HoşgeldinSelamlaaar Mart başında kimyasal yaşadım ilk gebeliğimdi, o ayı es geçtik bugün regl oldum bat 5 mayıs
Geçmiş olsun
Hayırlısıyla nasip etsin.
Ne zamandır evlisin ne zamandır istiyosunz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinSelamlaaar Mart başında kimyasal yaşadım ilk gebeliğimdi, o ayı es geçtik bugün regl oldum bat 5 mayıs
Selam balım hoşgeldin. Kimyasaldan sonra daha kolay kalınıyo diyolar inşallah seninde son reglin olsunSelamlaaar Mart başında kimyasal yaşadım ilk gebeliğimdi, o ayı es geçtik bugün regl oldum bat 5 mayıs
Amin canım temmuzda evlendik 8 aylık evliyim ❤ mayısta 27 olacağım İstediğimiz ilk ay şubatta hamile kalmıştım.Hoşgeldin
Geçmiş olsun
Hayırlısıyla nasip etsin.
Ne zamandır evlisin ne zamandır istiyosunz :)
Ah kuzum kıyamam sana. Çok zor biliyorumm.Rabbim ummadıgın anda çiçeklendirsin seni. Önümüz Ramazan bu mübarek ayın hürmetini rabbim biz istiyoruz sen nasip etAmin canm inşallah herşey Allah'ın gaybında yapcak biseymz yok biz 2 aşılama 2 tüp bebek bile denedik ama olmyo elimizden geleni yaptk şimdi de macun kullanyrz eşimle denemedgmz şey kalmadı ovulasyonla da yumurtlamayı takip edyrm daha napcam blmyrm dualrnzda unutmayan beni arkdslar çıkılmaz bor yolun içindeym ne yöne döneceğimi bilmyrm artk Allah'ım yardm etsin
İnşallah canım bu ay korona yüzünden erteledik önümüzdeki ay Ovülasyon ile takip edeceğim inşallahSelam balım hoşgeldin. Kimyasaldan sonra daha kolay kalınıyo diyolar inşallah seninde son reglin olsun
Kolay gelsin kuzu ne temizliği bu saatteBen temizlik yapam da gelem kızlar öptüm sizi :)
şu korona illeti defolup gitse bi yaİnşallah canım bu ay korona yüzünden erteledik önümüzdeki ay Ovülasyon ile takip edeceğim inşallah
Sorma tam hamile kalmaya karar verdim korona çıktışu korona illeti defolup gitse bi ya
Çok sinir bozucu gerçekten. Ben kürtaj olalı 2 ay oldu korunmadım bebekte gelmedi çok istiyorum valla korona bitse de en azından içimiz rahat etseSorma tam hamile kalmaya karar verdim korona çıktı
3 ay korunma vermedi mi doktor kuzu düşük kaç haftalıkken olduÇok sinir bozucu gerçekten. Ben kürtaj olalı 2 ay oldu korunmadım bebekte gelmedi çok istiyorum valla korona bitse de en azından içimiz rahat etse
Verdi canım 6 haftalıktı. 3 ay korun dedi ben dinlemedim ama zaten olmadı. İnşallah bu sefer gelir meleğim3 ay korunma vermedi mi doktor kuzu düşük kaç haftalıkken oldu☹
Merhaba canım. İnşallah vardır yoksada bu yola bizimle devam edersinMerhaba hanimlar hesaplara göre benim bat bu pazar. Ama dün gecen yaptigim Test negatif cikti. Pik 28. Mart göstermisti sonrasinda ama ertesi gün catlama oldumu olmadimi bilmiyorum testlerim bittiydi cünkü. 28. 29. Ve 31. Mart degerlendirdik. Dün ama testim negatif cikti. Hayirlisi artik. Olmazsa Mayis ayi bize ugurlu gelsin insallah
Anladım kuzum ben öğrendiğimde beta 26 idi sonra 11 e düştü kanama başladı doktor herhangi bi müdaheleye gerek yok dediVerdi canım 6 haftalıktı. 3 ay korun dedi ben dinlemedim ama zaten olmadı. İnşallah bu sefer gelir meleğim
Merhaba kimyasal 4.yü yaşadım doktor bana hamilelik sayılmaz dedi adet oluyor gibi düşün dedi kendi düştü kese görünmeden ondan dolayı korunma yok devam denemeye dediMerhaba doktor korunma vermedi sanırım riskli diye duydum en az 3ay diyorlar gerçi bende korunmadım ama hamilelikte elde edemedim
En güzeli ben kürtaj oldum korkuyorum bi yandan bidaha hamile kalamam diye. Bi arkadaşımda benim gibi kürtaj olmuştu sonra daha hamile kalamadı en son tüp bebekle hamile kaldıAnladım kuzum ben öğrendiğimde beta 26 idi sonra 11 e düştü kanama başladı doktor herhangi bi müdaheleye gerek yok dedi
Korkma canım her ihtimal bizim için var ama kötüyü düşünmemek gerekiyorEn güzeli ben kürtaj oldum korkuyorum bi yandan bidaha hamile kalamam diye. Bi arkadaşımda benim gibi kürtaj olmuştu sonra daha hamile kalamadı en son tüp bebekle hamile kaldı
Amin rabbim ol dese yeter gerisi teferruattir. Nasip etsin inşallah isteyen herkse ramazan ayı arınma ayı bağışlanma ayı varsa eğer dualrmzn kabul olmasını engelleyen günahlarımızı Allah affetsinAh kuzum kıyamam sana. Çok zor biliyorumm.Rabbim ummadıgın anda çiçeklendirsin seni. Önümüz Ramazan bu mübarek ayın hürmetini rabbim biz istiyoruz sen nasip et