Hamilelik sebebiyle horlamada artış, eşimin yatağı terketmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama eşim en başından beri böyle. Evliliğimizin başından beri. Uykusunda wc için sürekli uyanan vs, uyumadan önce birşeyler kafasına takıp yatan, aşırı stres yapan, aşırı çay sigara tüketen biri. Hamilelik öncesi de yatakta dönmemi bahane ediyordu veya elimşn onun eline vs değmesini. Hamile olan benşm ben neden kasılıp yatarken o geniş geniş rahat yatıyor yatakta. Ben yatağın ucunda yatarken o hem beni bahane edip hemde yatağın yarısından fazlasını bacakları vs ile işgal ediyor beni de itiyor köşeye köşeye. Uykuya en çok ihtşyacı olan şuan benim mesela. Siizn eşinizde size yatakta dönme, olduğun gibi kal, hareket etme, çıt çıkarma, kalkma vs, bana doğru dönme(sırtı bana dönük olduğu halde) benden önxe uyuma derse ve bunlarsan birini ihlal ettiğinizde sert tepkiler verirse görürüm sizin anlayışınızı.
Siz nasıl dayanıyosunuz bunlara yaaa. Siz ses çıkarmadıkça cozutmuş.. İstersen nefes de alma, ölü taklıdı yap. Bi patlayın siz bence , yeter beeee , deyin. B..kunu çıkarmasın. Yatsın zıbarsın. Yoksa da yallah salona...

Ama onun yaptığı açıkça terbiyesizlik. Benşm elimde değil ama bana kızıp beni uyandıracak derecede söylenerek gidiyor, kapıları çarpıyor. Ben mi suçluyum bu durumda. Uyku problemini tedavi ettirmeyen o, evlendiğimizden beri böyle, bu konuda tedavi ol diyorum gitmiyor doktora. Onun derdi sadece horlama değil ki, horlamasanız bile o dalmadan yatakta dönerseniz veya yanlışlıkla eline vs değerseniz yandınız, yine uyuyamadığı için puflar sizi bahane eder.
Eşiniz terbiyesizin önde gideni...

Bakın defalarca anlattım. Ben horlamadan yani hamşle kalmadan önce de durum böyleydi. Ben horlamazken bile ondan önce uyumam onu rahatsız ederdi, yatak dönmem onun uykuya dalamamasına sebep oluyormuş, o uyurken yatakta yüzüm ona dönükse beni uyandırır öteki tarafa dön derdi, kendi bacağını sallaya sallaya yatağı titrete titrete uyur ve o da horlar, ama bana gelince ben sonra uyuyayım, ben hareket etmeyeyim, ben kaskatı kasılıp onun uyumasını bekleyip onndan sonra uyuyayım ve ondan önce kalkayım. Neresi anlayış bunun?? Niye sadexe ben anlayış gösteriyorum. Hamile eşine şuan elinde olmayan sebeplerinden ötürü kızması yatağı sertçe söylenerek kapıları çarparak terketmesi hoş mu??
Huzursuz bacak sendromu na benziyor eşinizin sıkıntısı ,tedavi olmuyorsa sizede yansıtmasın sıkıntısını ,uyuyamadığı zaman başka yatağa geçsin bencillik bu yaptığı

Daha ileriki zamanlara odaklanın diyorum, bebek doğduğunda uykusuz geceler is loading....diyorum o zaman eşiniz komple evden gidebilir uyuyamıyorum diye.
Şimdi kapı çarpması sert konuşması terbiyesizlik onu tartışmıyorum bile, ama evli kalmaya devam edecekseniz doğum sonrasında olabilecekleri düşünün
O zaman bebekle yatacakmış, sürekli bebeğin yanında uyumasını istiyormuş ne kadar ironik değil mi?

QUOTE="Perpul, post: 67233933, member: 920729"]
Eşin uyuyamiyorsa başka odaya gitmesi normal ne var ki bunda üzülecek. Benim uykum da çok hassas en ufak bir şey de uyanıyorum, bu şekilde olması zor bir şey eşinizi anlayabiliyorum. Alınıp üzülecek bir şey yok bence bunda.
[/QUOTE]
Size uyuyamadığı için kapıları çarpsa kızsa gün boyu surat assa siz ne yaparsınız acaba, bu arada ben hamileyim ve şurda doğuma az kalmış idare etmesi gerekirken kalp kırmak, terbiyesizlik yapmak da neyin nesi? Gidiyorsa sessizce gitsin o zaman, kapıları vura vura gitmesin.

