Benzerini ben de yaşadım canım, idrar negatif çıktı ertesi gun kanda 100 cıktıha kizlar benim komsumla dun konustuk ikici cocuguma hamileymisim test yaptim negativ cikti sabah kan verdim pozitiv teste de cok inanmamak lazim dedi
O ağrı bende de oluyor uygulamanın tam yumurtlama gösterdiği günlerde özellikle yatınca adet öncesi ağrısı gibi. Bence yumurtlama ağrısı oBende hiç test yapmam, yumurtlamadan 2 gün öncesi cinsel isteğim artar, durduk yere çok kaygan uzayan şekilde ıslanırım, zaten tam yumurtlayacağım gün boyu süren mittelschmerz sancısı oluyor. Doktorum bu yüzden çok şanslısın demişti, her kadında bu ağrı olmazmış.
hep piskolojik bellirtiler ama insallah bu ay gercek olurlar ilk hamileligim cok kotuydu sonu kotu bitti ama okadar midem bulaniyordu ki lavaboda oturuyordum artik hem agliyordum hem afersin yediklerimi cikartiyorumaynen yaa bide internetde bazen daha gebelik yeniyken cok belirti olmuya yazan siteyede qıcık olurum ne yani ben yaşıyorum iştee
Yaa canm olsunda her şeye razıyız işte ama her kes belirti yaşamaz Hayırlısını versin yeterki olsun canmhep piskolojik bellirtiler ama insallah bu ay gercek olurlar ilk hamileligim cok kotuydu sonu kotu bitti ama okadar midem bulaniyordu ki lavaboda oturuyordum artik hem agliyordum hem afersin yediklerimi cikartiyorumcook kotuyum cook kkotuyyum diyordum ahh simdi olsa da azgimdan oyle bir kelime cikmaz
İnşallah canıminşAllah ikinci çizgi resimlerini atarsın canm
Kız sarışın melek sana çok dua ediyorum inşallah gönlündekini verir Rabbim yahep piskolojik bellirtiler ama insallah bu ay gercek olurlar ilk hamileligim cok kotuydu sonu kotu bitti ama okadar midem bulaniyordu ki lavaboda oturuyordum artik hem agliyordum hem afersin yediklerimi cikartiyorumcook kotuyum cook kkotuyyum diyordum ahh simdi olsa da azgimdan oyle bir kelime cikmaz
ay cook guldum kizin biri yeni yilda iliskiye girmis biri soylemisti simdi okudumYaa canm olsunda her şeye razıyız işte ama her kes belirti yaşamaz Hayırlısını versin yeterki olsun canm
Yarın yapacak mısın testtttİnşallah canım
ay cook guldum kizin biri yeni yilda iliskiye girmis biri soylemisti simdi okudumhala bekliyo cocuk dogardi simdiye
ayy insallah canim allah cumlemizin goynune gore versin insallahKız sarışın melek sana çok dua ediyorum inşallah gönlündekini verir Rabbim ya ☺
Yarın yapacak mısın testttt
ben boyle insalara akil erdiremiyorum hem hamile kalacak diye korkuyolar hem her alti yiyorlar bilgi sahibi degilsen korunmasini bilmiyorsan yapmayin yazik boyle strese sikintiya deger mi bir zevk icinayy evet yaa korkuyolar ya olur diye Valla olur onlarda kafaya takmamak şart
Aminn amin şu kasvetli günlerde bi neşe bi umut olsun hayallere dalalım minik planlar yapalım midem ne zaman bulanmaya başlayacak diye bekleyelim keseyi görelim kalp atışı duyalım ahh Allahım aminayy insallah canim allah cumlemizin goynune gore versin insallahinsallah isteyen tum kadinlar bu ay minik bir kalp tasidigini ogrensin duaciyim tum anne adaylarina
Bence deSabah yaparım inşallah, yoksa da bileyim stresten günü gelen reglim de gecikmesin boş yere
Umarım bu aydan sonra uzun bi süre hissetmeyiz o ağrıyı ❤❤❤O ağrı bende de oluyor uygulamanın tam yumurtlama gösterdiği günlerde özellikle yatınca adet öncesi ağrısı gibi. Bence yumurtlama ağrısı o
Cidden hamile kalmanın birinci kuralı cehalet fjdndnben boyle insalara akil erdiremiyorum hem hamile kalacak diye korkuyolar hem her alti yiyorlar bilgi sahibi degilsen korunmasini bilmiyorsan yapmayin yazik boyle strese sikintiya deger mi bir zevk icin
İnşallah canım inşallahUmarım bu aydan sonra uzun bi süre hissetmeyiz o ağrıyı ❤❤❤
ay ne guzel olur burdan yine boyle destek cikariz bir birimize anlatiriz dertlesiriz insallah o guzel gunlerde yakindadirAminn amin şu kasvetli günlerde bi neşe bi umut olsun hayallere dalalım minik planlar yapalım midem ne zaman bulanmaya başlayacak diye bekleyelim keseyi görelim kalp atışı duyalım ahh Allahım amin
Bence deYapınca bizi haberdar et eğer varsa mayıs topiğinin ilk gebesi olacaksın inşallah
diyorum ya bende gecen bir yere baktm sürtünerek kalmış qaliba daha hiç İçeri girmeden ben şoookben boyle insalara akil erdiremiyorum hem hamile kalacak diye korkuyolar hem her alti yiyorlar bilgi sahibi degilsen korunmasini bilmiyorsan yapmayin yazik boyle strese sikintiya deger mi bir zevk icin