- 16 Mart 2024
- 10
- 1
- 1
- 21
- Konu Sahibi nIck yok06
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında hepsinin arasında 1 gün var sadece kaset testlerin ikisini dün yaptım erken gebelik testini bugün yaptimBirkaç gün bekleyip tekrarlayın bence
Ben kaset testlerdede birşey göremedimKaset teslerde çok silik çizgi var ikisinde ama erken gebelik testinde hiç çizgi yok kafayı yiycem nasil oluyor anlamiyorum.
Var aslında fakat çok silik o yüzden zaten kuruma çizgisi değildir diye düşünüyorumBen kaset testlerdede birşey göremedim
erken gebelik testleri daha hassastır eğer onda görünmüyorsa yoktur. aynı şeyi ben de yaşadım kan testi yaptırdım ve gebelik yoktu. tabi testleri ne zaman yaptığın da önemli en güvenilir sonuc regl gecikmesinin 7.günüdür. regl gecikmesi olmadan test yapmak boşuna umutlandırıyor veya hayal kırıklığına uğratıyor. bazı kaset testlerde o silik çizgi hep çıkıyor. markasını unuttum şu an o yüzden ben artık Laboquick ve predictor’un testlerini alıyorum.Kaset teslerde çok silik çizgi var ikisinde ama erken gebelik testinde hiç çizgi yok kafayı yiycem nasil oluyor anlamiyorum.
4 gün geçti reglimerken gebelik testleri daha hassastır eğer onda görünmüyorsa yoktur. aynı şeyi ben de yaşadım kan testi yaptırdım ve gebelik yoktu. tabi testleri ne zaman yaptığın da önemli en güvenilir sonuc regl gecikmesinin 7.günüdür. regl gecikmesi olmadan test yapmak boşuna umutlandırıyor veya hayal kırıklığına uğratıyor. bazı kaset testlerde o silik çizgi hep çıkıyor. markasını unuttum şu an o yüzden ben artık Laboquick ve predictor’un testlerini alıyorum.
kan testi ver verebiliyorsan en kesin sonuç o verir. ben de reglimin 3.gününde yaptığımda kaset testte silik cizgi çıkmıştı. 5.gün erken gebelik testi yaptım ve hiçbir sey çıkmadı. sonra kan verdim ve gebelik yoktu. bence kan testi ver sen de.4 gün geçti reglim
Salı günü inşallahkan testi ver verebiliyorsan en kesin sonuç o verir. ben de reglimin 3.gününde yaptığımda kaset testte silik cizgi çıkmıştı. 5.gün erken gebelik testi yaptım ve hiçbir sey çıkmadı. sonra kan verdim ve gebelik yoktu. bence kan testi ver sen de.
Testi tekrarla istersen zaten 4 gün geçmiş eğer pozitifse net bir şekilde görünür böyle hayali çizgi olmazEki Görüntüle 3401484
Kaset teste böyle görünüyor ama