Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende yaptm canm cuma günü 😣malesef bendede hüsran
aynen cnm ama oyle alismisim kki 1 cizgiye uzuloemiyorum bile bi de sonucu gorunce test yaptiigima pisman oluorum kendime kiziyorum teste de kufur ediyorum :KK70: 2 cizgi cikarsan sasardim zaten diyorum

yaa İnşAllah bendede öyle olur cunki hic umudum yok
hamilelikler farkilidir cnim benim mesela bende hic kusma yoktu hicbisey hissetmiyodm bi tane kokuya hasasiyyetim vardi .ev islerinide goruyordum hersey cok iyiydim nasib kismet islei bunar takma kafana fazla hep umulmayan yerden gelen sprizler en guzeli olanlardir

aynen cnm ama oyle alismisim kki 1 cizgiye uzuloemiyorum bile bi de sonucu gorunce test yaptiigima pisman oluorum kendime kiziyorum teste de kufur ediyorum :KK70: 2 cizgi cikarsan sasardim zaten diyorum
evet yaa sanki dün koyduk bu güb 5aylık olcakmlç gibi sabırsızım 🤣🤣🤣🤣 ben bu aydan umutluydum hatta pembe akıntım oldu yumurtlamadan 2gün önce ama kaybetdmm

ha kizlar benim komsumla dun konustuk ikici cocuguma hamileymisim test yaptim negativ cikti sabah kan verdim pozitiv teste de cok inanmamak lazim dedi

haa evt o da vvar ilk hamileligimde de cook akintim vardi hep soguk aldim zanediyordum megerse hamileymisim simdi de var bakalim
evet canm bendede var yumurta akında hemde İnş Adetden dolayl deöildir hemde aşlrl geliyo
hamilelikler farkilidir cnim benim mesela bende hic kusma yoktu hicbisey hissetmiyodm bi tane kokuya hasasiyyetim vardi .ev islerinide goruyordum hersey cok iyiydim nasib kismet islei bunar takma kafana fazla hep umulmayan yerden gelen sprizler en guzeli olanlardir
yaa İnşAllah canm 🤲💜

ha kizlar benim komsumla dun konustuk ikici cocuguma hamileymisim test yaptim negativ cikti sabah kan verdim pozitiv teste de cok inanmamak lazim dedi
tabii canm adetin 5 10gün gecikince gitmek lazm kana şimdiki zamanda yani riskli

tabii canm adetin 5 10gün gecikince gitmek lazm kana şimdiki zamanda yani riskli
evt cnm suan bile oturuyorum belimde agri var bi de kanim cekiliyor usuyorum ellerim ayaklarim buz normalde de kansizim :KK70: hep sogukum ama simdi daha da cok usuyorum

evt cnm suan bile oturuyorum belimde agri var bi de kanim cekiliyor usuyorum ellerim ayaklarim buz normalde de kansizim :KK70: hep sogukum ama simdi daha da cok usuyorum
canm 🤣bendede ne olsa belirti sanıyorum ben normalde üşümem bu sıralar üşüyorum el ayaöım buz gibi şu an karnımda batma var Sağ tarafta

Kızlar kafam acayip dağınık bir çoğunuzun mesajını alintiladim ama eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın olur mu okudum ama hepsini.

Sabah normal test yaparım varsa var yoksa önümüzdeki aya inşallah. Zaten salı regl günü.
inşAllah ikinci çizgi resimlerini atarsın canm

X