Hamilelik şüphesi olanlar konuşalım, destekleşelim.

Selam kızlarrrrr
benimde bat bu cuma ve bende beklemedeyim :KK50: ovulasyonla anlamaya çalışanlar olduğunu gördüm benim hala ovulasyon testi silik çıkıyor acaba gerçekten ovulasyondan anlaşılır mı hamilelik koyu çıkanınız var mı

Benim koyu çıkıyor ama pcosta adet zamanı koyu çıkan var dediği için korkuyorum, bu ay ovulasyonda pik denecek koyuluğu yakalayamadım kafama göre değerlendirdim şimdi bir hafta olacak regl doluluğum kasık batmam var…

Benim de bat a 9 gün var ve her ay ne yaşıyorsam yine aynı. Göğüslerim çok ağrıyor acıyor şişti. Ara ara kasıklarıma giren batmalar var. Akıntım pek yok. Yani her ay nasılsa öyle.. Pek umudum yok, infertilite kliniğinden haber bekliyorum başvuru yapmıştık.

Benim de bat a 9 gün var ve her ay ne yaşıyorsam yine aynı. Göğüslerim çok ağrıyor acıyor şişti. Ara ara kasıklarıma giren batmalar var. Akıntım pek yok. Yani her ay nasılsa öyle.. Pek umudum yok, infertilite kliniğinden haber bekliyorum başvuru yapmıştık.
Benim göğüslerim büyüdü ama ancak geceleri ağrıyor sürekli hassas değiller. Kasık ağrım da var ve aşırı şeffaf akıntım var. Ne zamandır deniyorsunuz?

Benim göğüslerim büyüdü ama ancak geceleri ağrıyor sürekli hassas değiller. Kasık ağrım da var ve aşırı şeffaf akıntım var. Ne zamandır deniyorsunuz?
Benim bata 10 gün var ve göğüs uçlarım çok şiş belirgin ve hassas nedense

Merhaba, konuyu açtım benim gibi regl olacakmış gibi doluluk yaşayıp adetini bekleyen var mı? Test yapan, yapmayı bekleyen… Belirtileriniz neler? Süreçlerimizi konuşalım beraber bekleyelim. Sabah ümit etmeyeceğim bence regl olacağım dedim akşamı bu konuyu açıyorum bu kadar da dengesiz biriyim 😂
Offff bende katılayım 29 u yumurtalama tarihimdi ertesi gün çatlamaydı büyük ihtimal.. 10 gün geçti bata 6 gün var ve içimde tuhaf bi his var test yapmaya cesaret edemiyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum🥹

Offff bende katılayım 29 u yumurtalama tarihimdi ertesi gün çatlamaydı büyük ihtimal.. 10 gün geçti bata 6 gün var ve içimde tuhaf bi his var test yapmaya cesaret edemiyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum🥹
Sizinle başka konuda konuşmuştuk, ben bekleyebileceğim max güne kadar bekleyeceğim 😬

Yaa bugün dehşet sağlı sollu kasık ağrıları yaşadım. Göğüslerim zaten fena ağırlaştı 1 haftadır, belirti aramam normalde kendimi de dinlemem ztn tedavi sürecindeyim ama göğüs ağrısına epeyyy uzun süren kasık ağrıları peşinden biraz bel ağrısı ve sık wc isteği falan oldu bugün. Bilmiyorum 4 gün var, erken gebelik testim olsa bi denerdim merak ettim (normalde ben teste de karşıyım regl geçmeden😂) ama erken yok, normal idrar testi var onu da yapmam heralde :/ yine de bi ufak umutlandım :///

Yaa bugün dehşet sağlı sollu kasık ağrıları yaşadım. Göğüslerim zaten fena ağırlaştı 1 haftadır, belirti aramam normalde kendimi de dinlemem ztn tedavi sürecindeyim ama göğüs ağrısına epeyyy uzun süren kasık ağrıları peşinden biraz bel ağrısı ve sık wc isteği falan oldu bugün. Bilmiyorum 4 gün var, erken gebelik testim olsa bi denerdim merak ettim (normalde ben teste de karşıyım regl geçmeden😂) ama erken yok, normal idrar testi var onu da yapmam heralde :/ yine de bi ufak umutlandım :///
Sizin yorumlarınız da bayağıdır görüyorum sanırım 1 yıl olmuştu sizin de dimi? Ne tedavisi görüyorsunuz? İnşallah tutmuştur sizin de bu ay:))) ben de beklemedeyım

Sizin yorumlarınız da bayağıdır görüyorum sanırım 1 yıl olmuştu sizin de dimi? Ne tedavisi görüyorsunuz? İnşallah tutmuştur sizin de bu ay:))) ben de beklemedeyım
Taaam 15.ayımı bitirdim 😂 yumurta takibi yapıldı iki kez. Birinde femara+ovitrelle kullandım onda büyümüştü yumurtalarım. Diğerinde yine femara fakat büyümedi. İlkinden sonra ben bi 5-6 ay ara verdim yalnız:/ durumlar böyle :)))

Benim de çok ağrım var, isterseniz bir iki gün kala yapın. Ben bekleyebildiğim kadar bekleyeceğim 😬

X