Hamilelik şüphesi olanlar

Bir hafta önce kan ve idrar testi yaptırdım negatif çıktı ama doktor herseyin çok temiz enfeksiyonda gözükmüyor 5 gün sonra tekrar kan testi ver demisti kan testi yaptırayım mi bekleyim mi biraz daha

Eğer bir sıkıntın olursa bana danışabilirsin her konuda yardımcı olabilirim

Bana kalırsa hemen bugünden ver kan testini

Çok teşekkür ederim tabi ki paylaşırım seninle içimi rahatlattın umarım dediğin gibi çıkar sonuç

Çok teşekkür ederim tabi ki paylaşırım seninle içimi rahatlattın umarım dediğin gibi çıkar sonuç
Nedemek senin gibi bir çok hastam bar özelikle hamile kalamayan ben hameoterapi ile ilgileniyorum bununda ayrı sertifikasını aldım her konuda yardımcı olabilirim içini rahatlatiysam ne mutlu bana ama sen yinede bir hafta daha bekle cnm normal gebelik testini yap ve sonra emin olabilmek için kan testi ver

Tmm teşekkür ederim biraz daha bekliyecem artık

Birde sarı akıntı yaşıyorum katı sekilde ben dün akşam yine yoğundu. Regl günüm de asla gecikme felan yaşamadım ilk defa başıma geliyor reglim çok düzenli
Sarı akıntı genellikle yerlesme lekesi de olabiliyor canım sen o silik testinidr atar misın rica etsem bakalir miyiz

Evet hayalet cizgi azda olsa brlli oluyor kac gun once yaptiniz bunu acaba bejce testi yine erjen gebelik testi ile tekrarlayın

Evet hayalet cizgi azda olsa brlli oluyor kac gun once yaptiniz bunu acaba bejce testi yine erjen gebelik testi ile tekrarlayın
Bunu reglime 1 gün kala yaptım şuan 2 gün gecikti reglim olacakmış gibi ağrım oluyor sonra geçiyor bu sabah yaptım yine birsey çıkmadı

Yumurtlamanın öncesini yumurtlama gününü değerlendirdik. Birkaç gün sonra göğüs ağrım hassasiyetim başladı. Bugün bir hafta oldu yumurtlama üzerine. Kasık ağrım ve bıçak saplanır gibi ağrılar var bacağa vuruyor bazen. Hafif bel ağrısı, iştah artışı. Ve gözlerim sızlıyor uykum geliyor. Karnımın içerisinde değişik ağrılar gurultu gibi ses ve gaz oluyor sanki. Bir kere de başım döndü. Var mı bunları yaşayan acaba? 10 gün var regle

Ayy bu muuuu kızzzz hamilessiin sen baya pozitif bu boyle kuruma cizgisi olamaz imkansiz

Ama bunu gece yapmıştım birsey görmemiştim şimdi baktım böyle olmuş bazen kuruma çizgisi de böyle sonradan çıkıyormuş
Ama bunu gece yapmıştım birsey görmemiştim şimdi baktım böyle olmuş bazen kuruma çizgisi de böyle sonradan çıkıyormuş
Canım simdi soyle bisey var brlki gece dr gorememissindir kuruyunca daha net gozukmustur birde bu kaset test keske yine erken gebelik testi ile baksaydin yine

Canım simdi soyle bisey var brlki gece dr gorememissindir kuruyunca daha net gozukmustur birde bu kaset test keske yine erken gebelik testi ile baksaydin yine
Sabah normal testle yaptım birsey çıkmadı sanırım markadan markaya da değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…