Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik için eczanelerde bi kayganlaştırı varmış sperme zarar vermeyen araştırıp onu kullanabilirsin. Senin ovülasyon zamanında kaygan akıntın olmuyormu canım?
İlişki esnasında canım yanıyor bebe yağı vs kullanmam gerekiyor, spermi öldürüyorsa kullanmayacağım. Önerdiğiniz ürün çok başka teşekkür ederim yine de

Bu ay benim olamayacak 😥😥
En verimli zamanda eşim hemoroid oldu😥
Artık hazirana kaldı ümitler😥

Kızlar bende suanda adetim bitince Mayıs ayi icin insallah olur bende cok istiyorum ama bu ay oruç tutmak da istiyorum oruç tutmak sorun olur mu bebeğin tutunmasina hamile kalirsak ?
Bebegin tutunmasıyla orucun bi alakası oldugunu düşünmüyorum

Kızlar bende suanda adetim bitince Mayıs ayi icin insallah olur bende cok istiyorum ama bu ay oruç tutmak da istiyorum oruç tutmak sorun olur mu bebeğin tutunmasina hamile kalirsak ?
Tutunmasına değil de senden besleniyor hani Yemenden içmenden.. O yüzden etkilenir mi bilmiyorum

Bebegin tutunmasıyla orucun bi alakası oldugunu düşünmüyorum
Bebeğin tutunması ile alakalı değil annenin sağlığı ile alakalı hamilelik çok farklı bi durum herkesin bünyesi farklı bende mesela ani tansiyon düşüşü oluyor bayılıyorum uzun süreli susuzluk ve açlık durumunda hamile olsam bir de onun halsizliği olucak hastanelik olmam kaçınılmaz son olur ve tansiyon kan basıncı ile alakalı en ufak bi kan problemi düşüğe sebep oluyor o yüzden ben oruç tut diyerek vebal alamam geçmişte yaşamış olduğu 2 bebek ölümü var tamamen doktor kontrolünde gitmesi gerekiyor

Merhabalar öncelikle allah isteyen ve bekleyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin kucağımız boş kalmasın.. bende 5 ay önce kürtaj oldum kalbi durduğu için aldırmam zorunda kaldım hamile kalmak istiyorum bende bu ay ovulasyon testi yaptım 14 gün önce pik gördüm bugun gebelik testi yaptım ama negatif çıktı..

X