Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım benim kan baktırdım mıSanırım pozitifi
Hayır daha 2 gün geçikti reglimHayırlı olsun canım benim kan baktırdım mı
Bariz gebesinKızlarr ???
Canım acile git kan ver burda doktor takipliyim testim pozitif çıktı pazartesi doktoruma randevu alıcam ona göre deHafta sonu da girdi şimdi
Tamam canım çok teşekkür ediyorum sonuçlar hemen çıkıyor mu? Ben acilde gebeliğe baktıklarını biliyordumBariz gebesin
Canım acile git kan ver burda doktor takipliyim testim pozitif çıktı pazartesi doktoruma randevu alıcam ona göre de
2 saatte alırsınız sonucu bakıyorlarTamam canım çok teşekkür ediyorum sonuçlar hemen çıkıyor mu? Ben acilde gebeliğe baktıklarını biliyordum
Canım beta HCG değerin kaç
Niye öyle olmuş ki sizde sadece kan değerlerinize mi baktılarBeta hcg diye yazan hiç bir değer yok
Kan vereli kaç saat olduBeta hcg diye yazan hiç bir değer yok
Aslında geliş sebebi söyledim belki daha ilerleyen saate çıkar daha 1 saat anca olduKan vereli kaç saat oldu
Aynen bencede bi yarım saate 1 saate felan anca çıkar bakalım ilk değer kaç olacakAslında geliş sebebi söyledim belki daha ilerleyen saate çıkar daha 1 saat anca oldu
Ayyy çok sevindim kendimi beklediğim gibi bekledim sonucunuz ya rabbim sağlıkla büyütüp doğmasını nasip etsin inşallah sizde düzenli incir kürü kullanmıştınız değil miÇıkmış
Evet evet kürü çok kullanmasamda sizin dediğiniz zeytinyağında inciri yaptım ve sadece 1 sefer değerlendire bilmiştim ona rağmen yani. Allah razı olsunAyyy çok sevindim kendimi beklediğim gibi bekledim sonucunuz ya rabbim sağlıkla büyütüp doğmasını nasip etsin inşallah sizde düzenli incir kürü kullanmıştınız değil mi