Hamilelik sürecim pcos geç yumurtlama çift rahim femara

Çok teşekkürler bugün reglin ilk günü bu ayı kür yaparak değerlendireceğim.

Testte koyu çizgiyi gördükten sonra mı zeytinyağındaki incirler yenicek

Merhaba bu femara ilacı doktor tavsiyesi dışında kullana bilirmiyiz bendede pcos var gebe KALAMİYORUM bir türlü

Ay hayatım harika anlatmışsın ağzına sağlık kürleri senden ricam tek tek hangi günlerde yaptıgını saatine dk sine kadar yazar mısın mesela incir yağ kürününuapar yapmaz yedin mi yoksa beklettin öyle mi yedin benim 2 çatlqtma 1 asılma suan adet oldum ne zaman başlamam gerekiyor sen nasıl yaptın okuyunca umut oldun Allah razı olsun senden

Canım öncelikle ovülasyon testi al yumurtlama gününü bilmemiz lazım yumurtlama gününe kadar 4 gün içsen yukarda anlattığım incir havuç kürünü yeterli tek püf noktası ikisini ayrı tencerelerde haşla ve ılıyınca bi sürahide birleştir ve buzdolabında sakla sabah akşam tüket bu kürü bittikten ve yumurtlama gördükten sonra o haşladığın incirleri atma onlarıda ağzı kapalı bi kapta sakla yumurtlama gününden itibaren de üzerini geçecek kadar saf zeytinyağı dök ve günde 2 tane olacak şekilde ye 8 küçük parça oluyo yani 4 e bölmüştük ya incirleri sonra da adet olmayı bekle femara kullanırsan daha etkili olur ama kullanamazsan da şifa olur inşallah en yakın zamanda gebelik haberini bekliyorum

Her hangi bir tedavim yok şuan inofolic combi ilaç verdi doktorum sadece 6 aydır istiyoruz çocuk elimden biraeyde gelmiyor ben ne yapabilirim bu durumda bunay umudum vardı dün günü gününe hastalandım
Canım doktora gittiğinde 6 aylık evli değilde 1.5 yıllık evliyim de tedaviye başlar rahim filmi felan çekerler bakarlar bir sorun yoksa tedaviye başlarlar süreci hızlandır

Canım doktora gittiğinde 6 aylık evli değilde 1.5 yıllık evliyim de tedaviye başlar rahim filmi felan çekerler bakarlar bir sorun yoksa tedaviye başlarlar süreci hızlandır
Okadar artık pskolojim bozulduki kocam doktora bile götürmek istemicek bide yaşadığım yer ilçe benim bir tane doktor var oda biliyor benim 6 aylık evli oldumu

Adetimin üçüncü gününden itibaren mi yapacağım yoksa adetim bittikten sonra mı bu kürü 2bir gün mü deneyeceğim ovilqsyonda testinde çatlamayı görene kadar mı yaptım incirleri hemen mi hakiki zeytinyağına koyacağım yoksa kür bittikten sonra mı koyup bekletip öyle yiyecem ve femarayı adetim bittikten sonra içmeye başlayacağım âdetin üçüncü günü mü çünkü doktorum aşılama yaparken bana âdetin üçüncü günü başlatmıştı

Adetin bitcek yumurtlama gününü hesapla yumurtlama gününden önce yap her gün sabah akşam iç yani çatlamayı gördün ya akşamdan incire zeytinyağını dök ışık almayan alanda sabaha kadar dursun günde 2 tane ye femarayı ya adetin 3. Ya da 5. Günü başlayabilirsin bittikten sonra değil şifa olsun inşallah

Selam aleyküm merhaba ben Seher bende bir pcos hastası olarak sizin yazdıklarınızı gördüm bana büyük bir umut oldu … ben 3 yıldır evliyim ama eşim yurt dışında olduğu için çok uzun zaman hep bir araya gelmek zorunda kaldık ama ben süreçte doktora gittim birmkaç doktora hata diyeyim ilk gittiğim doktor pcos olduğunu söyledi ama adetim herşeyim düzenli kanımda hiç bir sıkıntı çıkmadı tabi eşim yanımda olmadığı için doktor şimdilik bir sıkıntın yok dedi 1 yıl bekledim çok istiyordum çocuk bu defa çok iyi bir doktora gitmek istedim araştırdım gittim bana hiç bir şeyin yok rahim testi yapalı dedi onu yaptık çok ama çok ağrılı geçti bende yapışıklık olduğunu söyledi ve açtıklarım için çok ağrı olduğunu söyledi daha sonra eşim geldi aşılama yaptık ve tutmadı doktora gittiğimizde tutma nedeni sağ tüpümün kapalı olduğundan kaynaklı olabilir dedi ozaman tüp bebek yapalım ben konuşmada doktoruma asla doktoruma çünkü bana başta tüpümün kapalı olduğunu söylemedi işimi Allah’a bıraktım 4 ay önce eşimin yanına geldim artık hep yanayanıyız ve burdada bir Türk doktoruna göründüm kan tahlili istedi hiç bir sorunumun olmadığını gördü ben rahim filmini anlatınca benden tekrar istedi ama hiç yapmak istemiyorum sizden dua ve önerilerinizi bekliyorum bugün açtım üye oldum ve ilk sizin topiğinize yazdım çünkü içine umut oldu yazdıklarınız hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın

Aleyküm selam canım rabbim inşallah hayırlısıyla sana da mucize bir bebek verir gerçekten insanın tam da çok istediği zamanda oluyor insan tamamlanacağını hissediyor rabbim bu duyguyu her kadına tattırsın sana önerim anestezili rahim filmi çektirirsen çok rahat edersin ve doktorundan femara iste ilk önce tüp bebekle başlama ilk baştan hormon ilaçlarından başla daha sonra aşılama daha sonra tüp bebeğe geçersin inşallah ilk denemende tutar da gerisine gerek kalmaz ve uyguladığım kürü bu ilacı kullanmadan da deneyebilirsin inşallah çok faydasını göreceğine inanıyorum ve de folik asit takviyesine başlamanı öneririm prolaktin hormonunun yüksek olmadığından emin ol ama bence yani benim tedavim sona ermişti ama belki de hala femaranın etkisini gördüm ve kürün etkisiyle birleşince rabbim dualarımı kabul etti gerçekten çok ağladığım çok üzüldüğüm zamanlar oldu ama değdi sabır ve tevekkül çok önemli sen elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak herşey istediğinden de güzel olucak inşallah rabbim yardım etsin güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Çok teşekkür ederim ilk anestezili yaptım rahim filmini zaten şuna zeytinyağda incir bekletmiştim onu yiyiyorum 41 tane Meryem süresine başladım hurmanın üstüne okuyup yiyiyorum..ama hiç bir doktor böyle söylediğiniz gibi bana tavsiyelerde bulunmadı ne folik asit nede başka bişey hep hemen aşılma o yüzden şuna doktora artık gitmek istemiyorum ovilasyon testi aldım kaç gündür silik çıkıyordu bu arada ilk ovilasyon testi denmem resim atıcam şimdi

Eklentiler

• IMG_2679.jpeg
    108,8 KB · Görüntüleme: 100
Bugün mü çıktı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…