Eşinizin durumu doktora gidilerek halledilecek bir durum değil. Ben de aynı şekilde çok çok hafif uyurum. Doktora gitsem ne diyecek? Uyku ilacı alsam bile en ufak kıpırtıda veya horlamada uyanırım. Bırakın hafta içi istediği yerde uyusun doğuma kadar.

ben anlayamadım hem sizi hem eşinizi

yani adam bu kadar mız mız ise ben kaskatı yatacağıma git başka yerde yat derdim

eşiniz olsam huyum belli kadın hamile

ona daha hamileliğin başında ayrı yatalım hem sen rahat et derdim

yine madem hassas gitsin yarım saat önce yatsın uyusun tek başına

yani siz dalarken sizi dürtmek yerine erkenden yatıp siz uyumadan uyumayı kendisi organize etsin

bu arada peygamber sabrınız var tebrik ederim

karnım burnumda hamile iken bana bunları yapıp başka odaya giden adamı uyutmazdım

önce çemkirirdim galiba bunu yapamadı isem de gider orada uyur horlardım

tepesinde müzik açardım hiç mi olmadı telefonuma yeni alarm beğenirdim

evet kavga büyürdü ama hak etmiş olurdu

bebek doğduğunda ağlatma diye size çok çemkirecek

şimdiden yolunu kesin bebek doğduğunda gece susturmak gezdirmek eşinizin görevi olsun hem uykusu da hafifmiş zaten bebek mıkırdadığı anda kalksın

Eşinizin durumu doktora gidilerek halledilecek bir durum değil. Ben de aynı şekilde çok çok hafif uyurum. Doktora gitsem ne diyecek? Uyku ilacı alsam bile en ufak kıpırtıda veya horlamada uyanırım. Bırakın hafta içi istediği yerde uyusun doğuma kadar.
Onda huzursuz bacak sendromu da var. Siz hassas uykuya sahip olanlarda çözümü uok diye bahane buluyorsunuz, ne biliyorsunuz doktora mı gittiniz??? Yoksa niye uyku bozukluğu uykuya dalamama diye bir hastalık var tıpta o zaman???

O beni hiçbir zaman idare etmeye çalışmadı ki, horlamadığım zamanlarda da başka bahaneler buluyordu, yok bacağın bacağıma değdi, yok yatakta uyurken döndün, nefesin tenime değdi vs. Bana dönüp uyuma, uyurken bana dönme, uyurken sabit dur uyu böyle yani. Hep böyleydi. Yatağın yarısından fazlasını kaplar, sürekli uyurken bacağını sallar(huysuz bacak sendromu var) bacağını sallayarak vs uyur, yatakta beni en uca iter ileri git der sürekli, bunu uyuduğum anda yapar birde, ben 9 aylık hamile halimle yatağın en ucunda yatıyorum, bacağımdaki kramplar ağrılarla uyanıyorum, vücudum ağrıyor, uykumu hiç alamıyorum ve ondan önce kalkıyorum dinlenmeye en çok ihtiyacı olan şuan benken o bana trip atıyor, bana söyleniyor kızıyor, gün boyu surat asıyor.
Biraz kaba söyleyeceğim ama defolsun gitsin baska odada yatsın.
Uyku değil eziyet resmen.
Saygısız, bencil eşiniz.
Çocuktan sonra da çok çekeceğiniz var malesef.

ben anlayamadım hem sizi hem eşinizi

yani adam bu kadar mız mız ise ben kaskatı yatacağıma git başka yerde yat derdim

eşiniz olsam huyum belli kadın hamile

ona daha hamileliğin başında ayrı yatalım hem sen rahat et derdim

yine madem hassas gitsin yarım saat önce yatsın uyusun tek başına

yani siz dalarken sizi dürtmek yerine erkenden yatıp siz uyumadan uyumayı kendisi organize etsin

bu arada peygamber sabrınız var tebrik ederim

karnım burnumda hamile iken bana bunları yapıp başka odaya giden adamı uyutmazdım

önce çemkirirdim galiba bunu yapamadı isem de gider orada uyur horlardım

tepesinde müzik açardım hiç mi olmadı telefonuma yeni alarm beğenirdim

evet kavga büyürdü ama hak etmiş olurdu

bebek doğduğunda ağlatma diye size çok çemkirecek

şimdiden yolunu kesin bebek doğduğunda gece susturmak gezdirmek eşinizin görevi olsun hem uykusu da hafifmiş zaten bebek mıkırdadığı anda kalksın
Bebeği yanıma yatır aramızda uyusun diyor, görexek o zaman anyayı konyayı.

