Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O ağrı bende de oluyor uygulamanın tam yumurtlama gösterdiği günlerde özellikle yatınca adet öncesi ağrısı gibi. Bence yumurtlama ağrısı o

aynen yaa bide internetde bazen daha gebelik yeniyken cok belirti olmuya yazan siteyede qıcık olurumne yani ben yaşıyorum iştee
hep piskolojik bellirtiler ama insallah bu ay gercek olurlar ilk hamileligim cok kotuydu sonu kotu bitti ama okadar midem bulaniyordu ki lavaboda oturuyordum artik hem agliyordum hem afersin yediklerimi cikartiyorum cook kotuyum cook kkotuyyum diyordum ahh simdi olsa da azgimdan oyle bir kelime cikmaz

Yaa canm olsunda her şeye razıyız işte ama her kes belirti yaşamaz Hayırlısını versin yeterki olsun canm

Kız sarışın melek sana çok dua ediyorum inşallah gönlündekini verir Rabbim ya

ayy evet yaa korkuyolar ya olur diye Valla olur onlarda kafaya takmamak şart
ben boyle insalara akil erdiremiyorum hem hamile kalacak diye korkuyolar hem her alti yiyorlar bilgi sahibi degilsen korunmasini bilmiyorsan yapmayin yazik boyle strese sikintiya deger mi bir zevk icin

ayy insallah canim allah cumlemizin goynune gore versin insallah insallah isteyen tum kadinlar bu ay minik bir kalp tasidigini ogrensin duaciyim tum anne adaylarina
Aminn amin şu kasvetli günlerde bi neşe bi umut olsun hayallere dalalım minik planlar yapalım midem ne zaman bulanmaya başlayacak diye bekleyelim keseyi görelim kalp atışı duyalım ahh Allahım amin

Aminn amin şu kasvetli günlerde bi neşe bi umut olsun hayallere dalalım minik planlar yapalım midem ne zaman bulanmaya başlayacak diye bekleyelim keseyi görelim kalp atışı duyalım ahh Allahım amin
ay ne guzel olur burdan yine boyle destek cikariz bir birimize anlatiriz dertlesiriz insallah o guzel gunlerde yakindadir

ben boyle insalara akil erdiremiyorum hem hamile kalacak diye korkuyolar hem her alti yiyorlar bilgi sahibi degilsen korunmasini bilmiyorsan yapmayin yazik boyle strese sikintiya deger mi bir zevk icin
diyorum ya bende gecen bir yere baktm sürtünerek kalmış qaliba daha hiç İçeri girmeden ben şoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…