Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu aralar benim yumurtlama zamanım ve aşırı aşırı üşüyorum şu güzel havada bile sizce normal mi?
Yumurtlama olacagı zaman aslında vücut ısısı artıyor diye biliyorum canım hatta yumurta catladıgında ani düşüs oluyormuş ateş ölcme teknigi kullananlardan gördüklerim bugünü değerlendirin çatlamış olabilir

Çatladığında düşüş olduğu için mi üşüyor olabilirsin diyorsun? Dün ve evvelsi gün de çok sıcağım çok sıcağım diye geziyordum eşime ölçtürdüm yo ateşin yok dedi ama sıcağım hissediyodum. Yumurtlama dönemi diye düşündüm ama bugün çok üşüyorum :/

Sıcak basmasını hissettiginde yumurtlama zamanında oluyorsun düstugü anda ise çatlamış oluyor birliktelik olursa iyi olur yumurtan hazır çatlamışken. Burada var öyle topikler cogunu inceledim ovulasyon testi yerine ateş ölcerek takip ediyorlar oralarada bi bak istersen canım

Peki düştüğü zaman benim hissettiğim gibi üşüme hissedilir mi sence? Evet biliyorum her sabah yataktan çıkmadan ölçüyorlar ona göre anlıyorlar ama ben gerek ağrıyla gerek sıcak basmasıyla hissediyorum zaten termometreye gerek olmadan çok şükür

O aradaki ısı farkından dolayı hassassan ısıya hissediyor olabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…