Ayy bu kadinlara cektirdikleri icimi şişiriyor bu erkeklerin. Adami baba yapiyosun triplere bak.
Uzulmeyin ne diyim ki illaki gecicek dogumdan sonra yarin obur gun oda horladiginda hirhiri gidip firfiri kaldiginda annemin tabiriyle yaslaninca yani hatirlatirsiniz bu gunleri esinize hayret bisey
İnsallah bebisinizi saglikla kucaginiza alin ❤️

Ayy bu kadinlara cektirdikleri icimi şişiriyor bu erkeklerin. Adami baba yapiyosun triplere bak.
Uzulmeyin ne diyim ki illaki gecicek dogumdan sonra yarin obur gun oda horladiginda hirhiri gidip firfiri kaldiginda annemin tabiriyle yaslaninca yani hatirlatirsiniz bu gunleri esinize hayret bisey
İnsallah bebisinizi saglikla kucaginiza alin ❤️
O da horluyor arada, o horlarken video kaydı alacağım.

Onda huzursuz bacak sendromu da var. Siz hassas uykuya sahip olanlarda çözümü uok diye bahane buluyorsunuz, ne biliyorsunuz doktora mı gittiniz??? Yoksa niye uyku bozukluğu uykuya dalamama diye bir hastalık var tıpta o zaman???
Hepimizi genellememenizi garipsesem yanıldığınız bir konu var. Hem terapiye hem de psikiyatriye gidiyorum. Ne gerekiyorsa yaptım, doktorun yazdığı her ilacı kullandım. Ama kalıcı bir çözüm sağlanmıyor maalesef, yüksek doz uyku ilacı alırsam uyuyorum tabiki, ama normalde kendi kendime uyuyacaksam çok zor oluyor. ben çocukken de böyleydim yapacak birşey yok. Ayrıca inanın annem de böyle. Annem uyurken nefes alamazsınız evde:) Benim de eşim horlar sakince, saatlerce kendi kendime takılıp,bekliyorum artık alıştım. Bazen uyandırıyorum, yönünü değiştiriyor. İyice uykudan bayılınca da uyuyorum. Uyku bozukluğu ise çok daha ileri durumlar. Günlerce hiç uyuyamama, uykuya dalarken korkma, zıplama, kabus görme vs bir sürü şekli var.
Eşinizin daha nazik olması beklenir o ayrı ama hassas uyku tedavisi diye birşey yok maalesef.

Hepimizi genellememenizi garipsesem yanıldığınız bir konu var. Hem terapiye hem de psikiyatriye gidiyorum. Ne gerekiyorsa yaptım, doktorun yazdığı her ilacı kullandım. Ama kalıcı bir çözüm sağlanmıyor maalesef, yüksek doz uyku ilacı alırsam uyuyorum tabiki, ama normalde kendi kendime uyuyacaksam çok zor oluyor. ben çocukken de böyleydim yapacak birşey yok. Ayrıca inanın annem de böyle. Annem uyurken nefes alamazsınız evde:) Benim de eşim horlar sakince, saatlerce kendi kendime takılıp,bekliyorum artık alıştım. Bazen uyandırıyorum, yönünü değiştiriyor. İyice uykudan bayılınca da uyuyorum. Uyku bozukluğu ise çok daha ileri durumlar. Günlerce hiç uyuyamama, uykuya dalarken korkma, zıplama, kabus görme vs bir sürü şekli var.
Eşinizin daha nazik olması beklenir o ayrı ama hassas uyku tedavisi diye birşey yok maalesef.
Eşim zaten uykuya dalamıyor. Geç dalıyor veya saatlerce hiç dalamıyor, dalamayınca da bana sarıyor. Hassas uyku derken bunu kastediyorum ki aynı şeyler yani. Altında yatan sebepleri var dalamamasının mesela kafeini çok alması gibi, tam dalmışken ben döndğm diye uyanması veya elim ona değdi diye uyanması normal değil.

