Hamileliğinde oruç tutsun demiyorum ona ben değil doktoru karar verir. Oruc tutmak istiyor tutunur mu diye şüphesi var bende ona cevap verdim annenin sağlığıyla ilgili bişey demedim.2 bebek kaybını orucluyken yaşadıgını düşünmüyorum. Yani oruclu olmakla orucsuz olmanın bi farkı kalmıyo eğer ortada sağlığıyla ilgili bi problem varsa. Zaten sağlık problemi varsa önce onu giderip sonra denemek en makbulü.Bebeğin tutunması ile alakalı değil annenin sağlığı ile alakalı hamilelik çok farklı bi durum herkesin bünyesi farklı bende mesela ani tansiyon düşüşü oluyor bayılıyorum uzun süreli susuzluk ve açlık durumunda hamile olsam bir de onun halsizliği olucak hastanelik olmam kaçınılmaz son olur ve tansiyon kan basıncı ile alakalı en ufak bi kan problemi düşüğe sebep oluyor o yüzden ben oruç tut diyerek vebal alamam geçmişte yaşamış olduğu 2 bebek ölümü var tamamen doktor kontrolünde gitmesi gerekiyor
Hoşgeldin canımm. Bende kürtaj oldum 2 ay önce. Rabbim bizlere sağlıklı gebelikler nasip etsinMerhabalar öncelikle allah isteyen ve bekleyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin kucağımız boş kalmasın.. bende 5 ay önce kürtaj oldum kalbi durduğu için aldırmam zorunda kaldım hamile kalmak istiyorum bende bu ay ovulasyon testi yaptım 14 gün önce pik gördüm bugun gebelik testi yaptım ama negatif çıktı..
Kürtajdan sonra daha da dengesiz düzensiz oldu 17 gün önce bitti 14 gün önce de yumurtlama pozitif ti bugun olmam gerekliydi ama olmadım gebelik testim de negatif yani bir bilinmezlik için de umutsuzca gidip geliyorumHoşgeldin canımm. Bende kürtaj oldum 2 ay önce. Rabbim bizlere sağlıklı gebelikler nasip etsinreglin ne zaman canım?
benimde biraz şaştı kürtajdan sonra yumurtlaöa günlerim felan da . Bekle bakalım bi yarında olsun.regl gelcekmiş gibi ağrın felan var mıKürtajdan sonra daha da dengesiz düzensiz oldu 17 gün önce bitti 14 gün önce de yumurtlama pozitif ti bugun olmam gerekliydi ama olmadım gebelik testim de negatif yani bir bilinmezlik için de umutsuzca gidip geliyorum
Biraz kasığım aprıyor okadar vallabenimde biraz şaştı kürtajdan sonra yumurtlaöa günlerim felan da . Bekle bakalım bi yarında olsun.regl gelcekmiş gibi ağrın felan var mı
bilemiyorum kuzum vallaBiraz kasığım aprıyor okadar valla
Canım benimm. İlk mi ayrılışınız? Hislerinde haklısın bende hic istemezdim işe gidiyo gelene kadar bile cok özlüyorum. Rabbim sabır versin sanada eşinedeyaa cok mu duygusala bagladımesım yarın burdan 200 km uzaga iş ıcın gıdıyor 1 ay ora kalacak hafta sonları belkı gelır ama ben cok kotu hısedıyorum agladım bogluyorum cok canım sıkıldı terkedılıyormus gıbı hısedıyorum gıtmesını ıstemıyorum ama gıtme de dıyemıyorum mecbur gıdecek
evt cnm ılk kez adam toalete kadar gıtse nereye dıyorum mutfa gıdecek bende gıdıyorum terasa cıkar bende yanı kuyruk gıbı dusha gırıyo kapıyı kılıtlıyor kapıda kalıyorum zorla actırıyorum kapıyı orda bıle rahatı yok ;D okadar cok ozluyorum kı yanımdayken bıle ve sımdı gıdısı cok pıs koyuyor bana gıtme de dıyemıyorum bende calısmıyorum bırımızın calısması gerek gıt gel de yapamaz hergun 400 km gecılmez kı cok kotuyum benıde mı al desemCanım benimm. İlk mi ayrılışınız? Hislerinde haklısın bende hic istemezdim işe gidiyo gelene kadar bile cok özlüyorum. Rabbim sabır versin sanada eşinede
