Hamilelik sürecim pcos geç yumurtlama çift rahim femara

Evet bende sizin gibi başladım inşallah ikinciye yumurtlarsınız

Evet bende sizin gibi başladım inşallah ikinciye yumurtlarsınız
İnşallah doktorum bugün adeti bekleyelim dedi progesteron yüksek rahim duvarı kalinlasmis dedi ama bir ümit bakalım sizin geç döllenme olmuş o zaman kizmiydi erkekmiydi genelde kız derler geç döllenme ye merak ettim

Erkek oldu benimki inşallah tutar hayırlı haberlerinizi bekliyorum gönlünüze göre olsun

Erkek oldu benimki inşallah tutar hayırlı haberlerinizi bekliyorum gönlünüze göre olsun
Teşekkürler birşey daha sorabilirmiyim peki şimdi ben dün gece başladım küre bugünde biraz midemi bulandirsada devam ediyorum aynı zamanda ovulasyon testi de yapayım degilmi nasıl takip edebilirim yumurtlamayı en azından çift çizgi gördüğümde hemen doktora giderim yani tabi inşallah gidebilirsem

Bende pek isteyerek içmedim ama mecbur yani istiyorsak bebek bazı şeylerden feragat etmemi lazım maalesef tabi ovülasyon da yap her gün çift gördüğünde doktora git baksınlar büyümüş mü yumurta ona göre ilişkiye girersiniz

Canım pazar aksami içtim pazartesi sabah akşam içtim dün sabah basım dönerek uyandım midem bulandı saatlerce geçmedi sanırım benim sekerimi yada tansiyonumu biseyi oynattı çok berbatti kürü içmedim dün bugün geçti bütün sorunlar sanırım bana dokundu bu kür

İyi gelmemiş olabilir canım Allah’a bırak olmuş bil sen elinden geleni yaptın

merhaba hala aktif misiniz bilmiyorum, hikayemiz çok benzer bende reglin 3.gününden itibaren famera kullandım 6sında gel dedi bugün gittim ve solda bi yumurta oluşmuş ama 14mm perşembe tekrar gel dedi bu 4 gün içinde kürleri yapsam olur mu diye düşünüyorum, bide incir prolaktin hormonu yükseltiyor sanırım benim 25 sınır 29 sanırım sizce tüketmeli miyim

Merhaba ne yaptınız

iyi akşamlar 2 gün geciktim ama regl oldum geçen ay bu ayda aşılama oldum 4 gün önce maalesef o belirtiler gebelik değilmiş hakkımızda hayırlısı

İncir kürü yapmadınız mı inşallah en kısa zamanda mucizeniz sizi bulur
yok yapmadım 15mm di en son ertesi gün kendisi çatladı dendi ama hiç memnun kalmadım o doktordan olmazsa öbür ay aşılama için gelcem dediğimde buna sen karar veremezsin dendi sonra doktoru değiştim hemen aşılamaya başladık oldu şimdi gün gün bekliyorum dualarla

Benim aklım karıştı 25 Kasım sın ilişki 3 Kasım 4 Kasım nasıl gebelik testi yanlış mı yazdınız

Aralıkta gebelik testi yaptım evet yanlış yazmışım
10. Gün öğrenmiş oluyorsunuz o zaman 25’de sayarsak 36 hcg ile :) bende 18 yumurtlama pik gördüm adet günümde o gün akşamı değerlendirdim tesadüfen Salı günü 648 ile öğrendim cumartesi keseyi gördük pcos gerçekten çok akıl karıştırıcı

17. Gün de 648 çıktı o zaman belki daha sonra çatlamıştır siz testi yapmaya devam ettiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…