Bakın defalarca anlattım. Ben horlamadan yani hamşle kalmadan önce de durum böyleydi. Ben horlamazken bile ondan önce uyumam onu rahatsız ederdi, yatak dönmem onun uykuya dalamamasına sebep oluyormuş, o uyurken yatakta yüzüm ona dönükse beni uyandırır öteki tarafa dön derdi, kendi bacağını sallaya sallaya yatağı titrete titrete uyur ve o da horlar, ama bana gelince ben sonra uyuyayım, ben hareket etmeyeyim, ben kaskatı kasılıp onun uyumasını bekleyip onndan sonra uyuyayım ve ondan önce kalkayım. Neresi anlayış bunun?? Niye sadexe ben anlayış gösteriyorum. Hamile eşine şuan elinde olmayan sebeplerinden ötürü kızması yatağı sertçe söylenerek kapıları çarparak terketmesi hoş mu??
Uyku terapistleri var böyle olmaz onun için de çok sağlıksız

Merhaba arkadaşlar, ben hamileliğimin başından beri arada sırada, bazı günler horluyormuşum ama son aylarımda istisnasız her gün horluyormuşum ve eskisine göre çok daha sesli horluyormuşum eşimin dediğine göre. Eşim de uyku problemi olan biri, çok hassas uykuya daldığı sırada en ufak bir kıpırtıda uyanıyor ve dalması çok uzun sürüyor. Kaç kere doktora gitmesini söyledim ama gitmedi. Evliliğimizin başından beri böyle, eline mi değdiniz uyurken hemen uyanır, değdiğiniz için kızar. Neyse son zamanlarda da horlamam arttığı için uykuya zor daldığını ve uyuyamadığını söyledi, bir kaç kere uyandığımda yatağı terkettiğini farkettim, başka odada uyuyup uyku sırasında wc filan gitmek için kalkarsa geri yanıma geliyor fakat yine de üzücü bi durum. En sonuncusu da bugün oldu. Hep ondan sonra uyumamı istiyor ama onun uykuya dalması uzun sürdüğü için o kadar süre dayanamıyorum ve uyuyakalıyorum, yine uyuyakaldım ve o an sinirlenip sertçe yataktan kalktı, söylene söylene eline yastığını alıp oturma odasına gitti yatmaya. Ben de çok üzüldüm açıkçası. Hem çok uykum olmasına rağmen geri uyuyamadım, hem de utandım. Elimde değil ki horlamak, doğumdan sonra geçer diyorlar. Gün içinde de çok yorgun oluyorum. Uykusuz oluyorum. Uykumu alamıyorum ama beni anlamıyor.
bebek olduğu zaman ne yapacak nasıl uyuyacak eşiniz merak ettim, büyütülecek birşey değil bence abartıyor eşiniz

Fevri davranıyor.çocuk doğunca size kitlemez umarım bütün sorumluluğu.çocuk sonuçta gece uyanacakta ağlayacakta hep siz mi kalkacaksınız.uykusuzluğa alışması gerekicek.ayrı yatmayı bu kadar dert etmeyin ama bebek doğduktan sonra olacaklar için endişelenin bence.

konu sahibinin yazdığı diğer detayları okudukça yaptığım ilk yorumda adama anlayış göstermesini tavsiye etmiştim ama geri almaya karar verdim. uyku sorunu deyince ben de normal bir uyku sorunu var sandım bir an. bende de var çünkü ama sizin anlattıklarınız uyku sorunu değil başka bir şey. adam düpedüz sorunlu hem de mesele uyku bile değil. hatta şey dedim nasıl bir tedavi olabilir ben de gittim doktora uyku hapı verdi 2 gün aldım uyudum 3. gün alınca etki etmedi falan yazdım saf saf :KK70: hanımefendi kocanız çok garipmiş. allah size sabır versin. işte böyle saçmalıkların olup olmadığını anlamak için bile insan mutlaka evlenmeden önce aynı yatağı paylaşmayı denemeli. ruh hastası çıktı resmen herif.

konu sahibinin yazdığı diğer detayları okudukça yaptığım ilk yorumda adama anlayış göstermesini tavsiye etmiştim ama geri almaya karar verdim. uyku sorunu deyince ben de normal bir uyku sorunu var sandım bir an. bende de var çünkü ama sizin anlattıklarınız uyku sorunu değil başka bir şey. adam düpedüz sorunlu hem de mesele uyku bile değil. hatta şey dedim nasıl bir tedavi olabilir ben de gittim doktora uyku hapı verdi 2 gün aldım uyudum 3. gün alınca etki etmedi falan yazdım saf saf :KK70: hanımefendi kocanız çok garipmiş. allah size sabır versin. işte böyle saçmalıkların olup olmadığını anlamak için bile insan mutlaka evlenmeden önce aynı yatağı paylaşmayı denemeli. ruh hastası çıktı resmen herif.
Bende anlayış gosterenleri anlayamamıştım 🙈Oldukça zor bir durum bence ayrı yatakta yatılır sorun değil de yapılan muamele farklı .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X