Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan nerede yasiyorsunuz74-82 civarı
Yani bekleyebileceksen bekle ben sabredememiştim yok daha 16 haftalık çoook uzun yolumuz varInşallah canım kasik bel ağrısı yaşıyorum adet olacak gibi sizin doğum gerçekleşti mi bekleyeyim adet olmazsam kan veririm
Şuan nerede yasiyorsunus74-82 civarı
Maşallah ilk bebeğiniz miYani bekleyebileceksen bekle ben sabredememiştim yok daha 16 haftalık çoook uzun yolumuz var
Ay maşallah rabbim kucağına versin sağlıcaklaEvet ilk olacak nasipse. Bana tüp bebek yapman lazım dediler olmaz çocuğun dediler hsg çekildim tıkanıklık varmı diye o ay hamile kaldım
Canım var gibi duruyoKızlar merhaba ben reglme 2 gün kala erken gebelik testi yaptım silik, çizgi cıktı snra akşam emin olmak için bir tane daha yaptım oda çıktı bu gün adet olmam lazımdı olmadım bu sefer kaset test yaptım normal gecelik testı onda çok silik çıktı birde size göstermek istedim karartma yaparak atıcam dize sonuçları bakma şansınız varsa sevinirim Eki Görüntüle 3395485 Eki Görüntüle 3395486 Eki Görüntüle 3395488 Eki Görüntüle 3395489
Canım acile git sen bakiyolar ben de acile gittim kan verdim ilk e nabizda baktım sonucaKana acilde bakarlar mı acaba ya teste çıktıysa kanda görünür halde varsa
Bugün git sonuci mutlaka yaz banaaaAmin canım Rabbim isteyen herkese versin