de öyle oldu ha adet oldum ha olacağım derken hamileymisim
Belirtin nasıldı canımCanım bende de öyle oldu ha adet oldum ha olacağım derken hamileymisim
Dediklerinin hepsi vardı bendeBelirtin nasıldı canım