- 17 Şubat 2024
- 160
- 33
- 29
Rica ederim inşallah hamilesinizdirTeşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim inşallah hamilesinizdirTeşekkür ederim
Eğer öyleyse üçüncü bebeğim olacak spiral de var aslında ama adetime daha olmasına rağmen kasik ve bel ağrım var ara ara sırtımda ağrıyor bazen midem bulanır gjbi oluyor ama bazende gayet normal anlam veremiyorum bir türlüRica ederim inşallah hamilesinizdir
Aaa ilk sandım yani hastalıklar ve hamilelik belirtileri maalesef karıştırılabiliyo ne istiyorsanız Rabbim onu versin diyelim o zaman :) 5 gün sonra belli olur herşey haber de verirseniz sevinirimEğer öyleyse üçüncü bebeğim olacak spiral de var aslında ama adetime daha olmasına rağmen kasik ve bel ağrım var ara ara sırtımda ağrıyor bazen midem bulanır gjbi oluyor ama bazende gayet normal anlam veremiyorum bir türlü
Canım evet beş haftalık hamileyimEvet hamilesin
Canım evet inşallah gebe duruyosunKızlar 18 martta adet olmam gerekiyo ama erken gebelik testi yaptım bu sabah. İkinci çizgiye bakar mısınız sizce var mı
İlk 5 dakka önemli. 20 dakka sonra belirdiyse bu cizgi yarın telrar yapmanı tavsiye ederimmerhaba adetime 3-4 gün var awox marka test yaptım 20 dk sonra hafif silik çizgi çıktı yapan varmı daha önce
Merhaba bayağı olmuş yazalı ama bende sizin gibi bir durum yaşıyorum. Değerinizi 406 olduğunu yazmışsınız acaba adeti kac gün gece boyleydiDediklerinin hepsi vardı bende
3 gün mü ne ay hatirlayamadimMerhaba bayağı olmuş yazalı ama bende sizin gibi bir durum yaşıyorum. Değerinizi 406 olduğunu yazmışsınız acaba adeti kac gün gece boyleydi
Anladım. Hayırlısı bakalım. Benimde lekelenmem oldu kahve ve pembe gibi ama sonra kesildi . Yerlesme miydi yoksa kimayaslaa mi döndü bilmiyorum. Birde sizde de adet sancıları oldu mu?3 gün mü ne ay hatirlayamadim
Evet kesin adet olucam diye beklemistimAnladım. Hayırlısı bakalım. Benimde lekelenmem oldu kahve ve pembe gibi ama sonra kesildi . Yerlesme miydi yoksa kimayaslaa mi döndü bilmiyorum. Birde sizde de adet sancıları oldu mu?
Kac gün devam etti bu agrilarEvet kesin adet olucam diye beklemistim
Bi hafta sanırımKac gün devam etti bu agrilar