hahaha ay kıyamam yaa. Cok birbirine alısınca ayrı kalmak zor kii senin ki daha bi başkaymış. Haklısın canım hergün değmez o kadar yol eğer seninde kalabilceğin müsait bi yer varsa sende git valla üzme kendini o kadarrevt cnm ılk kez adam toalete kadar gıtse nereye dıyorum mutfa gıdecek bende gıdıyorum terasa cıkar bende yanı kuyruk gıbı dusha gırıyo kapıyı kılıtlıyor kapıda kalıyorum zorla actırıyorum kapıyı orda bıle rahatı yok ;D okadar cok ozluyorum kı yanımdayken bıle ve sımdı gıdısı cok pıs koyuyor bana gıtme de dıyemıyorum bende calısmıyorum bırımızın calısması gerek gıt gel de yapamaz hergun 400 km gecılmez kı cok kotuyum benıde mı al desem
almaz kı 5 tane adamın ıcınde işin ne der kı aklı bugun dıyorum benı de al cırak olarak yardım ederımhahaha ay kıyamam yaa. Cok birbirine alısınca ayrı kalmak zor kii senin ki daha bi başkaymış. Haklısın canım hergün değmez o kadar yol eğer seninde kalabilceğin müsait bi yer varsa sende git valla üzme kendini o kadarr
Bende zorlanırdım 1 ay ayrı kalmaktan ya Allah yardımcın olsun kuzuuum. Valla aslında gidebilirsin hem zaman gecer biraz kalıp dönersin. Kv yakın mı ona da uğraalmaz kı 5 tane adamın ıcınde işin ne der kı aklı bugun dıyorum benı de al cırak olarak yardım ederımcok uzuluyorum ama 1 ay bana 1 yıl gıbı gelır ben yanımdayen bıle ozluyorum o yokken ne yapacagım bılmıyorum annene gıt dıyor annem gel dıyor ama evımı brakıp gıtmek ıstemıyorum rhat edemem orda onları da rahatsız etmek ıstemıyorum
yok cnm ben almanyadayımkv yok cok sukur ;D cook uzakardazaten senede bır ızıne gıdıgımızde gorusuyoruz bı yazın bı de yenıllıkk gıtık 2 defa gorduk bırbırımı ıkıncı gıdısımde de bır bırımızı yedık ;DBende zorlanırdım 1 ay ayrı kalmaktan ya Allah yardımcın olsun kuzuuum. Valla aslında gidebilirsin hem zaman gecer biraz kalıp dönersin. Kv yakın mı ona da uğra
Yok zaten ilk aylarda sadece kanımızda olan vitaminleri alıyormuş yediğimiz içtiğimiz ona ilerleyen aylar da gidiyormuş ben çok istifra etmiştim o yüzden sordum doktora bu çocuk aç kalmıyor mu ne yesem içsem çıkıyor diye ordan biliyorumTutunmasına değil de senden besleniyor hani Yemenden içmenden.. O yüzden etkilenir mi bilmiyorum
İnan ki üzüldüm canım yaKızlar günaydın.
Güzel haber vermek isterdim ama tertemiz bir negatif çıktı.
Tahmin ettiğim gibi test bozukmuş akşamki.
Bugün yarın regl olmam lazım zaten.
Hakkımızda hayırlısı diyelim
Hiç öyle hamile kalmadığım için bilmiyorumYok zaten ilk aylarda sadece kanımızda olan vitaminleri alıyormuş yediğimiz içtiğimiz ona ilerleyen aylar da gidiyormuş ben çok istifra etmiştim o yüzden sordum doktora bu çocuk aç kalmıyor mu ne yesem içsem çıkıyor diye ordan biliyorum
Alttakilerde azda olsa çizgi gördümKızlar üstteki iki gün önce yaptıgım. Diğer ikisinide şindi yaptımm sizce?
Canım benim Çatlatma iğnesi falan olmadıysa (onlar böyle gösteriyormuş) hamilesin tebrik ederimmmmm darısı başımıza inşallah ❤Kızlar üstteki iki gün önce yaptıgım. Diğer ikisinide şindi yaptımm sizce?