Bi dene istersenKan testi 5 gün önce negatifti tekrarlasam mı bu akşam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi dene istersenKan testi 5 gün önce negatifti tekrarlasam mı bu akşam
Kaç gün gecikti sizinDediklerinin hepsi vardı bende
Beş ya da altıKaç gün gecikti sizin
Beş gün geciktiginizdemi test yaptınız yoksa şu an mı beş gün geciktiBeş ya da altı
Iki gün kala yaptım iki gün geçe yaptım şuan altı gün gecikmeli yaklaşık dört beş haftalik hamileyimBeş gün geciktiginizdemi test yaptınız yoksa şu an mı beş gün gecikti
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsunIki gün kala yaptım iki gün geçe yaptım şuan altı gün gecikmeli yaklaşık dört beş haftalik hamileyim
Yarın kan versene sen deHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Günümün geçmesini beklicem canım sabırlı olmak istiyorum bu sefer yarın da olmasam gecikicek artık genelde umutlanip umudum kiriliyorYarın kan versene sen de
Merhaba adetim 3 gün gecikti erken hamilelik testi yaptım 20 dakika sonra bu şekilde silik çıktı sizce var mi sabahta yaptım onda da 20 dakika sonra silik ciktiIki gün kala yaptım iki gün geçe yaptım şuan altı gün gecikmeli yaklaşık dört beş haftalik hamileyim
Var gibi duruyorMerhaba gebelik testime bakabilir misiniz adetim 3 gün geçti belli belirsiz silik bir çizgi çıktı
Canım gebelik vardır sende sonuç ne zaman cikitoMerhaba dün gebelik testimi atmıştım 4 gün gecikti adetim bugün de sarı renkte akıntım geliyor neden olabilir sizce sabah kan tahlili yaptırdım sonuçu bekliyorum
Reglde Sarı akıntı olmaz ki kizYarın sabah korktum şimdi gelmeye başladı sarı renkte akıntı acaba reglimi oluyorum diye
Canım baktım testine Sarı akıntı hakkında bilgim yok ama normaldir ya kan olmasın daAyyy bilmiyorum peki gebelik öncesi sarı akıntı olur mu hiç duymuşmuydunuz tekrar bakar mısınız testime de rica etsem
İlk bebis miUmarım olumsuz bir sonuç çıkmaz