- 12 Nisan 2020
- 456
- 442
- 31
O zaman inşallah bugün çatlama olmuştur. Çatlama günü ilişki kesin gerekiyor mu peki?
Yumurtlama+arkasından gelen 3 gün ilişki hamile kalma olasılığını çok yükseltiyor çatlaması hemen olmayabilir çünkü atıyorum pik gördün ilişki yaşadın yumurtan 2 gün sonra çatladı vücudunda sperm kalmadığı için döllenme olmuyorEvet bunu ben de merak ediyorum
Evet canım kontrole gittigimde doktorum yumurtan çatlamış değerlendirin hemen vakit kaybetmeden demisti ama esim evde olmadığı zaman denk gelmisti. Hem aşılamada da çatlatma ignesi vuruluyosun ertesi gün aşılaman yapılıyor. İnsallah gelir bebisinO zaman inşallah bugün çatlama olmuştur. Çatlama günü ilişki kesin gerekiyor mu peki?
Evet hatta tükrük bile öldürürmüş, hatta ilişkinin öncesinde ve sonrasında hemen duş alma vajinanı yıkama derler.Kızlar bebe yağı spermi öldürür mü sizce?
Ne önerirsiniz peki?Evet hatta tükrük bile öldürürmüş, hatta ilişkinin öncesinde ve sonrasında hemen duş alma vajinanı yıkama derler.
Gebelik için eczanelerde bi kayganlaştırı varmış sperme zarar vermeyen araştırıp onu kullanabilirsin. Senin ovülasyon zamanında kaygan akıntın olmuyormu canım?Ne önerirsiniz peki?
Hatta pre-seed sanırın adı.Ne önerirsiniz peki?
Ne önerirsiniz peki?
Çok açıklayıcı oldu canım sağ olasınYumurtlama+arkasından gelen 3 gün ilişki hamile kalma olasılığını çok yükseltiyor çatlaması hemen olmayabilir çünkü atıyorum pik gördün ilişki yaşadın yumurtan 2 gün sonra çatladı vücudunda sperm kalmadığı için döllenme olmuyor
İnşallah canım ya dua et bu ayın meyvesini mayısta görücem nasipseEvet canım kontrole gittigimde doktorum yumurtan çatlamış değerlendirin hemen vakit kaybetmeden demisti ama esim evde olmadığı zaman denk gelmisti. Hem aşılamada da çatlatma ignesi vuruluyosun ertesi gün aşılaman yapılıyor. İnsallah gelir bebisin
Bebek ilk ay anne kanından besleniyormuş diye biliyorum yediklerimiz ona daha gitmiyormuş ama zayıf bi bünyeniz varsa dikkatli olunKızlar bende suanda adetim bitince Mayıs ayi icin insallah olur bende cok istiyorum ama bu ay oruç tutmak da istiyorum oruç tutmak sorun olur mu bebeğin tutunmasina hamile kalirsak ?
Inşallah canım dua edicem mayısta bebis haberini alirsınİnşallah canım ya dua et bu ayın meyvesini mayısta görücem nasipse
Ay Allah razı olsun ben de sana edicemInşallah canım dua edicem mayısta bebis haberini alirsın
Bende kan pıhtılaşması çıktı 2 dusuk yaptim ikisninde 8 haftalikken kalbi durdu oBebek ilk ay anne kanından besleniyormuş diye biliyorum yediklerimiz ona daha gitmiyormuş ama zayıf bi bünyeniz varsa dikkatli olun
Bi ihtimal için üzerine farz olan ibadetten vazgeçme canım kefareti çok fazla. Buna yönelik bi cevaz yok tutmalısınKızlar bende suanda adetim bitince Mayıs ayi icin insallah olur bende cok istiyorum ama bu ay oruç tutmak da istiyorum oruç tutmak sorun olur mu bebeğin tutunmasina hamile kalirsak ?
Senden de Allah razı olsun canım insallah bu topik ugurlu gelecek hepimizeAy Allah razı olsun ben de sana edicem
Aksine oruç bağışıklığı güçlendirir vücudu mideyi düzenler daha iyi bile olur Allah'ın farz kıldığı şeyin zararı olur mu hiçBende kan pıhtılaşması çıktı 2 dusuk yaptim ikisninde 8 haftalikken kalbi durdu o
Yüzden çok korkuyorum bilemedim napicagimi
İnşallahSenden de Allah razı olsun canım insallah bu topik ugurlu gelecek hepimize
Canım bence doktoruna danış derim 2 düşüğün varmıs o belki takviye bisiler almanı isteyebilir oruç tutacagınıda söylersin hem.Bende kan pıhtılaşması çıktı 2 dusuk yaptim ikisninde 8 haftalikken kalbi durdu o
Yüzden çok korkuyorum bilemedim napicagimi