Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canm inşallah herşey Allah'ın gaybında yapcak biseymz yok biz 2 aşılama 2 tüp bebek bile denedik ama olmyo elimizden geleni yaptk şimdi de macun kullanyrz eşimle denemedgmz şey kalmadı ovulasyonla da yumurtlamayı takip edyrm daha napcam blmyrm dualrnzda unutmayan beni arkdslar çıkılmaz bor yolun içindeym ne yöne döneceğimi bilmyrm artk Allah'ım yardm etsin😔😔
Ah kuzum kıyamam sana. Çok zor biliyorumm.Rabbim ummadıgın anda çiçeklendirsin seni. Önümüz Ramazan bu mübarek ayın hürmetini rabbim biz istiyoruz sen nasip et:KK200:

Merhaba hanimlar hesaplara göre benim bat bu pazar. Ama dün gecen yaptigim Test negatif cikti. Pik 28. Mart göstermisti sonrasinda ama ertesi gün catlama oldumu olmadimi bilmiyorum testlerim bittiydi cünkü. 28. 29. Ve 31. Mart degerlendirdik. Dün ama testim negatif cikti. Hayirlisi artik. Olmazsa Mayis ayi bize ugurlu gelsin insallah 🤲🏻

Merhaba hanimlar hesaplara göre benim bat bu pazar. Ama dün gecen yaptigim Test negatif cikti. Pik 28. Mart göstermisti sonrasinda ama ertesi gün catlama oldumu olmadimi bilmiyorum testlerim bittiydi cünkü. 28. 29. Ve 31. Mart degerlendirdik. Dün ama testim negatif cikti. Hayirlisi artik. Olmazsa Mayis ayi bize ugurlu gelsin insallah 🤲🏻
Merhaba canım. İnşallah vardır yoksada bu yola bizimle devam edersin :KK200:

Verdi canım 6 haftalıktı. 3 ay korun dedi ben dinlemedim ama zaten olmadı. İnşallah bu sefer gelir meleğim
Anladım kuzum ben öğrendiğimde beta 26 idi sonra 11 e düştü kanama başladı doktor herhangi bi müdaheleye gerek yok dedi

Merhaba doktor korunma vermedi sanırım riskli diye duydum en az 3ay diyorlar gerçi bende korunmadım ama hamilelikte elde edemedim
Merhaba kimyasal 4.yü yaşadım doktor bana hamilelik sayılmaz dedi adet oluyor gibi düşün dedi kendi düştü kese görünmeden ondan dolayı korunma yok devam denemeye dedi 😊😊😊

Anladım kuzum ben öğrendiğimde beta 26 idi sonra 11 e düştü kanama başladı doktor herhangi bi müdaheleye gerek yok dedi
En güzeli ben kürtaj oldum korkuyorum bi yandan bidaha hamile kalamam diye. Bi arkadaşımda benim gibi kürtaj olmuştu sonra daha hamile kalamadı en son tüp bebekle hamile kaldı

Ah kuzum kıyamam sana. Çok zor biliyorumm.Rabbim ummadıgın anda çiçeklendirsin seni. Önümüz Ramazan bu mübarek ayın hürmetini rabbim biz istiyoruz sen nasip et:KK200:
Amin rabbim ol dese yeter gerisi teferruattir. Nasip etsin inşallah isteyen herkse ramazan ayı arınma ayı bağışlanma ayı varsa eğer dualrmzn kabul olmasını engelleyen günahlarımızı Allah affetsin🙏🙏🙏

X