Hamilelik sürecim pcos geç yumurtlama çift rahim femara

kasıklarım çok ağrıyor ve akıntı da var sanırım çatlama yaklaşmış ovulasyon testi bu şekilde çıktı?

Eklentiler

• IMG_5407.jpeg
    49,1 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba, pcoslu olarak yazıyorum. Seni bulmak bir şans diye düşünüyorum Gerçekten duymak istediğim o kadar şey varki. Ben tarnusalla adet görüyorum 3 aydır dolayısıyla ne adet günümü ne döngünü ne de çatlamasını kestiremiyorum.. Bir fikrin önerin varmı ? Bu ay hsg çekildi tüpler açık eşimede bakıldı her şey temiz tek problem yumurta çatlamıyor bir sonraki ay klomeni denicez önce ilaçla sonra iğneyle ama doğal yolla olsun o kadar istiyorumki.

Merhaba canım bende ilk olarak femara denedim klomenden daha etkili doktorundan femara isteyebilirsin biz pcoslularda döngü tahmini çok zor maalesef birgebenin günlüğü sayfasından 30 lu yumurtlama testi alabilirsin en mantıklısı o oluyor hsg çekilmen iyi olmuş inşallah rabbim en kısa zamanda sana da hayırlı bir evlat nasip eder umudunu hiç kesme Rabbimden iste herşey bir vesile o ol der ve oluverir hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Bugün ki durum bu çatlama hala olmadı sanırım

Eklentiler

• IMG_5413.jpeg
    35 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba gebeliginiz hayırlı olsun sağlıkla gelir inşallah kürlere ne zaman başlamamız gerekiyor adetin 3.günü mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…