Hamilelik şüphesi olanlar

Hangi markalar peki
Bence marka farketmiyor hepsi kafa karışıklığı be ilk hamileligimi reglime 3 gün kala öğrendim farklı bi testle düşük yaptım şuan başka markalar aldım hepsi farklı çıkardı en iyisi kan vermek sanırım

3 gün daha bekle bence olmazsan tekrar dene sonra kan testi ver canım
Erken gebelik testi nimo ve artimed idi silik çıktı dün sabah kaset yaptım ondanda silik çıktı ama bugün bişey görmedim kaset teste kaset teste çıktıysa var demekki dedim ama bilmiyorum

3 gün daha bekle bence olmazsan tekrar dene sonra kan testi ver canım
Ben 2 haftadır kasık ağrısı çekiyorum batmalar oluyor bir haftadır da ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyor ama olmadım bir hafta önce doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu mu acaba diye bütün hersey temiz çıktı doktor 5 gün sonra tekrar test ver hamile olabilirsin demisti

Erken gebelik testi nimo ve artimed idi silik çıktı dün sabah kaset yaptım ondanda silik çıktı ama bugün bişey görmedim kaset teste kaset teste çıktıysa var demekki dedim ama bilmiyorum
Kaset test kesin sonuç verir diyorlar ama bilemiyorum için rahat etsin istiyorsan kan testi ver

Erken gebelik testinde silik çıktı iki tane bitane negatif anlamdım

Arkadaşlar iki kasetten biri pozitif biri negatif demiştim negatif olanın içini açtım çizgi t çizgisinden biraz geri belirgin sizce olabilir mi bilgisi olan lütfen yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…