Ay insallahinsallah cnm gelse de ayagimi surtsem yere topigimizde ki tum kadinar hamis olsun diye
Bunda da vardır bi hayır canım sen stres olmamaya çalış yine deAminBi virus bitse doktora gidicem bu ay kpntrolum vardı kaldı oof yaaa bende pco var
Bunda da vardır bi hayır canım sen stres olmamaya çalış yine de
insallah cnm az kaldi ne kadar bekliyorsam okadargelmiyor su tarih insallah guzel haberler alirizzAy insallahilk sizlerden güzel bebis haberlerinizi bekliyoruz
Stres yok umut varSizde aynı şekilde stres yokk
normal bana gore bende usuyorum genelde yazin bile usuyorum ama boyle ozel gunlerde daha fazla usume oluyorKızlar bu aralar benim yumurtlama zamanım ve aşırı aşırı üşüyorum şu güzel havada bile sizce normal mi?
Yumurtlama döneminde normal diyosun. Uff hiç sevmiyorum üşümeyinormal bana gore bende usuyorum genelde yazin bile usuyorum ama boyle ozel gunlerde daha fazla usume oluyor
Yumurtlama olacagı zaman aslında vücut ısısı artıyor diye biliyorum canım hatta yumurta catladıgında ani düşüs oluyormuş ateş ölcme teknigi kullananlardan gördüklerim bugünü değerlendirin çatlamış olabilirKızlar bu aralar benim yumurtlama zamanım ve aşırı aşırı üşüyorum şu güzel havada bile sizce normal mi?
ben genelde de hep usudugum icin bir tik fazla olmasi koymuyor bana bunye dayaniyorYumurtlama döneminde normal diyosun. Uff hiç sevmiyorum üşümeyi
Çatladığında düşüş olduğu için mi üşüyor olabilirsin diyorsun? Dün ve evvelsi gün de çok sıcağım çok sıcağım diye geziyordum eşime ölçtürdüm yo ateşin yok dedi ama sıcağım hissediyodum. Yumurtlama dönemi diye düşündüm ama bugün çok üşüyorum :/Yumurtlama olacagı zaman aslında vücut ısısı artıyor diye biliyorum canım hatta yumurta catladıgında ani düşüs oluyormuş ateş ölcme teknigi kullananlardan gördüklerim bugünü değerlendirin çatlamış olabilir
Ay yok nasıl biliyor musun azıcık battaniyesiz dursam hemen karnıma kramplar giriyor öyle bi üşümeben genelde de hep usudugum icin bir tik fazla olmasi koymuyor bana bunye dayaniyor
aman usutme fln olmasin da o usumeye dayanir sadece ciddi bsy olmasinAy yok nasıl biliyor musun azıcık battaniyesiz dursam hemen karnıma kramplar giriyor öyle bi üşüme
Yok yok bence o benim buluttan nem kaparlığım hastalık değildiraman usutme fln olmasin da o usumeye dayanir sadece ciddi bsy olmasin
Sıcak basmasını hissettiginde yumurtlama zamanında oluyorsun düstugü anda ise çatlamış oluyor birliktelik olursa iyi olur yumurtan hazır çatlamışken. Burada var öyle topikler cogunu inceledim ovulasyon testi yerine ateş ölcerek takip ediyorlar oralarada bi bak istersen canımÇatladığında düşüş olduğu için mi üşüyor olabilirsin diyorsun? Dün ve evvelsi gün de çok sıcağım çok sıcağım diye geziyordum eşime ölçtürdüm yo ateşin yok dedi ama sıcağım hissediyodum. Yumurtlama dönemi diye düşündüm ama bugün çok üşüyorum :/
insallah cnmYok yok bence o benim buluttan nem kaparlığım hastalık değildir
Peki düştüğü zaman benim hissettiğim gibi üşüme hissedilir mi sence? Evet biliyorum her sabah yataktan çıkmadan ölçüyorlar ona göre anlıyorlar ama ben gerek ağrıyla gerek sıcak basmasıyla hissediyorum zaten termometreye gerek olmadan çok şükürSıcak basmasını hissettiginde yumurtlama zamanında oluyorsun düstugü anda ise çatlamış oluyor birliktelik olursa iyi olur yumurtan hazır çatlamışken. Burada var öyle topikler cogunu inceledim ovulasyon testi yerine ateş ölcerek takip ediyorlar oralarada bi bak istersen canım
O aradaki ısı farkından dolayı hassassan ısıya hissediyor olabilirsin canımPeki düştüğü zaman benim hissettiğim gibi üşüme hissedilir mi sence? Evet biliyorum her sabah yataktan çıkmadan ölçüyorlar ona göre anlıyorlar ama ben gerek ağrıyla gerek sıcak basmasıyla hissediyorum zaten termometreye gerek olmadan çok şükür
O zaman inşallah bugün çatlama olmuştur. Çatlama günü ilişki kesin gerekiyor mu peki?O aradaki ısı farkından dolayı hassassan ısıya hissediyor olabilirsin canım
Evet bunu ben de merak ediyorumO zaman inşallah bugün çatlama olmuştur. Çatlama günü ilişki kesin gerekiyor mu peki?