- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 27
Evet ya bu sabah bulantısız uyandım çok şükür ya da kalktım iki lokma yiyemedim çubuk krakere dadandım yine falan yazarızay ne guzel olur burdan yine boyle destek cikariz bir birimize anlatiriz dertlesiriz insallah o guzel gunlerde yakindadir
Ediyoruz canım amin inşallahİnşallah inşallah dua edin bana
Rabbim hepimize nasip etsin
Aminn sırada Bizde varız Test Yapıcakİnşallah inşallah dua edin bana
Rabbim hepimize nasip etsin
ciddi mi sin surtunme yoluyla vay be biz de mi oyle denesekdiyorum ya bende gecen bir yere baktm sürtünerek kalmış qaliba daha hiç İçeri girmeden ben şoook
Kız test atmışdı 10gün gecikmeyle bide bakireyim diyociddi mi sin surtunme yoluyla vay be biz de mi oyle denesek
insallah benim belimde ki agrilan fazla sidetli olmaya basladi hem yanma gibi hem agri dayanilmaz bi agri yaEvet ya bu sabah bulantısız uyandım çok şükür ya da kalktım iki lokma yiyemedim çubuk krakere dadandım yine falan yazarız
yaa canm Kıyamam eğilemiyosunda biçey için yere Cok kötü bende cok hafif ağrılar kaldıinsallah benim belimde ki agrilan fazla sidetli olmaya basladi hem yanma gibi hem agri dayanilmaz bi agri ya
aslinda bizim sorunumuz cok fazla kafaya takiyoruz o yuzden olmuyor unutsak akisina baksan emen olur da iste oyle biri de degilz kiKız test atmışdı 10gün gecikmeyle bide bakireyim diyo
ben bu ay olmazsa artık sürtünücemDikkat edin deneyenler ateş tutmayalım neleri denedik bunuda yaparız biz
insallah yerlesme agrisidir bosa cekmem su agriyiyaa canm Kıyamam eğilemiyosunda biçey için yere Cok kötü bende cok hafif ağrılar kaldı
İnşallah hepimize uğurlu gelicekMayıs bize uğurlu gel Mayıısss duyuyor musun sesimi
yaa canm bide evdeyiz her gün şimdi nasıl unudalım Onuda takmasak Bi sıkıcı gecer günleraslinda bizim sorunumuz cok fazla kafaya takiyoruz o yuzden olmuyor unutsak akisina baksan emen olur da iste oyle biri de degilz ki
İnşAllah Bebeğin gelirinsallah yerlesme agrisidir bosa cekmem su agriyi
Herkes böyle diyor yok çok takıyordum 1 hafta tatile gittik gez toz unuttum hop bi baktım hamileyim falan, şu ortamda ne tatili Allah aşkına kafa dağıtacak bişeyimiz yok ki bizimyaa canm bide evdeyiz her gün şimdi nasıl unudalım Onuda takmasak Bi sıkıcı gecer günler
insallah cnm gelse de ayagimi surtsem yere topigimizde ki tum kadinar hamis olsun diyeİnşAllah Bebeğin gelir
clearblue cok guzel ve dogruArkadaşlar ovu testi hangisini onarırsınız?
aynen yaa 10dakka kafa dağıtıyorum bi 2 dakka sonra bilgisayar başındayımHerkes böyle diyor yok çok takıyordum 1 hafta tatile gittik gez toz unuttum hop bi baktım hamileyim falan, şu ortamda ne tatili Allah aşkına kafa dağıtacak bişeyimiz yok ki bizim
Allah sabır ve metanet versin bizeaynen yaa 10dakka kafa dağıtıyorum bi 2 dakka sonra bilgisayar başındayımBelirti arıyorum
AminAllah sabır ve metanet versin bize