Hamilelik te sigara kullanımı

Bizde içerken hamile olduğumuzu öğreniyoruz hiç bir şey olmaz embriyo daha çocuk ama sonrasında hemen bırakmak gerekiyor ben test yaptım çift çizgiyi görür görmez bıraktım
Bende bıraktım çok şükür
Şimdi sizi bir linçlerler ağlaya ağlaya pıt diye bırakırsınız o sigarayı hayat boyu ağzınıza sürmezsiniz merak etmeyin fldldkdjjddk
Evet zaten öyle oldu o yazdığım günden 5 gün sonra bıraktım suçluluk duygusu gerçekten işe yarıyor. Kim kırıcı yorum yaptıysa çok teşekkür ediyorum

Bende bıraktım çok şükür

Evet zaten öyle oldu o yazdığım günden 5 gün sonra bıraktım suçluluk duygusu gerçekten işe yarıyor. Kim kırıcı yorum yaptıysa çok teşekkür ediyorum
Süper olumlu etkisi olmuş size çok sevindim açıkçası çok tatlısınız

Öğrendiğiniz andan itibaren bırakırsanız sorun olmaz diye düşünüyorum

Lütfen bebişize bunu yapmayınnormal bi sampuan kremlerin bile hamileyken iceriklerine dikkat edilmesi gerekir ki sigara cok daha zararli bisey

Ben de hamile olduğumu öğrendim yarın bırakıcam diye düşünürken eşim hemen paketimi aldı dört gündür içmiyorum bakalım bebek için olduğundan dolayı dha az istek geliyor ve gün geçtikçe azalıyor

Bende bıraktım çok şükür

Umarım bırakmışsınızdır. Ama sigara aşeriyorum diyen bir üyeden pat diye bıraktım diyen bir üye olmanız aklıma forumun müdavimlerinden birini getirdi. Mutsuz evliliğinden bahsedip başlık açan sonra yazılanlardan oley kocamdan sonunda boşandım diyen bir üye vardı. Sonrasında kocasından boşanmadığını itiraf etmişti. O da kocasına bağımlıydı galiba. Umarım akıbetiniz benzemiyordur. (Not: sonunda o kocasını bırakamayacak ama galiba kocası onu bırakıyor.)

Yok çok şükür , linç yedim ve zaten hep denedim bırakmayı. En fazla 1 ay dayanıyordum . Hamile değilken bile nefret edip bırakamıyorum tam gidip ilaç kullanacaktım hamile olduğumu öğrendim . Yaşadığım vicdan azabından dolayı yazmıştım zaten buraya . Neye uğrayacağımı biliyordum . İstediğim de bu idi . Oğluşum oluyor . Kızım da evet ictigime de çok pişmanım birşey olmadı diye rahatlıkla sigara kullansaydım buraya zaten yazmam çok mantıksız olurdu . Evet hala canım istiyor ama hayır bunca gün dayandın , yapamazsın diyorum . Zorlanmadım değil bayağı zorlandım ama başardım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…