Bir hafta önce kan ve idrar testi yaptırdım negatif çıktı ama doktor herseyin çok temiz enfeksiyonda gözükmüyor 5 gün sonra tekrar kan testi ver demisti kan testi yaptırayım mi bekleyim mi biraz dahaGayet normal sarı akıntı bende de oldu hatta hamilelik felan yoktu aklımda acama enfeksiyon mu kaptım diye düşündüm ama hayır hamilesin kafana takma sarımsı akıntı gayet normal özelikle baya kıvamı krem gibiydi gayet normal
Eğer bir sıkıntın olursa bana danışabilirsin her konuda yardımcı olabilirimGayet normal sarı akıntı bende de oldu hatta hamilelik felan yoktu aklımda acama enfeksiyon mu kaptım diye düşündüm ama hayır hamilesin kafana takma sarımsı akıntı gayet normal özelikle baya kıvamı krem gibiydi gayet normal
Bende öyle okumuştum bi yerde sarı akıntı hamilelik belirtisi diye benim ki de yoğun kıvamlı krem kıvamında kan testi için bekleyim mi biraz daha yoksa vereyim mi hüsrana uğramaktan korkuyorum artık 4 ay önce düşük yaptım 3 aydır deniyoruz olmuyor çünkü bana k
Bende öyle okumuştum bi yerde sarı akıntı hamilelik belirtisi diye benim ki de yoğun kıvamlı krem kıvamında kan testi için bekleyim mi biraz daha yoksa vereyim mi hüsrana uğramaktan korkuyorum artık 4 ay önce düşük yaptım 3 aydır deniyoruz olmuyor çünkü
Bana kalırsa hemen bugünden ver kan testiniBende öyle okumuştum bi yerde sarı akıntı hamilelik belirtisi diye benim ki de yoğun kıvamlı krem kıvamında kan testi için bekleyim mi biraz daha yoksa vereyim mi hüsrana uğramaktan korkuyorum artık 4 ay önce düşük yaptım 3 aydır deniyoruz olmuyor çünkü
Eğer bir sıkıntın olursa bana danışabilirsin her konuda yardımcı olabilirim
Bana kalırsa hemen bugünden ver kan testini
Çok teşekkür ederim tabi ki paylaşırım seninle içimi rahatlattın umarım dediğin gibi çıkar sonuçEğer bir sıkıntın olursa bana danışabilirsin her konuda yardımcı olabilirim
Bana kalırsa hemen bugünden ver kan testini
Nedemek senin gibi bir çok hastam bar özelikle hamile kalamayan ben hameoterapi ile ilgileniyorum bununda ayrı sertifikasını aldım her konuda yardımcı olabilirim içini rahatlatiysam ne mutlu bana ama sen yinede bir hafta daha bekle cnm normal gebelik testini yap ve sonra emin olabilmek için kan testi verÇok teşekkür ederim tabi ki paylaşırım seninle içimi rahatlattın umarım dediğin gibi çıkar sonuç
Tmm teşekkür ederim biraz daha bekliyecem artıkNedemek senin gibi bir çok hastam bar özelikle hamile kalamayan ben hameoterapi ile ilgileniyorum bununda ayrı sertifikasını aldım her konuda yardımcı olabilirim içini rahatlatiysam ne mutlu bana ama sen yinede bir hafta daha bekle cnm normal gebelik testini yap ve sonra emin olabilmek için kan testi ver
Ama hiç stres yapma şimdi bebek yeni yeni anne rahmine düşüyor sadece dinlen çok iş yapma bir hafta sonra sonucu bende öğrenmek istiyorum heyecanla bekliyorum hayırlısıTmm teşekkür ederim biraz daha bekliyecem artık
İnşallah tabi ki haber ederimAma hiç stres yapma şimdi bebek yeni yeni anne rahmine düşüyor sadece dinlen çok iş yapma bir hafta sonra sonucu bende öğrenmek istiyorum heyecanla bekliyorum hayırlısı
Sarı akıntı genellikle yerlesme lekesi de olabiliyor canım sen o silik testinidr atar misın rica etsem bakalir miyizBirde sarı akıntı yaşıyorum katı sekilde ben dün akşam yine yoğundu. Regl günüm de asla gecikme felan yaşamadım ilk defa başıma geliyor reglim çok düzenli
Sarı akıntı genellikle yerlesme lekesi de olabiliyor canım sen o silik testinidr atar misın rica etsem bakalir miyiz
Bunu reglime 1 gün kala yaptım şuan 2 gün gecikti reglim olacakmış gibi ağrım oluyor sonra geçiyor bu sabah yaptım yine birsey çıkmadıEvet hayalet cizgi azda olsa brlli oluyor kac gun once yaptiniz bunu acaba bejce testi yine erjen gebelik testi ile tekrarlayın
Şuan teste baktım cıft çizgi baya belirgin ama saatler geçti ustundenEvet hayalet cizgi azda olsa brlli oluyor kac gun once yaptiniz bunu acaba bejce testi yine erjen gebelik testi ile tekrarlayın
Şuan teste baktım cıft çizgi baya belirgin ama saatler geçti ustunden
Onu da atar mısın canımŞuan teste baktım cıft çizgi baya belirgin ama saatler geçti ustunden
Ama bunu gece yapmıştım birsey görmemiştim şimdi baktım böyle olmuş bazen kuruma çizgisi de böyle sonradan çıkıyormuşAyy bu muuuu kızzzz hamilessiin sen baya pozitif bu boyle kuruma cizgisi olamaz imkansiz
Ama bunu gece yapmıştım birsey görmemiştim şimdi baktım böyle olmuş bazen kuruma çizgisi de böyle sonradan çıkıyormuş
Canım simdi soyle bisey var brlki gece dr gorememissindir kuruyunca daha net gozukmustur birde bu kaset test keske yine erken gebelik testi ile baksaydin yineAma bunu gece yapmıştım birsey görmemiştim şimdi baktım böyle olmuş bazen kuruma çizgisi de böyle sonradan çıkıyormuş
Sabah normal testle yaptım birsey çıkmadı sanırım markadan markaya da değişiyorCanım simdi soyle bisey var brlki gece dr gorememissindir kuruyunca daha net gozukmustur birde bu kaset test keske yine erken gebelik testi ile baksaydin yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?