Hamilelik şüphesi olanlar konuşalım, destekleşelim.

Canım sonucun netleşince yazar mısın benimde sağ kasık çok fena ağrıyor senden iki gün sonra yumurtlama olmuş bende. Ama bu kadar silik çizgi gördüysen vardır diye düşünüyorum ne zaman kan tahlili vereceksin?
Sonucum geldi. 103 geldi değerim. Bugün adet günüm normal mi sizce?

Eklentiler

• IMG_4295.jpeg
    IMG_4295.jpeg
    23,5 KB · Görüntüleme: 71
Benim de kasıklarım dolu 26 sından şüpheleniyorum ama sonraki tarihlerde de bir şeyler döndü. Sol kasığım batıyor 10 ekimden sonra bakacağım şimdi sadece ovülasyon testine bakıyorum
Benimde 10 Ekim'de çatlama 14. Gün oluyor ben de 10 Ekim sonrası bakacağım regl olmazsam

Benim de adete 5 gün var kızlarrrr her zamanki gibi bu ay için de küçük bir umudum var ama belirtim falan yok sadece göğüslerim çok ağrıyo normalde adetten 1-2 gün önce ağrırdı ama bu kez baya erken başladı ağrımaya.. bir tek bu var farklı 😂

Benim de adete 5 gün var kızlarrrr her zamanki gibi bu ay için de küçük bir umudum var ama belirtim falan yok sadece göğüslerim çok ağrıyo normalde adetten 1-2 gün önce ağrırdı ama bu kez baya erken başladı ağrımaya.. bir tek bu var farklı 😂

Takip edin bakalım sizde ne olacak 👀

Hadi bakalım beklemedeyiz, sanki ben de beklemiyormuşum gibi 😂

Bende yine 4 aydır olduğu gibi bu ayda şüphem var olabilir miyim bu ay diye yani 😄 BAT 19 Ekim. 3/4 yumurtlama günüm ve biz tüm haftayı öncesi ve çatlamayı değerlendirdik… bakalım 🥹🙏🏽

Bende 9 aydır her regl öncesi burdayım. Bu ay hepimiz için o ay olsun aminnnn
İnşallah bu ay hepimiz hamileyiz diye yazarız buraya. Ya ben her ay bu sefer takmicam düşünmicem diyorum ama umut nasıl bir hisse yumurtlama günlerm geçince deli gibi acaba olur mu düşüncesi aklımdan çıkmıyor çok yoğun bir işim olmasına rağmen aklımda bu var 🥹

İnşallah bu ay hepimiz hamileyiz diye yazarız buraya. Ya ben her ay bu sefer takmicam düşünmicem diyorum ama umut nasıl bir hisse yumurtlama günlerm geçince deli gibi acaba olur mu düşüncesi aklımdan çıkmıyor çok yoğun bir işim olmasına rağmen aklımda bu var 🥹
Benimde aynı şekilde öyleydi artık son auşarda sadece regl e 1-2 gün kala beynimi kemiriyor🤣 biraz daha olmazsa o aylarda da artık düşünmem muhtemelen şimdiden bıktım çünkğ

Selam kızlarrrrr
benimde bat bu cuma ve bende beklemedeyim :KK50: ovulasyonla anlamaya çalışanlar olduğunu gördüm benim hala ovulasyon testi silik çıkıyor acaba gerçekten ovulasyondan anlaşılır mı hamilelik koyu çıkanınız var mı

Sizin bat ne zamannnn
Bende tek yumurtalığım pcos görünümlü 30-40 oynuyor döngüm. En geçini bekliyorum en son 2 Eylülde adet olmuşum. Pazartesiye kadar olmazsam pazartesi yapmayı düşünüyorum yani bayağı bayağı bekliyorum en uçtaki güne kadar 😬

Bende yine 4 aydır olduğu gibi bu ayda şüphem var olabilir miyim bu ay diye yani 😄 BAT 19 Ekim. 3/4 yumurtlama günüm ve biz tüm haftayı öncesi ve çatlamayı değerlendirdik… bakalım 🥹🙏🏽
Ay hadi bakalım çok heyecanlıı sizden önce ben regl olmazsam testi yapıyorum…

Benimde aynı şekilde öyleydi artık son auşarda sadece regl e 1-2 gün kala beynimi kemiriyor🤣 biraz daha olmazsa o aylarda da artık düşünmem muhtemelen şimdiden bıktım çünkğ
Ben bu ay bir ara çok takıntı yaptım sonra saldım kafada çok görev bilinci olduğu için şu an bile gecikmem var ama adetim çok düzenli değil o yüzden saldım çayıra mevlam kayıra 😂

X