Evet kısmet bakalım inşallahBu sefer kendiliğinden olur belki öyle olanları çok okudum
aynen cnm ama oyle alismisim kki 1 cizgiye uzuloemiyorum bile bi de sonucu gorunce test yaptiigima pisman oluorum kendime kiziyorum teste de kufur ediyorumbende yaptm canm cuma günümalesef bendede hüsran
Negatif düşünmek yok canım olamzsa da vardır bir hayır öyle düsünüp pes etmeyecegizÖyle olsa keşke yanlış alarm değildir inşallah
hamilelikler farkilidir cnim benim mesela bende hic kusma yoktu hicbisey hissetmiyodm bi tane kokuya hasasiyyetim vardi .ev islerinide goruyordum hersey cok iyiydim nasib kismet islei bunar takma kafana fazla hep umulmayan yerden gelen sprizler en guzeli olanlardiryaa İnşAllah bendede öyle olur cunki hic umudum yok
haa evt o da vvar ilk hamileligimde de cook akintim vardi hep soguk aldim zanediyordum megerse hamileymisim simdi de var bakalimcanm senin akıntın varmı?
evet yaa sanki dün koyduk bu güb 5aylık olcakmlç gibi sabırsızımaynen cnm ama oyle alismisim kki 1 cizgiye uzuloemiyorum bile bi de sonucu gorunce test yaptiigima pisman oluorum kendime kiziyorum teste de kufur ediyorum2 cizgi cikarsan sasardim zaten diyorum
evet canm bendede var yumurta akında hemde İnş Adetden dolayl deöildir hemde aşlrl geliyohaa evt o da vvar ilk hamileligimde de cook akintim vardi hep soguk aldim zanediyordum megerse hamileymisim simdi de var bakalim
yaa İnşAllah canmhamilelikler farkilidir cnim benim mesela bende hic kusma yoktu hicbisey hissetmiyodm bi tane kokuya hasasiyyetim vardi .ev islerinide goruyordum hersey cok iyiydim nasib kismet islei bunar takma kafana fazla hep umulmayan yerden gelen sprizler en guzeli olanlardir
tabii canm adetin 5 10gün gecikince gitmek lazm kana şimdiki zamanda yani riskliha kizlar benim komsumla dun konustuk ikici cocuguma hamileymisim test yaptim negativ cikti sabah kan verdim pozitiv teste de cok inanmamak lazim dedi
yilmak yok allahin izniyle olacakevet yaa sanki dün koyduk bu güb 5aylık olcakmlç gibi sabırsızımben bu aydan umutluydum hatta pembe akıntım oldu yumurtlamadan 2gün önce ama kaybetdmm
İlk senden alıcaz hayırlı haberi sonra benyilmak yok allahin izniyle olacak
evt cnm suan bile oturuyorum belimde agri var bi de kanim cekiliyor usuyorum ellerim ayaklarim buz normalde de kansizimtabii canm adetin 5 10gün gecikince gitmek lazm kana şimdiki zamanda yani riskli
INSALLAH CNM INSALLLAH bazen coook umutluyum bazende umutsuzlaga kapiliyorum yok diyorum uzuluyorumİlk senden alıcaz hayırlı haberi sonra bensonra diğer arkadaşlar
canmevt cnm suan bile oturuyorum belimde agri var bi de kanim cekiliyor usuyorum ellerim ayaklarim buz normalde de kansizimhep sogukum ama simdi daha da cok usuyorum
Bendeee kafamı daöıtırsam belirti yokINSALLAH CNM INSALLLAH bazen coook umutluyum bazende umutsuzlaga kapiliyorum yok diyorum uzuluyorum
valla bukadar belirtiye gore 2 cizgi gormezsem piskolojik tedaviye baslarimcanmbendede ne olsa belirti sanıyorum ben normalde üşümem bu sıralar üşüyorum el ayaöım buz gibi şu an karnımda batma var Sağ tarafta
inşAllah ikinci çizgi resimlerini atarsın canmKızlar kafam acayip dağınık bir çoğunuzun mesajını alintiladim ama eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın olur mu okudum ama hepsini.
Sabah normal test yaparım varsa var yoksa önümüzdeki aya inşallah. Zaten salı regl günü.
hahaha ayni ben vallaBendeee kafamı daöıtırsam belirti yokevde yanlız kalayım bitti bütün belirtiler var
hahaha ayni ben vallabende oyle bi yalniz kaliyorum olmayan cocugu dogracam o duruma geliyorum